Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 276 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 03 Paź 2023 09:31 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 264 650
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
@cekace , delikatnie się pomyliłem, bo ze względu na wyczerpany limit nie mam podglądu na stawki i napisałem na podstawie ostatniego zakupu, gdy kurs dolara był inny. Niemniej pomyliłem się o 5 zł - 5k kosztuje obecnie 110,3 zł.

Oczywiście mogę opisać, korzystając z aktualnego screenu innego użytkownika. 1000 USD, czyli 4411 zł, dzielisz na 200k punktów. To pozwala policzyć Ci ile kosztuje jeden punkt. Następnie mnożysz ten wynik przez 5000 i... Masz cenę 5k punktów.

Alternatywnie możesz 200k podzielić przez 5k, co daje 40. 1000 dolarów podzielone przez 40 to 25 dolarów.
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#182 PostWysłany: 03 Paź 2023 10:30 
Awatar użytkownika

srebrny
ghostwriter napisał(a):
@Niemniej pomyliłem się o 5 zł - 5k kosztuje obecnie 110,3 zł

@ghostwriter
Chyba jednak nie, gdyż 5000+5000 to 67,50 USD czyli ok 148,50 zł (33,25 USD) za 5.000 pk
Twoje wyliczenia są zapewne przy dużo większym wydatku. (100.000 pkt) - 500 USD (2.200 zł), wówczas wychodzi rzeczywiscie 5 ts. pkt za 110 zł.

Sposobem o którym ja pisałem, da się kupić dużo mniejszą liczbę punktów, wychodzi 5000 pkt za ok 28 USD czyli 125 zł, a nie angażujesz w to tysiące złotych.
 Profil Relacje PM off
YKS lubi ten post.

#183 PostWysłany: 03 Paź 2023 11:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
Chyba jednak nie

Wydaje mi się oczywiste, że nie rozmawiamy o zakupie wyłącznie 5000 punktów bonusowych, bo napisałeś, że promocja 100% trwa cały czas w formie points&cash. Chodzi o maksymalizowanie korzyści z programu, a nie jednorazowe zakupy po 5k, bo to na ogół bez sensu.

@cekace , policzyłem na podstawie screenu, gdzie użytkownik przewinął do wyższych stawek. Nie trzeba kupować od razu za 1000 USD, ale i kilkadziesiąt nie wystarczy. Przy zakupie punktów IHG jest jakiś błąd i nie wiem czy na korzyść, czy niekorzyść użytkowników, bo np. w Hilton Honors stawki na liście tylko rosną i już pierwsze pozycje mają korzystny przelicznik. W IHG jest 260, 270, 280 USD i... następne jest 260 USD za bodajże 26k + 26k. Piszę z pamięci, więc to nie są na pewno precyzyjne liczby, ale po prostu w pewnym momencie kwota zamiast rosnąć zalicza spadek i ponownie rośnie. Od tego progu zakup punktów jest najbardziej opłacalny.

Fakt, że trzeba zaangażować w to jakieś 260 USD, ale przy stawkach hoteli to nieszczególnie wysoka kwota. No ale przede wszystkim konstatacja jest taka, że promocji na 100% bonus nie ma cały czas i jeśli się pojawia to opłaca się z niej korzystać. Tym bardziej, że obecnie w IHG często korzystniej jest płacić punktami i wydaje mi się, że wyzerowanie limitu zakupu punktów nie jest czymś niezwykłym.

Jeśli możesz to daj namiar na ten hotel z 28 USD za 5k, bo też się przyda. W ostatnim czasie najlepszą opcją zakupu punktów był points&cash w okresie zniżki 25% na rezerwacje tego rodzaju (22,5 USD za 5k).
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#184 PostWysłany: 03 Paź 2023 13:26 

Przy dynamicznych cenach obecnie rezerwacje za pkt i kasę wychodzą na to samo. Pkt mają jednak moim zdaniem 2 przewagi. Po pierwsze mamy zazwyczaj bardzo mocno zwrotną rezerwację możliwą do anulowania nawet na 1 dzień przed przyjazdem. Stawki flex za pieniądze są znacząco wyższe. Druga to możliwość uniknięcia coraz popularniejszych opłat serwisowych w hotelach 10-15 % oraz opłat podatków lokalnych. Np w Rzymie to też 8 euro za dobę minimum za 4 gwiazdki. Przy rezerwacji za pkt nie pobierają. podatków i opłat serwisowych. Przy USA to dość istotne i wpływa na końcową cenę. Minusem to że stawki za pkt dotyczą zazwyczaj pokoi 2 osobowych. Za pkt trzeba pisać lub dzwonić o inne pokoje. Czasem uda się to załatwić jak np. na Malcie.
 PM off
Garmond lubi ten post.

#185 PostWysłany: 03 Paź 2023 13:41 
Awatar użytkownika

niebieski
@greg1291 , nie, ceny w punktach różnią się względem stawek regularnych. Mam zarezerwowany pokój w IC Cairo Citystars dla 3 osób, który normalnie kosztuje 219 USD, czyli 965 zł. W punktach obecnie kosztuje 27k, czyli 135 USD (nawet licząc po mniej korzystnym "kursie" point&cash, czyli 30USD za 5k, to nadal wychodzi 162 USD). Pomijając zupełnie aspekt elastyczności (tu chciałbym sprostować, że czasami da się odwołać bezkosztowo jeszcze tego samego dnia, co dzień zameldowania) i braku podatków lokalnych, co pogłębia przepaść. Ponadto stawki punktowe potrafią zachowywać się inaczej niż stawki regularne. I tu też mam gotowy przykład - mam nocleg na weekend w Crowne Plaza Copenhagen i kosztuje on 31k punktów (ok. 35 zł taniej niż stawka regularna). Równo tydzień wcześniej cena w pieniądzu jest identyczna, ale stawka punktowa to już 29k (79 zł mniej niż stawka regularna). Choć przy różnicy 35 zł to oszczędność jest pozorna (o ile nie ma wysokich podatków lokalnych), gdyż jako Diamond dostałbym za nocleg 2250 punktów, czyli jakieś 55 zł, ale póki co wolę mieć stawkę elastyczną.

W tym roku ani razu nie zapłaciłem za hotel gotówką, za wyjątkiem nocy z certyfikatem. Za każdym razem cena w punktach była wyraźnie korzystniejsza niż stawka regularna. To nie reguła, ale często tak jest.
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#186 PostWysłany: 03 Paź 2023 17:52 
Awatar użytkownika

platynowy
Tak właśnie jest. Howgh! :-)
Też lecę na pkt, zamiast na $.
 Profil Relacje PM off
ghostwriter lubi ten post.

#187 PostWysłany: 03 Paź 2023 21:02 

Loty: 428
Kilometry: 511 350
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
@ghostwriter: maestro programu IHG. Szacun! Niby człowiek parę lat ma Spire/Diamond a jak ghostwriter zapoda post to czapki z głów.
 Profil Relacje PM off
ghostwriter lubi ten post.

#188 PostWysłany: 03 Paź 2023 22:08 
Awatar użytkownika

niebieski
@turecky , aż się zawstydziłem :) bardzo dziękuję za słowa uznania, może jeszcze IHG w przyszłości wprowadzi status "Maestro" :D
 Profil Relacje PM off
turecky lubi ten post.

#189 PostWysłany: 03 Paź 2023 22:27 

Loty: 199
Kilometry: 442 858
Krajów: 42 / 19.6%
Anonymous napisał(a):
Druga to możliwość uniknięcia coraz popularniejszych opłat serwisowych w hotelach 10-15 % oraz opłat podatków lokalnych. Np w Rzymie to też 8 euro za dobę minimum za 4 gwiazdki. Przy rezerwacji za pkt nie pobierają. podatków i opłat serwisowych. Przy USA to dość istotne i wpływa na końcową cenę

Warto wspomnieć, że „czasami” opłaty lokalne i tak trzeba ponieść przy rezerwacji za punkty. Mowa o tym nawet w warunkach rezerwacji. Mnie się tak już kilkukrotnie zdarzyło, ostatnio np. w Niderlandach było trzeba dopłacić 3,5€/os.
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 04 Paź 2023 07:42 
Awatar użytkownika

srebrny
ghostwriter napisał(a):
Cytuj:
Chyba jednak nie

Wydaje mi się oczywiste, że nie rozmawiamy o zakupie wyłącznie 5000 punktów bonusowych, bo napisałeś, że promocja 100% trwa cały czas w formie points&cash. Chodzi o maksymalizowanie korzyści z programu, a nie jednorazowe zakupy po 5k, bo to na ogół bez sensu.

@cekace , policzyłem na podstawie screenu, gdzie użytkownik przewinął do wyższych stawek. Nie trzeba kupować od razu za 1000 USD, ale i kilkadziesiąt nie wystarczy. Przy zakupie punktów IHG jest jakiś błąd i nie wiem czy na korzyść, czy niekorzyść użytkowników, bo np. w Hilton Honors stawki na liście tylko rosną i już pierwsze pozycje mają korzystny przelicznik. W IHG jest 260, 270, 280 USD i... następne jest 260 USD za bodajże 26k + 26k. Piszę z pamięci, więc to nie są na pewno precyzyjne liczby, ale po prostu w pewnym momencie kwota zamiast rosnąć zalicza spadek i ponownie rośnie. Od tego progu zakup punktów jest najbardziej opłacalny.

@ghostwriter
To nie jest błąd, zawsze tak było, żeby 5000 pkt kosztowało 25 USD, musisz ich kupić 52 tys. pkt. (26K+26K) angażując 260 USD, jeżeli potrzebujesz mniejszą ilości punktów, promocje masz praktycznie nonstop, gdyż te 28 USD w opcji point+cash (jest lepsze niż punkty z bonusem w ilości poniżej 52K pkt).
Oczywiście sposobem cash+point możemy kupić nie tylko 5 tys. pkt, ale dokładnie tyle ile w danym momencie nam potrzeba punktów (wielokrotność 5K) ;)
A od czasu do czasu jest jeszcze promo na point+cash róznie 15%, 20%, a nawet 25%, wówczas ta cena 28 USD za 5 tys. pkt., będzie odpowiednio wynosić (24, 22 i 21 USD), a takich cen za punkty nie uzyskasz kupując nawet max. ilość punktów ze 100% bonusem ;)
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 04 Paź 2023 12:23 
Awatar użytkownika

niebieski
@cekace , tak, to istnieje od bardzo dawna, bo zwracano na to uwagę na forum już lata temu, ale to jeszcze nie znaczy, że to nie jest błąd, świadomy lub nie :) Oficjalne promocje nigdy nie wspominają o tym, że najlepszą korzyść odniesie się wydając 260 USD, a stawki mniej korzystne i bardziej korzystne znajdują się pod zapiskiem "100% bonus". Ta granica korzystniejszej stawki nie jest w żaden sposób zaznaczona, np. jako 120% bonus. Choć czy to jest błąd, czy nie, to zupełnie nie ma znaczenia.

28USD za 5k punktów to nie jest też taka stawka dostępna od ręki. Na przestrzeni lat hotele w których można było wycisnąć najlepsze stawki dość szybko się zmieniały. Raz to był Bangkok, raz Irapuato, raz Schwenningen itd. Trzeba dobrze poszukać. Regułą i stawką powszechnie dostępną jest 30 USD za 5k.

No i nadal ostateczny wniosek jest taki, że promocję 100% warto śledzić, oczywiście gdy ktoś ma zamiar wydać te 260 USD. Promocja 25% zniżki na point&cash jest najlepsza, ale i stosunkowo rzadka.
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.

#192 PostWysłany: 04 Paź 2023 13:09 
Awatar użytkownika

Loty: 588
Kilometry: 853 526
Krajów: 52 / 24.3%
złoty
Maksymalnie w. kacu roku ile można kupić punktów?
160k + 160k bonusowych czy więcej ?
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 04 Paź 2023 13:28 

-- 04 Paź 2023 13:24 --

Z pewnością program oferuje pewne zniżki za pkt, czasem minimalne - w mojej ocenie w większości hoteli i nie ma co z niego robić wielkiej okazji, bo od czasu wprowadzenia dynamicznych stawek mocno stracił na znaczeniu. Problematyczna jest dostępność pokoi dla 3 osób. Widzę właśnie, że Japonia czy Korea Południowa mocno się wycwaniła i mimo że oferuje pokój dla 3 osób to w rzeczywistości łóżko jest normalne dla 2 osób, a za dodatkowe łóżko jest spora dopłata. Warto zatem i na ten aspekt zwracać uwagę. Co jednak istotniejsze w większości miejsc konkurencją nie są same stawki cenowe IHG, ale po prostu ceny innych hoteli które często bez większych kombinacji a porównywalnym poziomie oferują lepsze ceny, czy lokalizację. Trzeba zatem mocno szukać okazji , a te można jednak policzyć na palcach. Wtedy zabawy w kupowanie pkt nie mają jakiegokolwiek sensu, zważywszy że poza najwyższym poziomem dającym darmowe śniadania dla 2 osób, wszystkie pozostałe poziomy członkostwa nie mają jakiejkolwiek większej wartości.

-- 04 Paź 2023 13:28 --

Darek M. napisał(a):

Tak -jeżeli dostaniesz propozycję zakupu z bonusem 100 %. Nie wszyscy takie dostają bo samo promo jest profilowane i może być 80 % mimo że promocja jest niby na 100 %.
Jeżeli chcesz kupić jakieś mega duże ilości pkt to możesz się bawić w rezerwacje pkt + pieniądze, który potem anulujesz i dostajesz całość w pkt. Tu nie ma żadnych ograniczeń ilościowych.
 PM off  

#194 PostWysłany: 04 Paź 2023 14:08 
Awatar użytkownika

srebrny
Darek M. napisał(a):

@Darek M.
limit możesz ominąć sposobem cash+points, najlepiej jak jest promocja, ostatnia na 15% była do 31.08. Wtedy jest nawet taniej niż punkty z bonusem 100%.
 Profil Relacje PM off
Darek M. lubi ten post.

#195 PostWysłany: 04 Paź 2023 15:01 
Awatar użytkownika

niebieski
@greg1291 , widzisz, to trochę tak jak z okazjami lotniczymi na forum. Ktoś wrzuci Katowice i znajdzie się ktoś, kto z niewiadomego powodu zaczyna narzekać, że po co coś takiego wrzucać, skoro on jest z Gdańska. Inny pisze, że ma bliżej do Wiednia niż do Gdańska. Ktoś inny wybrzydza na bardzo dobrą ofertę z Berlina, bo jest z Podlasia. To, że program w danym momencie nie odpowiada Twoim potrzebom nie oznacza jeszcze, że nie jest w ogóle korzystny dla innych. Mam takie dziwne wrażenie, że skoro nie tylko ja idę całkowicie w punkty, to jednak coś jest na rzeczy i kupowanie punktów ma jak najbardziej sens.

Egipt nie jest żadnym wyjątkiem, skorzystałem z tego przykładu, bo jest "przyszły" i mogłem sprawdzić cenę regularną. Podałbym podobne z przeszłości, ale tu mogę dokładnie sprawdzić tylko ile zapłaciłem punktami, a ile to kosztowało normalnie nie pamiętam, ale różnice były spore. Sprawdziłem sobie poglądowo np. Holiday Inn Amsterdam Arena, który miałem zabukowany w czerwcu. W czerwcu 2024 w tygodniu kosztuje 31k punktów, czyli przy tej niegodnej uwagi promocji jest to 682 zł (w tym czasie w Amsterdamie nie ma hotelu ze śniadaniem z taką ceną, oprócz jednego obiektu 1-gwiazdkowego z oceną 6,2 na bookingu i dzieloną łazienką). Nominalnie kosztuje jednak 200 euro, czyli 925 zł. To są duże różnice i może nie są okazją na miarę pointbreaks, to jednak są warte zachodu. I takich sytuacji w roku miałem całkiem sporo. Na tyle sporo, że IHG zdominowało u mnie w tym roku Hilton Honors, gdzie też mam Diamonda, a więc nawet lepsze korzyści. W Amsterdamie, Londynie czy Kopenhadze nie widziałem żadnej sensownej alternatywy względem punktowych stawek IHG i benefitów wynikających ze statusu.

No i oczywiście, że gratisowe śniadanie znacząco podnosi wartość udziału w programie, zwykle przebijając ofertę niesieciowej konkurencji. Ale tak to jest z programami lojalnościowymi, że siedzisz w programie i czekasz na moment i zaczyna być warto, a jakaś okazja pozwoli wycisnąć program do maksimum. Pod koniec ostatniego roku Diamond był łatwy do wyjęcia. Bez co najmniej Golda w Hiltonie też bym raczej z HH nie korzystał. Dzieląc się wiedzą czy promocjami na forum raczej mamy w tyle głowy, że sporo osób ma te statusy, przecież o to w tym wszystkim chodzi, żeby możliwie łatwo zdobyć najbardziej intratny status i go wykorzystać. Sam rok temu i dwa lata temu korzystałem głównie z HH. Łatwy Diamond był sygnałem, żeby iść w IHG.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
turecky uważa post za pomocny.

#196 PostWysłany: 05 Paź 2023 00:16 

@ghostwriter. Oczywiście masz rację, że przedstawiam moją subiektywną ocenę tego programu podobnie zresztą jak ty ;) Trudno na forum wymieniać się jakimiś promocjami co do IHG, bo stosowny wątek tego dotyczący jest praktycznie martwy, ( gdzie-najlepiej-spalic-punkty,1577,106568) co według mnie potwierdzało tylko, ze tych okazji jest niewiele i mało kogo to na f4f obchodzi. Może jeszcze ożyje, skoro dostrzegasz potencjał. Ja nie zaprzeczam, że to możliwe, przy takiej ilości hoteli na całym świecie z pewnością, błędy i inne perełki też są. Sam zwracałem uwagę na niskie stawki HIX Malta na Sylwestra po 12000-13000 pkt ze śniadaniem. Dalej opłacalne są tanie noclegi w Dubaju za pkt w HIXach w porównaniu do kasy. Musisz wrzucać swoje znaleziska bo to pobudza dyskusję i pokazuje, gdzie szukać.
 PM off  

#197 PostWysłany: 06 Paź 2023 11:47 

Loty: 428
Kilometry: 511 350
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
Nowa promka - zapewne targetowana.

Register now- Sign up for this offer and book by 31 October 2023.
Earn on 3 stays - You’ll earn 3,000 bonus points for each of three directly booked stays. Valid for stays up to 31 December 2023.
Receive 5,000 bonus points - When you complete your 3 stays, you’ll get 5,000 bonus points for a total of 14,000 bonus points.
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 06 Paź 2023 14:59 
Awatar użytkownika

Loty: 588
Kilometry: 853 526
Krajów: 52 / 24.3%
złoty
U mnie 5000 pkt za ściągnięcie apki i rezerwacje przez aplikacje na min 30 USD.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 13 Paź 2023 22:42 
Awatar użytkownika

Loty: 332
Kilometry: 386 465
Krajów: 38 / 17.8%
złoty
Cytuj:
Earn up to 15 Bonus Elite Night Credits
Make your nights count more. Register now, stay until 31 December 2023 and earn 1 Bonus Elite Night Credit each night you stay.

These make each night you stay count twice, helping you get closer to your next Milestone Reward and your Elite status for 2024.*

https://www.ihg.com/rewardsclub/gb/en/offers/promoreg/?offerCode=20680&promoCode=20680
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 07 Lis 2023 14:43 

srebrny
https://www.ihg.com/content/us/en/deals ... appy-stays
Za 5 nocy zarezerwowanych przez apkę, jedna nocka gratis. Szkoda jedynie, że nie wlicza się Europa, bo ograniczenie do Middle East, Africa, India i South Asia.
Between 7 November 2023 and 11 March 2024, stay any 5 nights on Best Available Rates at 180+ IHG Hotels & Resorts across the Middle East, Africa, India and South Asia. You’ll get a free night to enjoy between 1 May and 31 August 2024!*
Dodatkowo można to połączyć z Flash Sale https://www.ihg.com/content/gb/en/deals ... /flashsale
T&C:
• IHG® is offering a “FREE NIGHT” (the “Promotion”) valid only for bookings made from 07 Nov, 2023 through 29 Feb, 2024 (both dates inclusive) (“Booking Dates”) using the “Best Available Rates” for stays between 07 Nov, 2023 through 11 Mar, 2024 (both dates inclusive) (“Stay Dates”).
• The promotion is also valid for Best Available Rates with Breakfast, and IHG One Rewards Member Discount Rates that are offered for Best Available Rate and Best Available Rate with Breakfast and applicable on per night basis.
• Promotion is only valid for bookings made on applicable rates via the IHG One Rewards App only and the member should have pre-registered to participate in the campaign.
• Promotion is not valid on any other discounted rates during the Booking Dates including any Non Refundable rates, Corporate Special Rates, Govt/Military Rates, Senior Discounts, Any Association Rates or any other campaign rate available during the period.
• To participate in the “FREE NIGHT” Promotion (the “Promotion”), an individual must have an active, valid IHG One Rewards member account and must register for the Promotion. Members will be able to register and stay to earn a Free Night under this Promotion beginning 07 November 2023 and ending on 29 February 2024 (the “Promotion Period”). A member can only register once. By registering for the Promotion, a member is accepting these Terms & Conditions.
• The time needed for awarding Free Nights can vary, so please allow up to 6 weeks for any earned Free Night to be posted to the recipient’s account.
• After registering for the Promotion, a member can earn a Free Night for every five (5) qualifying room night stays during the Promotion Period booked via the IHG One Rewards App on qualifying rates. These qualifying rates include Best Available Rates (Room Only or with Breakfast) and IHG One Rewards Member Discount Rates that are offered for these public rates and applicable on per night basis.
• Room nights outside of the Promotion Period are not included, and room nights that are part of a stay that was completed prior to registration for the Promotion also are not included.
• The 5 nights required for the Free Night credit can be at one or multiple participating hotels across the Middle East, Africa, India and South Asia. They can be part of a consecutive stay or sum total of multiple stays at any of the participating hotels.
• Free Night is credited to the member’s Reward Wallet within the IHG One Rewards App to be redeemed against a Reward Night stay of up to 40,000 points per night.
• Free Nights can be booked and redeemed starting from 01 January 2024 until 31 Aug 2024 for stays from 01 May 2024 until 31 August 2024. Free Nights can be redeemed at participating hotels across the Middle East, South West Asia and Africa countries
• Free night can't be redeemed by combining POINTS+CASH option or at hotels with a redemption threshold of more than 40,000 points per night.
• Free Night will expire post 31 August 2024 if not used.
• To claim your Free Night, the booking has to be made through your IHG One Rewards account through IHG App or IHG Mobile or IHG Desktop Sites or by calling through our Central Reservation Offices.
• All stays during the campaign period should have been checked out and settled 100% without any credit pending.
• Kids up to 12 years and sharing the room with full paying adults stay and eat free. Extra person charge may apply as per participating hotel’s policy.
• Any other specific meals/drinks are not included within this offer.
• The hotel house policy for cancellation will be applicable for the campaign rates. Please check hotel Terms and Conditions while making the booking.
• The Promotion is valid across the Middle East, India, South Asia and Africa countries, at participating InterContinental, Vignette Collection, voco, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Staybridge Suites, Holiday Inn and Holiday Inn Express hotels and resorts. See our IHG® website or campaign page for full details of participating hotels.
• The Promotion is not valid in conjunction with any other offer, discount or promotion, unless specified otherwise in the Promotion Offer.
• Standard IHG One Rewards program terms and conditions apply. Visit https://www.ihg.com/onerewards for details. IHG® reserves the right to remove a member's points or cancel a member’s account if fraudulent use of the Promotion is detected.
• Federal or local Government Taxes, service charge, any mandatory fee, credit card surcharges are not included.
• Any other In-room dining purchases, minibar purchases and private dining are excluded from this offer. The Promotion is not applicable to group bookings.
• Unused components do not have a cash value and are non-refundable. Not applicable with other discounted rate promotions.
• Rates are subject to availability. Blackout dates (days when the offers are not available) may apply in some participating hotels.
• Cancellation and no show policy apply.
• IHG® reserves the right to withdraw, suspend or modify this Promotion or amend these terms and conditions without prior notice at any time with or without notice and without any liability. To the extent permitted by applicable law, IHG reserves the right of final interpretation of this Promotion.
• Final bill will be in hotel’s local currency.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 276 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość