Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: JAPONIA 2014
#1 PostWysłany: 11 Lip 2014 09:51 

Dokąd
  • Tokio - Narita

Data wylotu
  • 01.11.2014

Data powrotu
  • 27.01.2015

Długość pobytu
  • około 3 miesiące

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 3004 zł emirates

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    planuję wylot do Japonii na około 3 miesiące ( maks do 90 dni bez wizy). Bagaż podręczny i rejestrowany.
    To będzie mój drugi lot w życiu, pierwszy raz leciałam Emirates i powiem, że tym razem również preferowałabym te sama linie.
    Wylot planuję w listopadzie może to być 1 lub 2 nawet 8 lub 9 (wylot musi być w weekend ), natomiast powrót tak żeby się zmieścić w 90 dniach planuje wrócić 27 stycznia.
    Widziałam na stronie Emirates polecane taryfy czy coś takiego i tam widnieje 2,514 za Tokio ale nie ma takich promocji , dzwoniłam i z tego co się dowiedziałam to niby wszystkie bilety w tych cenach już poszły.... wydaje mi się to trochę dziwne no ale.... może ktoś coś o tym wie?
    W zeszłym roku udało mi się kupić bilet Emirates za około 2200 coś w tych okolicach.
    Wiem, że są tańsze linie typu AEROFLOT bilety około 2300 zł ale gdyby było to możliwe to wolałabym jednak lecieć sprawdzoną linią Emirates.
    Mogą być również inne linie lotnicze ale chciałabym żeby cały lot obsługiwała jedna i ta sama linia lotnicza jako, że to będzie mój drugi lot no i będę podróżować sama.
    Mam również dodatkowe pytanie: czy lepiej jeszcze poczekać z zakupem biletu czy kupić już teraz? Do wylotu mam jeszcze czas ale nie wiem czy ceny nie wzrosną ;/
    Z góry dziękuje za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: JAPONIA 2014
#2 PostWysłany: 11 Lip 2014 10:15 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Że niby jakoś tak? (patrz załącznik - screen z seat24.de)
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem ograniczanie się do tej jednej konkretnej linii skoro istnieją inne o bardzo podobnym standardzie, które również latają do Japonii. Ale z tego co widzę z 'topowych' linii akurat i tak najtaniej wychodzą Emiraty w tych datach.
Jeśli masz tak sztywne wymagania co do dat, konkretnych dni tygodnia i konkretnych linii lotniczych, to moim zdaniem ta cena za Emirates nie jest zła i mało prawdopodobne jest żeby później była niższa. Może się trafić oczywiście jakieś promo na Japonię innymi liniami, ale nikt ci nie zagwarantuje, że będą to loty w akurat twoich datach linią lotniczą, która będzie 'akceptowalna'.

Załączniki:
tyo.jpg
tyo.jpg [ 107.21 KiB | Obejrzany 418 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: JAPONIA 2014
#3 PostWysłany: 11 Lip 2014 12:05 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 276 461
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
PukiPuki napisał(a):

Dokąd
  • Tokio - Narita

Data wylotu
  • 01.11.2014

Data powrotu
  • 27.01.2015

Długość pobytu
  • około 3 miesiące

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 3004 zł emirates

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    planuję wylot do Japonii na około 3 miesiące ( maks do 90 dni bez wizy). Bagaż podręczny i rejestrowany.
    To będzie mój drugi lot w życiu, pierwszy raz leciałam Emirates i powiem, że tym razem również preferowałabym te sama linie.
    Wylot planuję w listopadzie może to być 1 lub 2 nawet 8 lub 9 (wylot musi być w weekend ), natomiast powrót tak żeby się zmieścić w 90 dniach planuje wrócić 27 stycznia.
    Widziałam na stronie Emirates polecane taryfy czy coś takiego i tam widnieje 2,514 za Tokio ale nie ma takich promocji , dzwoniłam i z tego co się dowiedziałam to niby wszystkie bilety w tych cenach już poszły.... wydaje mi się to trochę dziwne no ale.... może ktoś coś o tym wie?
    W zeszłym roku udało mi się kupić bilet Emirates za około 2200 coś w tych okolicach.
    Wiem, że są tańsze linie typu AEROFLOT bilety około 2300 zł ale gdyby było to możliwe to wolałabym jednak lecieć sprawdzoną linią Emirates.
    Mogą być również inne linie lotnicze ale chciałabym żeby cały lot obsługiwała jedna i ta sama linia lotnicza jako, że to będzie mój drugi lot no i będę podróżować sama.
    Mam również dodatkowe pytanie: czy lepiej jeszcze poczekać z zakupem biletu czy kupić już teraz? Do wylotu mam jeszcze czas ale nie wiem czy ceny nie wzrosną ;/

A może łączone - LOT i Austrian a z powrotem Swiss? LOT znamy, Austrian i Swiss zacne linie :)
cena niecałe 2400

-- 11 Lip 2014 12:14 --

PukiPuki napisał(a):

Dokąd
  • Tokio - Narita

Data wylotu
  • 01.11.2014

Data powrotu
  • 27.01.2015

Długość pobytu
  • około 3 miesiące

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 3004 zł emirates

Dodatkowe informacje
  • Witam,

stówkę taniej jest o 1 dzień przesunięte - i bez Swiss aira - sam LOT i Austrian (niecałe 2300 )

-- 11 Lip 2014 12:17 --

i pamiętam jeszcze, że do 16 lipca jakaś promocja jest Qatara - bardzo podobna jakość do Emirates, ale nei znalazłam w podanej dacie promocyjnej ceny - za niecałe 2700 można znaleźć:

Załączniki:
Bez nazwy2.jpg
Bez nazwy2.jpg [ 219.89 KiB | Obejrzany 356 razy ]
Bez nazwy 4.jpg
Bez nazwy 4.jpg [ 177.24 KiB | Obejrzany 359 razy ]
Bez nazwy 1.jpg
Bez nazwy 1.jpg [ 209.55 KiB | Obejrzany 370 razy ]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 2 gości