Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska-Pekin
#1 PostWysłany: 11 Sty 2012 19:30 

Witam wszystkich, potrzebuje pomocy w temacie jak powyzej, chce sie dostac do Chin najlepiej do Pekinu jak najtaniej, bilet tylko w jedna strone (wracal bede przez Mongolie transsybirem), wybieram sie jakos pod koniec czerwca ale jezeli by byl jakis bilet gdzies na polowe czerwca lub sam poczatek lipca tez by to nie bylo przeszkoda, z tego co sam sie orientowalem to ok 1120zl byly bilety w jedna strone, to jest dobra cena? czy zdarzaja sie spoto lepsze okazje?

z Gory dziekuje za kazda odpowiedz i za kazda pomoc :)
pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
 Temat postu: Re: Polska-Pekin
#2 PostWysłany: 14 Sty 2012 09:37 

podbijam :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Sty 2012 11:03 

Przyłączam się do pytania :)
Choć ogólnie czatuję na dobre promocje Berlin(lub któreś lotnisko z PL) - Azja, po drodze do Tokio chcę właśnie odwiedzić Chiny lub po raz drugi Koreę Południową (ze względu na Expo 2012 - wybiera się ktoś?;) ), lub Singapur, który zauroczył mnie,ale niestety byłam w nim zaledwie jeden dzień(tranzyt)...ale jakby trafiła się SUPER HIPER MEGA okazja cenowa na jakieś inne azjatyckie państwo to też rozważać będę ;). Pozdrawiam wszystkich entuzjastów Azji ;)
Anka
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Sty 2012 11:34 
Awatar użytkownika

viewtopic.php?f=11&t=8678

#5 PostWysłany: 15 Sty 2012 13:57 

Znalazłem bilet na trasie Kijów- Pekin 1900zł - AEROFLOTEM Do Kijowa dojazd z Polski jest ok. Termini lipiec - wrzesień. Zobaczcie dokładnie może trafi się cosjeszcze taniej i obejmnie czerwiec lub maj.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości