Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 192 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Paź 2015 14:28 

- mecz na Narodowym, jak w najsilniejszym składzie z Lewandowskim w składzie, na fali entuzjazmu z awansu co najmniej 2 x tyle, czyli 40000 kibiców
- po -8 C na meczu z Ukrainą, już nic gorszego chyba się nie wydarzy patrz pogoda, a i mamy "podobno dach"
 PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 16 Paź 2015 14:44 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
Krajów: 7 / 3.3%
niebieski
Moim zdaniem frekwencja będzie bliska 100%. Każdy kibic chce zobaczyć repre,na Islandię też przyjdą. Po drugie mecz na Narodowym,wiele osób tam jeszcze nie było. Po trzecie ceny atrakcyjne,to jest Warszawa,spokojnie tyle zapłacą. Najwyżej zrezygnują w ostatniej chwili,jeśli na dworze będzie zbyt zimno ;-)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 16 Paź 2015 14:48 

@gorny77, mecz z Ukrainą przy -8C to jest coś czego im nigdy nie zapomnę. Po wygranej z Niemcami wybaczyłem, ale nie zapomniałem. Do dziś wspominam jak ja wtedy zmarzłem :)
@luck1991, życzę wszystkim obyś miał rację. Wrócimy do tematu po meczu.
 PM off  

#24 PostWysłany: 16 Paź 2015 14:51 
Awatar użytkownika

Loty: 182
Kilometry: 464 715
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Na Polska-Gibraltar ceny były - 100/160/200 pln, przyszło prawie 30 tysięcy osób, więc i tutaj na fali sukcesu myślę, że 30 tysięcy to się uzbiera. 11 listopada będę na Marszu Niepodległości, mógłbym 2 dni zostać jeszcze w Warszawie, ale mecz z gatunku o nic, więc raczej odpuszczę.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 16 Paź 2015 14:59 

Anonymous napisał(a):
Oczywiście wiadomo, że jak nie pasuje to nie kupować, ale i tak trudno uciec od pewnego komentarza. Mecz rozegrany zostanie 13 listopada (piątek). To niby dla frekwencji dobrze, ale:
- będzie zimno lub cholernie zimno (to dla frekwencji bardzo źle),
- równolegle będą się toczyć barażowe pojedynki o stawkę (to dla frekwencji źle),
- rywal, co by nie pisać, niespecjalnie znany i utytułowany (to dla frekwencji raczej źle),

Obstawiam 20 tys. widzów. Bilety są drogie.

Oprocz argumentu pogodowego pozostale raczej nie wplyna na frekwencje. Wydaje mi sie, ze spora czesc typowej widowni na SN raczej zbyt gorliwie nie interesuje sie innymi grupami czy barazami. Wielu tez raczej nie przeszkadza rywal, bo wyjscie na mecz traktuje jak do kina, na koncert, czy inny sylwester z polsatem.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 16 Paź 2015 15:26 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
Krajów: 7 / 3.3%
niebieski
@R_W masz rację na ta chwile taki jest odbiorca SN. Jeszcze na zapiekankach,hamurgerach czy kawce lub herbatce zasilą organizatora :-D

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 19 Paź 2015 12:16 

niebieski
Oba mecze zostaną rozegrane o 20:45.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 19 Paź 2015 13:02 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Oczywiście wiadomo, że jak nie pasuje to nie kupować, ale i tak trudno uciec od pewnego komentarza. Mecz rozegrany zostanie 13 listopada (piątek). To niby dla frekwencji dobrze, ale:
- będzie zimno lub cholernie zimno (to dla frekwencji bardzo źle),
- równolegle będą się toczyć barażowe pojedynki o stawkę (to dla frekwencji źle),
- rywal, co by nie pisać, niespecjalnie znany i utytułowany (to dla frekwencji raczej źle),

Obstawiam 20 tys. widzów. Bilety są drogie.

- ??? W Listopadzie? To jak wg Twojej skali jest w lutym?
- ??? Że Polacy zostaną w domach oglądać Ukrainę ze Słowenią?
- ??? Że Polacy wolą zobaczyć Mullera od Lewandowskiego??

Typowe męczenie buły :lol:
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 19 Paź 2015 13:20 

a) według danych przeciętnych w lutym jest zimniej niż w listopadzie. Z resztą, kiedy ostatnio graliśmy mecz w piłkę nożną w roli gospodarza w lutym? Wystarczy zimny marzec i może dać Ci tak w kość, że do dziś będziesz wspominał (jakbyś był na Polska - Ukraina, rozumiałbyś o czym piszę)
b) tak,
c) tak - przeciwnik ma wpływ na ocenę atrakcyjności spotkania, co pokazywały nawet mecze eliminacyjne i tempo wyprzedawania biletów.
Poczytaj trochę, potem zabieraj głos.
Maciek78 napisał(a):

Dla Ciebie, jak widzę, typowe.
 PM off  

#30 PostWysłany: 19 Paź 2015 13:34 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 61 615
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Wie ktoś,ile w praktyce czeka się na kartę kibica?W regulaminie jest 6 dni roboczych.

#31 PostWysłany: 19 Paź 2015 13:44 

@kaviorwiki, 6 dni od momentu złożenia wniosku? To byłoby bardzo szybko, ja czekałem znacznie dłużej ale wyrabiałem na samym początku, kiedy to w placówkach Aliora jeszcze nie wiedzieli, że mają KK w ofercie. Myślę, że kartę dostałem po jakiś 3 tygodniach, jak nie dłużej.
 PM off  

#32 PostWysłany: 19 Paź 2015 13:50 

wyrabiałem synowi latem w tym roku, w praktyce coś ok. 2 tygodni (nawet dzwoniłem do Alior, bo mi zależało na czasie)
 PM off  

#33 PostWysłany: 19 Paź 2015 14:26 

niebieski
Anonymous napisał(a):
a) według danych przeciętnych w lutym jest zimniej niż w listopadzie. Z resztą, kiedy ostatnio graliśmy mecz w piłkę nożną w roli gospodarza w lutym? Wystarczy zimny marzec i może dać Ci tak w kość, że do dziś będziesz wspominał (jakbyś był na Polska - Ukraina, rozumiałbyś o czym piszę)
b) tak,
c) tak - przeciwnik ma wpływ na ocenę atrakcyjności spotkania, co pokazywały nawet mecze eliminacyjne i tempo wyprzedawania biletów.
Poczytaj trochę, potem zabieraj głos.
Maciek78 napisał(a):

Dla Ciebie, jak widzę, typowe.

Jasne, lepiej napisać bzdury i trzymać się swojej teorii. Po drugie - sam przeczytaj mój post i potem pisz swoje odpowiedzi bo walisz kompletnie nie na temat. Po trzecie - z chęcią przyjmę zakład , że minimum to 35000. Wchodzisz?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 19 Paź 2015 14:50 

Ale co miałoby być przedmiotem tego zakładu, bo widzę że strasznie się zgrzałeś na temat tej frekwencji. Co najmniej jakbyś był świeżo po wywieszeniu plakatu z RL nad wyrem :)
Mam Ci wysłać piwo kurierem jak wygrasz, czy co?
 PM off  

#35 PostWysłany: 19 Paź 2015 14:53 

niebieski
Plakat swoją drogą, nie musisz mnie z tego powodu wyśmiewać.
I czemu tylko piwo? Czyli tak sobie palnąłeś te dwie dychy i teraz dopiero się zastanowiłeś co napisałeś czy jak?
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 19 Paź 2015 14:56 

To pytam o co chcesz się założyć, czy o posiadłości, samochody, czy może o rodowe srebra? Planujesz się ustawić do końca życia tym naszym zakładem?
Nie wyśmiewam Ciebie, tylko próbuję rozładować atmosferę bo emanujesz agresją jakąś taką nieuzasadnioną :)

Te dwie dychy palnąłem sobie życzeniowo i optymistycznie bo z Gibraltarem na meczu o punkty było 27,8 k:
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/re ... 12464.html
 PM off  

#37 PostWysłany: 19 Paź 2015 15:11 

niebieski
Anonymous napisał(a):
bo emanujesz agresją jakąś taką nieuzasadnioną :)

No prorok

Teraz wersja dla Ciebie: No prorok :lol: :lol: :lol:
Lepiej?

Czemu w ogóle frekwencję do Gibraltaru porównujesz? Cena gra kolosalną rolę a w przypadku G była lekko licząc 2x wyższa.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 19 Paź 2015 15:18 

Loty: 180
Kilometry: 424 089
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Nie chce wchodzić w Wasze przepychanki, ale 30 tys. będzie wg mnie na spokojnie. Mecz z Gibraltarem był na Narodowym, gdzie w tym roku można było obejrzeć wiele ciekawszych i ważniejszych meczów. Kadra na Dolnym Śląsku gra raz na rok i bez względu na przeciwnika będzie zainteresowanie z całego regionu. Wpływ na frekwencję będzie też miała zbliżającą się gorączka Euro, niskie ceny i bliskość Wrocławia do Czech, a myślę, że dzięki dobremu połączeniu A4 nie zabraknie też kibiców z Górnego Śląska. Myślę, że wpływ baraży jest żaden, bo wiele osób przyjdzie zwłaszcza na trybunę A tylko po to, aby się pokazać, zobaczyć jak to wygląda na żywo i wrzucić sobie fotkę na facebooka.

#39 PostWysłany: 19 Paź 2015 15:21 

Maciek78 napisał(a):
Czemu w ogóle frekwencję do Gibraltaru porównujesz? Cena gra kolosalną rolę a w przypadku G była lekko licząc 2x wyższa.

Była wyższa ale z drugiej strony była ładna pogoda, mecz o stawkę i gwarantowane sporo goli. A tu masz Islandczyków, o których zapewne 99% ludzi aktualnie jakoś tam zainteresowanych biletami (tzw. "wynikowców") jeszcze rok temu nie miało pojęcia, że istnieją i grają w piłkę. Mecz jest o nic, a ceny wcale nie są niskie.
Ciekawy jestem, o której godzinie będzie mecz - jak o jakiejś 17.00 albo 18.00 to frekwencję musi zrobić Warszawa + wąska grupa ludzi, która zdecyduje się do stolicy dojechać kosztem 1 dnia urlopu (podziwiam takich). Obstawiam, że tej frekwencji nie zrobi, bo okazji do chodzenia na słabych przeciwników, gdzie o bilety nie było trudno, a stawka wyższa, nie brakowało. Jeśli o 20:00 no to nieco lepiej bo okoliczne miejscowości mają szansę dotrzeć.
Chciałbym się z tymi 20k mylić ale biorąc pod uwagę, że Dolny Śląsk i pewnie cześć południa wybierze Wrocław, to nie bardzo widzę kto tu ma stadion wypełnić.
Wrócimy do tematu po meczu.

@Joker, my o meczu z Islandią piszemy.
 PM off  

#40 PostWysłany: 20 Paź 2015 13:28 
Awatar użytkownika

niebieski
@Don_Bartoss na stronie PZPN pokazuje godzine 20:45 dla obu meczow

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 192 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość