Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 03 Mar 2010 01:13 

Zbanowany
brak nazwiska nie przeszkadza- wpisalem swoje i dziala :)
a na karcie imie i nazwisko to "karta premium" :D
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#22 PostWysłany: 05 Mar 2010 13:29 

Rowniez moge potwierdzic, ze nie ma zadnych problemow z kupowaniem biletow Ryanair uzywajac MC pre-paid PayPass BZWBK :) Karta zostala kupiona przez internet, gdyz w oddzialach banku jeszcze nie byla dostepna...

Mam konto w innym banku (Multibank) i przelew na podany do karty techniczny numer IBAN jest realizowany w ciagu 1 dnia (przelewu dokonalam po 15.00, wiec pieniadze na karcie byly na nastepny dzien rano, sprawdzone SMS'em).

Jesli ktos jest ciekawy, to bank odbiorcy na przelewie to:
'Bank Zachodni WBK S.A.
BZWBK Centrala-Biuro Obsługi Klient'

Termin przydatnosci mojej karty to 1,5 roku, jak pewnie kazdej ;) Nalezy pamietac, aby przed uplywem, terminu waznosci wycowac/wydac wszystkie srodki/nadplate z karty!!
 PM off  

#23 PostWysłany: 06 Mar 2010 03:30 

ciekawa rzecz...
Przy pierwszym kupnie biletow Ryanair pytal o standardowe detale dotyczace karty. Dzis kupujac bilety musialam dodatkowo podac kod banku. Udalo mi sie trafic.. to sa pierwsze dwie cyfry z numeru IBAN... 46
Czy ktos jeszcze musial podac KOD BANKU? :shock:
 PM off  

#24 PostWysłany: 08 Mar 2010 11:40 

Hej. W oddziałach WBK w Poznaniu też jeszcze nie mają tej karty. Możecie napisać ile dni czekaliście na przesłanie karty zamówionej na premiumshop24? Potrzebuje w miarę pilnie zamówić bilety i boję się, że to może za długo trwać. Dzięki.
 PM off  

#25 PostWysłany: 08 Mar 2010 13:22 

W Krakowie tez jeszcze nie ma, nawet w glownym oddziale. Jestem w podobnej sytuacji, co kolezanka wyzej, wiec dolaczam sie do prosby o podanie, jak dlugo czekaliscie ne dojscie do Was karty z premiumshop24.bzwbk.pl Na stronie widnieje bowiem informacja: "Przewidywany czas realizacji: 14 dni" :/
 PM off  

#26 PostWysłany: 08 Mar 2010 18:29 

Jednak w Krakowie karta juz jest.
W malym oddziale poinformowano mnie, ze karty nie ma w calym miescie, ani u nich, ani w glownym oddziale, ale dla pewnosci przeszedlem sie jeszcze do glownej siedziby i okazalo sie, ze maja karty. Glowny oddzial jest na ul. Karmelickiej naprzeciwko Teatru Bagatela.

Yarr0 napisał(a):
Kartę można będzie zakupić bezpośrednio w oddziale BZWBK za 15 zł.

ja zapłaciłem dzisiaj 20 zl.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 08 Mar 2010 19:59 

mivo napisał(a):
Jednak w Krakowie karta juz jest.
W malym oddziale poinformowano mnie, ze karty nie ma w calym miescie, ani u nich, ani w glownym oddziale, ale dla pewnosci przeszedlem sie jeszcze do glownej siedziby i okazalo sie, ze maja karty. Glowny oddzial jest na ul. Karmelickiej naprzeciwko Teatru Bagatela.

Yarr0 napisał(a):
Kartę można będzie zakupić bezpośrednio w oddziale BZWBK za 15 zł.

ja zapłaciłem dzisiaj 20 zl.

Czyli dostawa gratis wyszła w ich internetowym sklepie. Też zapłaciłem 20 zł tyle, że z przesyłką. We wtorek zamówiłem dziś była przesyłka.

#28 PostWysłany: 08 Mar 2010 20:10 

Do mnie karta szła równy tydzień.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 09 Mar 2010 04:35 

Czy to jest ta karta:
http://premiumshop24.bzwbk.pl/899,34049 ... d_PayPass/
 PM off  

#30 PostWysłany: 09 Mar 2010 06:49 

Tak
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 09 Mar 2010 11:42 

w łodzi w Manufakturze (galeria handlowa) można dostać Mastercard prepaid tylko że ma służyć głównie kupowaniu w tej galerii handlowej (takie założenie) , jest to karta podarunkowa bez możliwości doładowania. co o tym sądzicie? tak z grubsza to wygląda na taką samą kartę jak w bzwbk czy netellera oto link : http://www.manufaktura.com/PL/Karta_Pod ... laFirm.asp
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 09 Mar 2010 18:24 

kandyd17 napisał(a):
w łodzi w Manufakturze (galeria handlowa) można dostać Mastercard prepaid tylko że ma służyć głównie kupowaniu w tej galerii handlowej (takie założenie) , jest to karta podarunkowa bez możliwości doładowania. co o tym sądzicie? tak z grubsza to wygląda na taką samą kartę jak w bzwbk czy netellera oto link : http://www.manufaktura.com/PL/Karta_Pod ... laFirm.asp

Z tego co widzę to przy pomocy tej nie zapłacisz przez internet.

#33 PostWysłany: 12 Mar 2010 08:19 

r4cz3k napisał(a):
Tak

Raczysz się odezwać na jakąkolwiek próbę kontaktu w związku z wylotem na Ibize na który się umawiałeś ?
Jak sie rozmyśliłeś to poprostu napisz bo nie tylko ja czekam aż się zdecydujesz. Jeszcze miesiąc temu zbierałeś ludzi a teraz od 2 tyg. nie ma z Tobą praktycznie kontaktu ani przez to forum ani przez FB ani przez GG

#34 PostWysłany: 12 Mar 2010 08:45 

to ja może znów w sprawie karty BZ WBK. W Lublinie są już karty w oddziale WBK przy Decathlonie gdyby ktoś z okolicy pilnie potrzebował. I też potwierdzam, że "działają" bezprowizyjne zakupy biletów :P
 PM off  

#35 PostWysłany: 13 Mar 2010 12:15 

niebieski
elmagico napisał(a):
r4cz3k napisał(a):
Tak

FB

a tak z ciekawości, co to jest FB?
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 13 Mar 2010 12:47 

opcio napisał(a):
elmagico napisał(a):
r4cz3k napisał(a):
Tak

FB

a tak z ciekawości, co to jest FB?

Facebook

#37 PostWysłany: 25 Mar 2010 18:51 

Orientuje się ktoś ile trwa od wysłania kasy przelewem elektronicznym z innego banku (inteligo) do czasu pojawienia się pieniędzy na karcie ?

Kamil Lodziński napisał(a):
Ok, to wszystko powoli zaczyna się klarować.
Poza wydaniem (20 zł) karta nie ma oplat

Skąd ta pewność ? Z tego co piszą na stronie wynikałoby, że wcale nie jest tania w utrzymaniu??

http://indywidualni.bzwbk.pl/karty/kred ... wizje.html
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 25 Mar 2010 19:25 

bialy94 napisał(a):
Orientuje się ktoś ile trwa od wysłania kasy przelewem elektronicznym z innego banku (inteligo) do czasu pojawienia się pieniędzy na karcie ?

Skąd ta pewność ? Z tego co piszą na stronie wynikałoby, że wcale nie jest tania w utrzymaniu??

Czytaj ze zrozumieniem. Tematem rozmowy jest karta http://indywidualni.bzwbk.pl/karty/prze ... aniem.html

Tutaj opłat nie ma za wiele. W zasadzie jedyna to 20 zł za otworzenie.

Mam takie pytanko: Jak ta karta przelicza inne waluty niż złoty? korona norweska, euro(tu słyszałem, że bez prowizji)

#39 PostWysłany: 25 Mar 2010 19:29 

niebieski
bialy94 napisał(a):

Tyle samo ile trwa przelew na konto w innym banku, jeśli rano zrobisz przelew będziesz miał teo samego dnia na karcie jeśli po południu następnego dnia rano. Wpłacając w kasie BZWBK pieniądze księgowane są w czasie rzeczywistym na karcie

bialy94 napisał(a):

Karta kosztuje 20pln i nie ma żadnych innych kosztów utrzymania. To co pokazujesz to nie jest pr-paid tylko zwykła kredytowa!! link do pre-paid:
http://indywidualni.bzwbk.pl/karty/prze ... aniem.html
obie mają funkcję paypassa obie są mastercardy ale to jedyne co je łaczy ;) no może jeszcze że wystawia je BZWBK ;)
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 25 Mar 2010 19:33 

niebieski
subway napisał(a):
[

Mam takie pytanko: Jak ta karta przelicza inne waluty niż złoty? korona norweska, euro(tu słyszałem, że bez prowizji)

10 marca płacąc za 3 bilety 15 Euro z kart ściągnęło mi po kursie 4,14 czyli 62,10 ale nie wiem czy to nie jest jakiś kurs wymiany ryanaira który obciąża w walucie karty
dokładnie to widać tak w mailu od ryana:
SZCZEGÓŁY PŁATNOŚCI

********15.00 EUR Cena początkowa

*********0.00 EUR Podatki i opłaty

********15.00 EUR Cena całkowita

FX rate : 4.14000 PLN
Total Paid in card holders currency : 62.10 PLN
i Tyle znknęło z karty więc podejrzenie iż ryan przelicza sobie euro na pln i dopiero tak obciąa polskie karty wydaje mi się być słuszne ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości