Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Cze 2012 01:48 

Witam,
Szukam tanich połączeń z Warszawy, najlepiej Warszawa Modlin do Kolonii lub bliskich okolic (Dusseldorf?).
Jakiś czas temu znalazłam połączenia Raynair'a, jednak teraz sprawdziłam raz jeszcze i wyświetla się jak wół lotnisko Weeze (wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, wydaje mi się że była stacja Dusseldorf...). Jednak z Kolonii Do Weeze jest spory kawałek...
Rozchodzi się o pierwsze dwa tygodnie września. Pobyt mój i dziecka 1 tydzień, męża 2 tygodnie, możemy albo wylecieć razem i wcześniej wrócić albo dolecieć do niego żeby z kolei razem wrócić...
Cała podróż nie może przekroczyć 1000zł.
Z góry będę wdzięczna za pomoc.
PS. Ceny na Raynair'e będą długo na tym poziomie (100-200zł) czy lepiej pospieszyć się z ewentualnym wykupem? Czy trzeba posiadać jakieś dodatkowe karty aby otrzymać bilety w tej cenie? Czy dochodzą do tego jakieś dodatkowe koszta?
Z góry baaardzo ale to bardzzooo dziękuję,
Marta
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 18 Cze 2012 02:23 

niebieski
Jeśli chodzi Ci o tanie linie (a tym samym tanie bilety) to masz do wyboru albo samą Kolonię/Bonn albo trzy lotniska w okolicach (Weeze, Hahn lub Dortmund).
Do Koloni lata Wizz z Gdańska i Katowic. Na ten moment nie zmieścisz się w limicie cenowym 1000 zł.
Jeśli całość ma być tania to tani musi być przede wszystkim dojazd z/na lotnisko w Niemczech a ten spokojnie może przekroczyć połowę Waszego budżetu. Jeśli ktoś wyjedzie po Was autem to będzie najtaniej. Jeśli nie to podaj dokładnie miejscowość do której się udajesz to łatwiej będzie wybrać najwłaściwsze lotnisko przylotu ze względu na te koszty.

#3 PostWysłany: 18 Cze 2012 06:37 

Mamy rodzinę w samej Kolonii, mogą po nas wyjechać na lotnisko, jednak wiadomo, im bliżej tym lepiej ;) Dzięki za interwencję, pozdrawiam!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości