Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Cze 2015 15:30 

niebieski
Cześć,

szukam osoby lub osób chętnych na tygodniowy lub 2 tygodniowy wypad w jakieś ciepłe miejsce. Ja myślałem o jakiejś wyspie ale inne miejsca też wchodzą w grę. Różne opcje wypoczynku wchodzą w grę. od leżenia na plaży po zwiedzanie i imprezy:)
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej o wyjeździe lub o mnie proszę śmiało pisać na PW.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 12 Cze 2015 15:43 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
wierciu napisał(a):
...
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej o wyjeździe ...

tzn masz już jakiś pomysł czy dopiero się zabierasz?

#3 PostWysłany: 12 Cze 2015 15:45 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
I gdzie ma być ta wyspa? Tzn. może Morze Śródziemne?
Czy mogą być Bornholm, Svalbardy itd. itd.?
 Profil Relacje PM off
dmirstek lubi ten post.

#4 PostWysłany: 12 Cze 2015 15:54 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 273
Kilometry: 473 820
Krajów: 40 / 18.7%
Proponuję Wolin.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 12 Cze 2015 16:10 
Awatar użytkownika

Loty: 462
Kilometry: 526 322
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Albo przy sprzyjajacych warunkach Rewa :)

Image
siobhan lubi ten post.

#6 PostWysłany: 12 Cze 2015 17:03 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 671 009
Krajów: 64 / 29.9%
Ale na Rewie w 2 tygodnie to się można zanudzić :twisted:

Na imprezowanie proponuję Baleary (Majorka, Ibiza), na wypoczynek (Sycylia), na Cyprze latem może być za ciepło, za ciepło też może być na Kanarach, ale najlepsze i tak są wyspy greckie. O Malcie nie piszę, bo dopiero dzisiaj w nocy na nią lecę, więc nie mam jeszcze zdania.
Sorry, ja już mam plany wyjazdowe, ale chętnie Ci pokibicuje w kompletowaniu załogi na wyspę. :ugeek:

#7 PostWysłany: 12 Cze 2015 17:08 

niebieski
Ok może faktycznie trochę doprecyzuję:)
Chodzi mi o wyspę na Morzu Sródziemnym.
Może to być jedna z greckich lub Malta czy Majorka. Mam trochę czasu wolnego na przełomie czerwca i lipca i chciałem to wykorzystać.
Nie mam nic ogarniętego ale jak się pojawi chętna osoba lub osoby to nie ma problemu, żeby coś szybko kupić. Na F4F jest bardzo dużo ostatnio ofert na greckie wyspy więc nie sądzę, że będzie jakiś problem, żeby coś szybko kupić.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Cze 2015 21:06 
Awatar użytkownika

Ja już mam plany - Majorkę, ale co do ogarnięcia to polecam Maltę ... ją można ogarnąć w kilka wieczorów, Komunikacja miejska jeździ po całej wyspie, bilet (na całą sieć) na tydzień, we wrześniu kosztował chyba 6,40 Euro, z lotniska taksówkarze Cię nie okroją bo nie płaci się im do ręki tylko w kiosku, ceny są ustalone w taryfikatorze za wyjazd do interesującego Ciebie miasta,a wyspiarze są anglojęzyczni :) Mimo że wyspa to chaos ludzie są sympatyczni...najlepiej szukać kwaterę niedaleko końcowych przystanków, wiesz że będziesz siedział, wyspa jest piękna i ciekawa - pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości