Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Spojrzcie na to tak. Jesli 7 grudnia Legia pokona Sporting, chocby 1:0 to bedzie, najwiekszy sukces polskiego klubu pikarskiego w tym wieku i kasa niespotykana! Powodzenia! (z Wrocka).

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#502 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:06 
Awatar użytkownika

Loty: 901
Kilometry: 809 273
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Naprawdę w to wierzysz?

#503 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:07 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
A wierzył ktoś w 2004 roku ze Grecja wygra Euro? :P
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#504 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:16 

Ale chyba jeszcze większy finał Górnika. No ale co ja wiem o piłce.
 Profil Relacje PM off  

#505 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:17 
Awatar użytkownika

złoty
Znaczy się, że Lech i Górnik w tym wieku tak dobrze grały w Europie? Ech, człowiek przespał tyle ciekawych rzeczy...
 Profil Relacje PM off
SEYMURIA lubi ten post.

#506 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:18 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
hienobiusz napisał(a):
Ale chyba jeszcze większy finał Górnika. No ale co ja wiem o piłce.

Czytanie ze zrozumieniem :"W TYM WIEKU".
 Profil Relacje PM off  

#507 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:19 
Awatar użytkownika

Loty: 400
Kilometry: 706 728
Krajów: 90 / 42.1%
niebieski
Teraz będzie licytacja na sukcesy w naszej piłce? :) Każdy sukces jest czymś wyjątkowym i tyle. W obecnych czasach powinniśmy się cieszyć i doceniać to, że mamy w końcu dobrze grającą reprezentację i klub w LM. Fakt 8 straconych bramek w jednym meczu i 24 w 5 to nie jest powód do chwały, ale i tak jestem dumny z tego co Legia pokazuje w ataku z Realem, teraz z Borussią. I bardzo wierzę w to, że powalczą ze Sportingiem i zagrają kolejny szalony mecz ;)
2 ludzi lubi ten post.

#508 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:22 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
@‌gruby_inversia‌ - jestem z Lecha , ale pierwsze słyszę ,żeby Lech grał w półfinale ligi europy.
 Profil Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.

#509 PostWysłany: 23 Lis 2016 00:23 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Nie no ja tez sie bardzo ciesze :D jeszcze bardziej bym sie cieszył gdyby dzisiejszy mecz nie wyglądał jak z okregowki :D . Sam awans Legii był największym osiągnięciem polskiej piłki w tym wieku :D dlatego ewentualny awans do LE juz nim nie bedzie :D

-- 22 Lis 2016 23:26 --

samaki9 napisał(a):
@‌gruby_inversia‌ - jestem z Lecha , ale pierwsze słyszę ,żeby Lech grał w półfinale ligi europy.

Oczywiście masz racje... zmęczenie mnie dopadło :)
 Profil Relacje PM off  

#510 PostWysłany: 23 Lis 2016 01:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Niezły meczyk , niestety trafili na jeszcze większych kozaków i tak to musiało się skończyc. Jest i tak kolosalna różnica pomiędzy grupą a meczami z ogórkami latem, za Hasiego była loteria, albo sie uda 1:0 albo wpier... , tu był futbol na tak :)

Inna sprawa że trafili do mega silnej grupy, podejrzewam że w takiej G wyglądałoby to inaczej.
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#511 PostWysłany: 23 Lis 2016 02:02 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
01ERES napisał(a):
Spojrzcie na to tak. Jesli 7 grudnia Legia pokona Sporting, chocby 1:0 to bedzie, najwiekszy sukces polskiego klubu pikarskiego w tym wieku i kasa niespotykana! Powodzenia! (z Wrocka).

niestety ale nasz futbol klubowy jest na takim poziomie, że nasz największy sukces w tym wieku (jest już osiągnięty poprzez sam awans)
równa się najgorsza defensywa w historii LM (jak Sporting strzeli choć jedną),
7 bramek z Realem i Dortmundem to na pewno plus,
tylko , że przez to co Legia pokazała wcześniej przeciwnicy nie traktowali jej poważnie w tych meczach,
bo na poważnie to oni by strzelili góra 2 bramki

#512 PostWysłany: 23 Lis 2016 12:44 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 71 075
Krajów: 22 / 10.3%
Zbanowany
@‌lahcimmm2‌
To już wina przeciwników, nie Legii.

Ogólnie wczoraj oglądałem ten mecz w TV i przecierałem oczy ze zdumienia.
O ile w ataku to wyglądało fajnie, to w obronie katastrofa. Fajnie że Magiera jest trenerem, ale co go podkusiło z tym Cierzniakiem. :roll:
Każdy i tak spojrzy na to ze swojego punktu widzenia:

1. Legia totalnie się skompromitowała
- W 5 meczach stracone 24 bramki, rekord już wyrównany.
- zamknięty stadion na mecz z Realem po "akcjach" w meczu z BVB
- zaledwie 1 punkt

2. Legia godnie się zaprezentowała:
- strzeliła 4 bramki Realowi i 4 Borussi
- do ostatniej kolejki walczy o awans do LE i 3 pozycję w grupie

Ja osobiście uważam, że nie jest ani tak wspaniale z występem Legii ani tragicznie. Jacy mocni jestesmy wszyscy wiemy.
I tak 8 strzelonych bramek to wielki sukces i tego nikt Legii nie odbierze, bo po 1 meczu z BVB to wiele było opini, że nie ma co liczyć na choćby jednego gola, o punkcie już nawet nie wspominam.
Sporo będzie zależeć od ostatniego meczu. Jeśli wygrają to faktycznie LE na wiosne, co byłoby wynikiem lepszym niż każdy zakładał. Nie oszukujmy się, ale po losowaniu grup chyba nikt nie liczył na 3 miejsce ;)
Ogólnie wole 1 pkt i bilans 8-24 w tej mega trudnej grupie niż 0pkt i bilans 0-13 (D. Zagrzeb)
Niech w ostatnim meczu dadzą z siebie wszystko. A remis 3:3 u siebie z Realem każdy polski kibic zapamięta na długie lata.
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#513 PostWysłany: 23 Lis 2016 13:03 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Radosny futbol, widziany pierwszy raz w Lidze Mistrzów.
Przypominał szkolne gierki, kiedy nie chciało się wracać na swoją połowę albo pilnować krycia. Podczas rzutu rożnego, przed stratą siódmej bramki w polu karnym BVB znalazł się Czerwiński, Pazdan i Rzeźniczak hehe Taki szczegół, wobec wylewania pomyj na bramkarza.

Debiut RC w Lidze Mistrzów, to nagroda za treningi i przede wszystkim za robienie atmosfery w drużynie.
Kiedy jak nie w meczu przeciwko Borussii.
Szkoda, że prawdopodobnie rozegrał tym samym swój najgorszy mecz w karierze.
Malowany też miał takie "swoje" 90 minut, przeciwko Lechowi. Liczę na to, że RC szybko się odbuduje i trochę połapie.

Legia zbiera doświadczenie i pewność, co powoli przekłada się na ligę. JM szybko ogarnął zespół po swoim poprzedniku.
Po raz kolejny też przecierałem oczy przed panem piłkarzem VO. ;)

Będzie meczycho 7. grudnia :)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#514 PostWysłany: 23 Lis 2016 13:28 

niebieski
W momencie kiedy wchodziłem na stadion czyli 45 minut przed meczem konie starały sie jeszcze trzymac cenę 90 euro. Nie wiem jak było bliżej meczu.
Równo z pierwszym gwizdkiem całą nasza grupa zorganizowała się w jednym miejscu na najwyższej kondygnacji Nord Tribune w okolicach sektora gości. Niemieccy stewardzi troche zaskoczeni ale obyło się bez zbędnych prowokacji.
Ogolnie słynna zółta ściana mocno mnie zawiodła pod względem dopingu bo przy takim potencjalne powinni jechać kilka razy głośniej.
Na plus dla nich transparenty anty mafijjne.
 Profil Relacje PM off  

#515 PostWysłany: 23 Lis 2016 14:06 

Tymczasem, w tle meczów w Lidze Meczów, trwa 7. edycja akcji "Świąteczna Paczka na Kresy":
http://legionisci.com/news/69205_Swiate ... _2016.html

Każdy może pomóc i zawieźć dary do pubu Źródełko (ul. Myśliwiecka 9B, Warszawa). Nie trzeba przynosić całego zestawu - chcesz podarować szynkę i makaron to śmiało, zawieź szynkę i makaron. Na pewno warto pamiętać o herbacie, dzięki czemu polskie maluchy w szkołach na Kresach będą mogły liczyć na kubek czegoś ciepłego zimową porą.

Są też aukcje internetowe:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=15319055
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#516 PostWysłany: 23 Lis 2016 16:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Akcja o której pisał @‌Don_Bartoss‌, tylko że dla mieszkańców Trójmiasta. Dary nie tylko w postaci żywności ale również książek czy podręczników w języku polskim można składać w Gdyni, Redzie, Rumi oraz Wejherowie. Szczegóły w linku http://www.arkowcy.pl/artykul/9805/vi-paczka-dla-kresowiaka-2016.html

Również "Stowarzyszenie Odra - Niemen", którego trzon stanowią kibice Lecha, organizuje coroczną akcję "Rodacy Bohaterom". Obejmuje ona stałą opieką 126 żyjących polskich kombatantów z AK i innych organizacji niepodległościowych na Kresach Rzeczypospolitej http://www.odraniemen.org/projekt/rodacy-bohaterom-boze-narodzenie-2016 Akcję można wspomóc na wiele sposób, przekazać chociaż kartony w które będą pakowane dary na święta Bożego Narodzenia dla naszych bohaterów. Podstrona, ze szczegółami akcji świątecznej http://www.rodacybohaterom.pl/

#517 PostWysłany: 23 Lis 2016 16:53 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
@‌Justin Credible‌- Ta cała żółta ściana to mit , wykreowany nie wiem przez kogo. Na bvb byłem na kilkudziesięciu meczach ( parę razy derby , 2x Bayern) , pierwszy raz w 1992 roku ( przed pierwszą dobudową stadionu) i nigdy mnie to nie powaliło. Tak jak napisałem w innym temacie , najlepszy doping obecnie w Niemczech to tylko na Dynamie albo FCM.
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 23 Lis 2016 17:20 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 71 075
Zbanowany
ane.wald napisał(a):
Podczas rzutu rożnego, przed stratą siódmej bramki w polu karnym BVB znalazł się Czerwiński, Pazdan i Rzeźniczak hehe Taki szczegół, wobec wylewania pomyj na bramkarza.

Ja wiem, że obrona grała fatalnie ale bramkarza w żaden sposób nie wybronisz.
Tragiczny, żenujący występ, co najmniej kilka bramek idzie na jego konto.
Jak był taki fajny i robi dobrą atmosfere w drużynie to niech go trener wystawi na Arkę czy Wisłę Płock. Ale litości, nie na Borussie Dortmund na ich stadionie.
 Profil Relacje PM off  

#519 PostWysłany: 23 Lis 2016 17:23 

Loty: 168
Kilometry: 177 534
niebieski
Jeżdżę na BVB od kilku lat, na każdym meczu jakim jestem, to jestem na tej właśnie żółtej ścianie i poza wrażeniem wizualnym nie prezentują niemal nic, a z roku na rok jest coraz gorzej. Na 25 tysięcy osób, aktywnie dopinguje może w porywach 2 tysiące, reszta jest tam z sentymentu i z racji tego,, że najtańsze karnety :) Sporą część stanowią osoby już nieco starsze, część zaś tylko jara blanty/ lata w trakcie mezcu po browary. Niektórzy tam przychodzą porozmawiać, napić się, mecz to dodatek. Wiele osób mówi o potencjale... Nie widzę opcji. Poza tym tam ciężko w ogóle zgrać doping, potrzebne byłyby jakieś głośniki na górnych sektorach a takowych brak.

Na meczach wyjazdowych BVB jest o niebo lepiej, wtedy każdy wie po co wchodzi do sektora gości, a tak na Zoltej scianie doping jest w 2 sektorach na 9, reszta wyrywkowo. Tak jak napisane np. Dynamo, tam taki bardziej polski klimat. Stoją na tym "młynie" to wiedzą po co.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#520 PostWysłany: 23 Lis 2016 22:08 

Wy tu panowie o Dynamie Drezno czy Berlin, tak dla scislosci? ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość