Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lut 2012 21:55 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Ciężko o dobre ceny na bezpośredni lot z Krakowa do Trapani, szukałem czegoś na około tygodniowy wypad w marcu i znalazłem coś takiego:

21 marzec WizzAir KTW-Bergamo 15 zł Xcluxive, mamy cały dzień na zwiedzanie Bergamo, lub Mediolanu, koszt dojazdu nie jest wielki, dalej polecam spędzić noc na lotnisku w Bergamo, spałem i jest całkiem całkiem :)
22 marzec RyanAir Bergamo-Trapani 7,70 euro wylot wcześnie rano dlatego już 22 mamy cały dzień na Sycylię
28 marzec RyanAir Trapani-Bergamo 7,70 euro wylot z Trapani do Bergamo jest o 20;25 więc tez praktycznie cały 28 dalej zwiedzamy Sycylię, po przylocie do Bergamo znowu nocka na lotnisku
29 marzec WizzAir Bergamo-KTW 31 zł Xclusive 8;40 wylot z Bergamo

tutaj pomoc w zakupie wylotów z Włoch:
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=181&t=7249
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lut 2012 08:44 

Super, ech tylko szkoda, ze te Katowice tak daleko :(
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lut 2012 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 293 549
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
"dalej polecam spędzić noc na lotnisku w Bergamo, spałem i jest całkiem całkiem :)"

chcialbym tylko sie ustosunkowac do tej wypowiedzi-jest to najgorsze lotnisko na jakim spalem, i jedno z najgorszych wg stronki sleeping airports. Ochroniarze chodzą i przez dluzszy czas pilnuja zebys sie nie, spal ani nie leżał. Do tego są niegrzeczni-traktują cie troche jak takiego smiecia. Dodatkowo po polnocy polowa lotniska jest zamykana i jest bardzo malo miejsca do spania.

#4 PostWysłany: 22 Lut 2012 11:11 

Zbanowany
aż tak źle chyba nie jest, spałem tam dwa razy i pobudki były od momentu, gdy otwierał się pierwszy punkt gastronomiczny, czyli chyba około 4 rano
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lut 2012 11:15 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
również przez całą noc, nikt się nawet nie odezwał do nas, że coś się komuś nie podoba, jedynie około godziny 2 w nocy przenieśliśmy się na drugą stronę lotniska, bo chcieli umyć podłogę :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: magdar15 oraz 6 gości