Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 109  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 29 Paź 2011 22:03 

Mucha, to co, kiedy lecisz do Sztokholmu? Dzieki Tobie jestem o krok naprzod ;) Probowalam utworzyc konto podajac adres mailowy, ktory z kolei podalam we wniosku o karte i ukazal sie komunikat, ze taki adres jest juz zarejestrowany na stronie. Poprosilam wiec o przypomnienie hasla, ktore przyszlo mi na maila. Zalogowalam sie do swojego nowego konta i teraz zastanawiam sie, czy da sie jakos polaczyc te dwa konta, aby nie bylo tak, ze na jednym koncie mam Wizz Xclusive Club, a na drugim punkty, ale tu juz pewnie bez telefonu do Wizzaira sie nie obedzie.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#222 PostWysłany: 30 Paź 2011 16:19 

złoty
Finka napisał(a):
Mucha, to co, kiedy lecisz do Sztokholmu? Dzieki Tobie jestem o krok naprzod ;)

Wizza do Sztokholmu za 4zł już mam, teraz poluję na NYO-KRK w rozdądnej cenie żeby wrócić w ten sam dzień :)

Zadzwoń do Wizz i spróbuj połączyć konta... może akurat się da.

#223 PostWysłany: 30 Paź 2011 16:29 

Zadzwoń do Wizz i spróbuj połączyć konta...

Mam taki wlasnie zamiar. Czy uzycie do tego celu komorki sluzbowej to bedzie male czy duze przegiecie :lol:
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 30 Paź 2011 16:45 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Finka napisał(a):
Zadzwoń do Wizz i spróbuj połączyć konta...

Mam taki wlasnie zamiar. Czy uzycie do tego celu komorki sluzbowej to bedzie male czy duze przegiecie :lol:

Finka, to zalezy jak macie z abonamentem ;) Mozecie miec pakiet kwotowy, ktory mozna wykorzystac rowniezc na 0-70x.
A tak na temat to wizz szybko sie zglasza i polaczenie nie powinno zajac wiecej niz 2-3 min.
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 31 Paź 2011 11:59 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
a orientujecie się jak to jest jak mam na koncie wizzair mniej niż kosztuje bilet?
np mam 100 zł, a bilet kosztuje 115zł

czy mogę część biletu zapłacić punktami, a część kartą?
czy całość kwoty musi pochodzić z jednego źródła?
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 31 Paź 2011 12:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, można.
Niestety akurat jak tak chciałem zrobić to system im padł bo nie przychodził SMS z kodem potwierdzenia.

W nocy o 3 dostałem za to ich 10 ;)

#227 PostWysłany: 31 Paź 2011 12:35 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Sylwia dzięki :)

Ostatnio edytowany przez correos, 31 Paź 2011 13:13, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 02 Lis 2011 12:23 

Loty: 38
Kilometry: 146 826
Witam wszystkich,

jestem tu nowy, tzn. prześledziłem cały wątek, dostałem "upragnioną" kartę Citi po dwóch próbach i po jakichś 45 dniach...
Konta do tej pory w Wizz nie miałem.

Mój problem wygląda następująco: po braku reakcji z Citi i z Wizz'a na temat konta w Wizz ( wysyłałem ze strony Wizz przypomnienie hasła - jak wyczytałem z forum) założyłem sobie konto na Wizz'ie bez problemu.

Teraz logując się do Wizza, mam jeden numer konta Wizz, a logując się do banku pokazuje mi się drugi numer konta, a przynajmniej tak przypuszczam, bo oba numery zaczynają się na 21..... i mają taką samą długość - 10 cyfr.

Jak teraz mogę połączyć te dwa konta, lub jak zalogować się na konto połączone z Wizz. Wysyłając przypomnienie na Wizz'a (mając już 2 konta) nie dostałem żadnego maila...

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#229 PostWysłany: 02 Lis 2011 14:26 

Ja moje konto Wizz miałem na długo przed otrzymaniem karty Citi WizzAir.
Właśnie poprosiłem o przelanie punktów. Zobaczymy, czy się pojawią na moim starym koncie, czy trzeba będzie znów dzwonić do Citi.

#230 PostWysłany: 02 Lis 2011 14:28 
Awatar użytkownika

janosik napisał(a):
Ja moje konto Wizz miałem na długo przed otrzymaniem karty Citi WizzAir.
Właśnie poprosiłem o przelanie punktów. Zobaczymy, czy się pojawią na moim starym koncie, czy trzeba będzie znów dzwonić do Citi.

Jesli przy zakladaniu karty citi wizz podales ten sam adres mailowy co masz konto wizzair to konta sie polacza. A tak przy okazji - dostales od citi nr klienta wizz? (powinien byc ten sam, ktory juz masz w wizz)
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 03 Lis 2011 13:36 

Witam wszystkich,

jestem tu nowy, tzn. prześledziłem cały wątek, dostałem "upragnioną" kartę Citi po dwóch próbach i po jakichś 45 dniach...
Konta do tej pory w Wizz nie miałem.

Mój problem wygląda następująco: po braku reakcji z Citi i z Wizz'a na temat konta w Wizz ( wysyłałem ze strony Wizz przypomnienie hasła - jak wyczytałem z forum) założyłem sobie konto na Wizz'ie bez problemu.

Teraz logując się do Wizza, mam jeden numer konta Wizz, a logując się do banku pokazuje mi się drugi numer konta, a przynajmniej tak przypuszczam, bo oba numery zaczynają się na 21..... i mają taką samą długość - 10 cyfr.

Jak teraz mogę połączyć te dwa konta, lub jak zalogować się na konto połączone z Wizz. Wysyłając przypomnienie na Wizz'a (mając już 2 konta) nie dostałem żadnego maila...

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#232 PostWysłany: 06 Lis 2011 16:12 

Wlaśnie jestem po rozmowie z Wizzairem i 80zl mniej w kieszeni, wiec podziele sie swoim doswiadczeniem z dzwonieniem na infolinie Wizzair, aby inni wiedzieli co ich czeka.

Dzwonie wczoraj na infolinie i przedstawiam szybko problem - mam konto na Wizzairze ze znizka Wizz Xclusive Club oraz mam konto nr 2 utworzone automatycznie podczas zakladania karty kredytowej Wizzair, na ktore beda przelewane punkty z karty Citi.

Pytanie do konsultantki: czy jest mozliwosc polaczenia kont tak, aby punkty byly przelewane na stare konto, tam gdzie mam wykupione Wizz Xclusive Club.

Po 3 minutach oczekiwania dowiaduje sie, ze jest to mozliwe, ale mam zadzwonic jutro do 15, bo wtedy bedzie osoba odpowiedzialna za scalanie kont.

Upewniam sie czy na pewno po scaleniu kont, citibank otrzyma aktualny numer klienta Wizz i punkty beda przelewane na wlasciwe konto.

Konsultankta - taak, da sie to zrobic.

Zgodnie z instrukcjami, dzwonie dzisiaj przed 15.

Mowie, ze powiedziano mi, ze dzisiaj o tej porze bedzie osoba, ktora laczy konta i czy rozmawiam wlasnie z ta osoba, bo nie chce powtarzac 2 razy tego samego. Pani prosi, aby zaczekac. Za minute wraca i mowi, ze jest ta osoba i ona przekaze jej o co chodzi, prosi o numery kont. Tlumacze, ze sprawa jest troche bardziej skomplikowana i powtarzam cala historie. Pani znowu prosi zaczekanie, slucham muzyczki kolejne 3 minuty, Pani wraca. Po rozmowie z supervisorem okazuje sie, ze da sie polaczyc konta i mam zadzwonic za godzine sprawdzic czy sie udalo. Pytam sie ponownie czy na pewno Citibank bedzie przelewal mi punkty na to polaczone konto, bo przeciez jezeli chce zachowac konto ze znizka Xclusive, to bede miala inny numer klienta niz ten, ktory obecnie widnieje w danych Citibanku. Konsultantka nagle mowi, ze ona nie jest pewna czy da sie te punkty przelac i ze mam zadzwonic jutro do 15 i supervisor sie dowie, czy da sie to zrobic!! Pytam sie czy jutro znowu mam zadzwonic, powtorzyc sprawe 3 raz i czy znowu mi powie, ze mam zadzwonic do 15 nastepnego dnia? Widzac, ze niczego sie juz nie dowiem koncze rozmowe. Rezultat akcji:

- jestem w punkcie wyjscia
- mam 80zl mniej (na szczescie na telefonie sluzbowym)

Koszt wykupienia czlonkowstwa na nowym koncie - 135zl

Jesli ktos jest w podobnej sytuacji, to radze wykupic po prostu drugie czlonkowstwo albo kupowac za punkty bilety bez znizki, wyjdzie taniej.
 Profil Relacje PM off  

#233 PostWysłany: 07 Lis 2011 13:35 

Ja też po rozmowie z Wizz Airem nic nie wskurałem... Najlepsze, to odesłali mnie do Citi z tym problemem, bo to Citi musi w moim imieniu wystąpić o połączenie kont. W Citi oczywiście nikt tego nie może, albo nie chce zrobić...

W moim przypadku to bez znaczenia, które konto będę miał w Wizz, bo jeszcze nie mam członkostwa Wizz Xclusive Club.

W takim razie pytanie, jak można zalogować się do konta utworzonego przez Citi?

Pozdrawiam,
Grzegorz Wach
 Profil Relacje PM off  

#234 PostWysłany: 07 Lis 2011 13:37 
Awatar użytkownika

niebieski
@Nedicur - cofnij się o stronę, może dwie w tym wątku i poczytaj :) problem został już opisany
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 07 Lis 2011 14:20 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Mialem "przyjemność" kupowania biletow wizz karta citybanku.
Czas oczekiwania na przyjście sms to ładnych parę minut, zastanawia mnie też godzina na otrzymywanym sms.
Kupuję bilet o 13.20 a data otrzymanego sms 16.40 ......
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 07 Lis 2011 23:07 
Awatar użytkownika

Loty: 361
Kilometry: 432 157
Krajów: 49 / 22.9%
srebrny
Nie trafiłeś na jakąś awarię sieci może? Do mnie zawsze sms przychodzi w kilka sekund.
 Profil Relacje PM off  

#237 PostWysłany: 08 Lis 2011 00:19 
Awatar użytkownika

niebieski
do mnie różnie, czasem szybko, czasem wolniej, ale raczej poniżej 1 min

natomiast wczoraj jak się zalogowałam do citi, to w prawym górnym rogu miałam datę 6 paź 2011 :) ups... tylko o miesiąc się cofneli ;)

ale tak naprawdę to chyba mają awarię teraz, bo ponownie mam sytuację, gdy jednego dnia zrobiłam 2 transakcję, a w blokadach jest tylko jedna i nic nie zaksięgowane, ale kwota ogólnie zablokowana poprawna, tylko nie mam możliwości zobaczyć obu transakcji na liście blokad.
Kiedyś już tak miałam i Pani na citiphone powiedziała, że mają awarię i już nad tym pracują
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 09 Lis 2011 11:34 

22 października przelałem sobie "testowo" 40 pkt na Wizzair i do tej pory (18 dni) nie widzę dodatkowych 4 zł na Wizzair. Numer konta Wizz na stronie Citi się zgadza... Boję się przelewać teraz resztę... Ktoś ma jakieś pomysły co może się dziać?

#239 PostWysłany: 09 Lis 2011 11:53 
Awatar użytkownika

Rafiki23 napisał(a):
22 października przelałem sobie "testowo" 40 pkt na Wizzair i do tej pory (18 dni) nie widzę dodatkowych 4 zł na Wizzair. Numer konta Wizz na stronie Citi się zgadza... Boję się przelewać teraz resztę... Ktoś ma jakieś pomysły co może się dziać?

Tez wtedy przelalem i do tej pory punkty nie dotarly, ale dotarly przelane wczesniej (chyba 10 dni roboczych szly). Nie wiem czemu teraz trwa to duzo dluzej.
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 09 Lis 2011 12:01 

złoty
Pawel_T napisał(a):
Tez wtedy przelalem i do tej pory punkty nie dotarly, ale dotarly przelane wczesniej (chyba 10 dni roboczych szly). Nie wiem czemu teraz trwa to duzo dluzej.

Potwierdzam, przelane wcześniej dotarły w 6-7 dni, obecnie czekam na przelew zlecony 29paź i wciąż nie go nie ma :/

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości