Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Wrz 2017 21:18 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Zapraszam na kilka godzin do: Charleroi, Dortmundu, Eindhoven, Wenecji, Stavanger, Bergen lub Luton.

Załączniki:
Jednodniówki.jpg
Jednodniówki.jpg [ 145.49 KiB | Obejrzany 2801 razy ]
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 09 Wrz 2017 19:47 

Loty: 206
Kilometry: 190 525
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
WAW-LTN i KTW-LTN to, jak patrzę na godziny, raczej jednodniówki na zwiedzenie Luton i ew. Dunstable ;)

Tak samo te 4h w Wenecji raczej nie pozwoli na długie zwiedzanie
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2017 10:29 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 1 385 257
Krajów: 76 / 35.5%
6h w Luton daje realne 2 h przy Baker street gdzie podaja świetne fish and chips. Dortmund bardzo fajnie, starczy nawet na Muzeum Pilki noznej czasu. Wenecja to chyba tylko dla fanów latania, tudziez palenia papieroskow orzed terminalami świata.
Jakies doswiadczenia z Bergen na tak krotko ? Szybkie piwko, pooddychanie norweskim powietrzem i do domu ?

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2017 19:54 

Loty: 178
Kilometry: 234 181
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Oskiboski napisał o paleniu dymka i przyszło mi coś na myśl - wpływ samolotów na środowisko.

Są różne opinie, ale wydaje mi się, że nigdy nie widziałem tego tematu na forum. Od razu zaznaczam, że sam latałem na wiele jednodniówek, więc też trochę 'bez potrzeby' spalałem to paliwo. Także do niczego nie zmuszam, nie namawiam i nie krytykuję, natomiast zapraszam chętnych do podrążenia tematu wpływu lotnictwa na środowisko, na przykład przed zakupem takiej jedniodniówki na 'papieroska przed lotniskiem' ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Wrz 2017 20:08 
Awatar użytkownika

Loty: 62
Kilometry: 78 218
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
A jak nie kupisz, to samolot nie poleci?
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 12 Wrz 2017 11:12 
Awatar użytkownika

Loty: 76
Kilometry: 104 894
Krajów: 14 / 6.5%
A jak nie kupisz to i tak kilka wolnych miejsc zostanie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości