Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1620 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 81  Następna
Autor Wiadomość
#961 PostWysłany: 29 Maj 2018 14:06 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 297 839
Krajów: 38 / 17.8%
To błysnął...

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#962 PostWysłany: 02 Cze 2018 22:49 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 214 217
Krajów: 26 / 12.2%
srebrny
W Krakowie ponoć nawet plakatu nie byłoby widać

Załącznik:
pamiatki_z_wycieczki_do_chin_1527972434018.jpg
pamiatki_z_wycieczki_do_chin_1527972434018.jpg [ 84.55 KiB | Obejrzany 1329 razy ]
 Profil Relacje PM off
le_szek lubi ten post.

#963 PostWysłany: 05 Cze 2018 17:26 

srebrny
takie tam

Awaryjne lądowanie z powodu smrodu jednego z pasażerów

http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... Id,2590204
 Profil Relacje PM off
zuzanna_89 lubi ten post.

#964 PostWysłany: 06 Cze 2018 08:01 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 297 839
Krajów: 38 / 17.8%
No właśnie czytałam na wp :o

Swoją drogą sama nie dałabym rady z takim pasażerem. No i chyba odechciało mi się śniadania, wyobraźnia działa.

#965 PostWysłany: 18 Cze 2018 16:44 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 965 577
Krajów: 62 / 29.0%
Z cyklu tytuły ze strony głównej. Ciekawe czy ich dużo ;)

Załączniki:
NiemcySG.PNG
NiemcySG.PNG [ 390.92 KiB | Obejrzany 1067 razy ]
5 ludzi lubi ten post.

#966 PostWysłany: 20 Cze 2018 18:25 

Loty: 81
Kilometry: 83 691
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
A po służbie lataliśmy sobie do Lwowa...
Image

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#967 PostWysłany: 21 Cze 2018 16:23 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 219 061
Krajów: 20 / 9.4%
Image
3 ludzi lubi ten post.

#968 PostWysłany: 28 Cze 2018 08:46 

Niektórzy na bookingu bardzo sumiennie podchodzą do zaprezentowania swoich pokoi :mrgreen:
Szkoda że nie dali fotki jak ktoś korzysta xD

Załączniki:
IMG_20180628_084428.png
IMG_20180628_084428.png [ 358.56 KiB | Obejrzany 1573 razy ]
 PM off
namteH lubi ten post.

#969 PostWysłany: 28 Cze 2018 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Co wynika z tego zdjęcia:
Pisuar czysty bez zażółceń, uszczelka czarna, nowa. Ogrzewacz na ścianie z rurkami miedzianymi, czyli solidna robota. Foliowa zasłonka nowa niepostrzępiona ani nieodbarwiona. W brodziku nie ma zacieków, osadów ani ponadprzeciętnie ciemnej fugi.
Wnioski.
Łazienka po remoncie w czystym hotelu 2-3 gwiazdki. Niezbyt przemyślane ścianki brodzika z trudno zmywalnymi miejscami, np rogi, ale czyste. Niezbyt drogi, ale czysty i solidny hotel - brałbym.

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off
12 ludzi lubi ten post.
OradeaOrbea uważa post za pomocny.

Temat postu: Re: łapu capu
#970 PostWysłany: 29 Cze 2018 14:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Widzę, że główna odlatuje w kosmos bardziej niż promy z kosmodromu w Bajkonurze. I ten moment kiedy nie możesz się zdecydować co wybrać, antysemityzm czy dyskryminację płciową:

Załączniki:
Paweł Kunz.jpg
Paweł Kunz.jpg [ 263.69 KiB | Obejrzany 1392 razy ]

#971 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:04 

niebieski
Od jakiegoś czasu czytanie SG urąga mojej godności.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#972 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie żebym tam zaglądał, znalazłem to przeglądając internet :lol: .

#973 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:09 

niebieski
Ale co Was tak razi w tym fragmencie i jak to się ma do SG?
 Profil Relacje PM off  

#974 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:10 
Awatar użytkownika

niebieski
To jest artykuł, zamieszczony przez Pawła Kunza na stronie głównej.

#975 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:18 
Awatar użytkownika

niebieski
pawelos napisał(a):
[...] ten moment kiedy nie możesz się zdecydować co wybrać, antysemityzm czy dyskryminację płciową [...]

d-t-x napisał(a):
[...] tOd jakiegoś czasu czytanie SG urąga mojej godności. [...]

@pawelos Możesz mi wytłumaczyć, jaką myśl przewodnią miało Twoje pytanie/wypowiedź? ;)

@d-t-x Wybrałem na szybko (wybacz, że z własnych wpisów) kilka artykułów, „popełnionych” w ciągu ostatnich kilkunastu dni.

https://www.fly4free.pl/uzaleznienie-od-latania/
https://www.fly4free.pl/pobyt-nad-polsk ... tajlandia/
https://www.fly4free.pl/miejsca-na-swie ... -zmienily/
https://www.fly4free.pl/bilety-laczone- ... -lotnicze/

Czytałeś je? Pytam z ciekawości, jako autor (i forumowicz od 2011 r.). Rozumiem, że Twoja opinia i zdanie („czytanie urąga mojej godności”) po przeczytaniu wyż.wym. się nie zmienia, tak?

Ja wiem, że w modzie jest plucie na nową makietę strony głównej – ale wrzucanie wszystkiego, co tam się pojawia, do jednego worka, mogę porównać do sytuacji, w której ktoś po przeczytaniu kilkunastu głupich/dziwnych wpisów na forum Fly4free.pl, wyrobiłby sobie zdanie na temat wszystkich pozostałych forumowiczów. Niekorzystne i krzywdzące. Ot, specyfika uogólniania.
 Profil Relacje PM off
11 ludzi lubi ten post.

#976 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:28 

niebieski
@OradeaOrbea: Widzę i potwierdzam to, co napisałem wcześniej. Ja nie chcę czytać tych bzdur, ja chcę oferty tanich lotów i promocji hotelowych, najlepiej bez Waszego komentarza. Ja nie latam z biurem podróży i nie jestem użytkownikiem, który dopiero rozważa latanie na własną rękę. Nie wiem wszystkiego - wiem mniej, niż większość użytkowników tego forum - ale nawet mnie te Wasze chwytliwe tytuły artykułów o niczym kompletnie nie interesują. Uzależnienie od latania? Daj spokój, sztuczny problem (zresztą mnie nie dotyczy, latanie mnie nudzi i męczy). Nie interesuje mnie, że Katar będzie wyspą - a niech go nawet murem otoczą, byle by były tanie bilety i noclegi. I tak można wymieniać. Sorry, ale od pewnego czasu dzień zaczynam od lektury [konkurencji], bo o tym, że polskie morze jest droższe, niż Tajlandia, wiem i bez Waszej pomocy.
Zrobiliście ze SG tabloid, a teraz będziecie tu przekonywali ludzi, dzięki którym ten Wasz portal w ogóle istnieje, że ta zmiana jest właśnie z myślą o nich.

Ostatnio edytowany przez Washington, 29 Cze 2018 17:50, edytowano w sumie 1 raz
ciach reklama
 Profil Relacje PM off  

#977 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:36 
Awatar użytkownika

niebieski
@OradeaOrbea na pierwsze twoje pytanie nie odpowiem, bo jak powszechnie wiadomo nie ma na forum cenzury a ja nie lubię jak moje posty lądują w niewidzialnym koszu.

Co do drugiego pytania, to nie czytam SG od dawna i ten moment nastąpił jeszcze przed zmianą szaty graficznej, dlatego artykułów które podałeś również nie czytałem. Uważam, że poziom SG można porównać do takiego turystycznego pudelka. Nie ma to już nic wspólnego od dłuższego czasu ani z tanim lataniem ani z szeroko rozumianym podróżowaniem.
d-t-x lubi ten post.

#978 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:41 

O proszę, Fly4free dzięki temu artykułowi trafiło na Żelazną Logikę :)

https://www.facebook.com/zelaznalogika. ... fE&fref=nf
 PM off  

#979 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:42 
Awatar użytkownika

niebieski
pawelos napisał(a):
dlatego artykułów które podałeś również nie czytałem

Czyli nie czytałeś, ale się wypowiadasz? ;) Dodając jednocześnie: „Widzę, że główna odlatuje w kosmos bardziej niż promy z kosmodromu w Bajkonurze

d-t-x napisał(a):
@OradeaOrbea: Widzę i potwierdzam to, co napisałem wcześniej. Ja nie chcę czytać tych bzdur

Szanując Twoje zdanie, napiszę tylko tyle: lekceważysz tym samym m.in. sporą grupę forumowiczów (tych aktywnych), których czasami w felietonach wymieniam. Prześlizgujesz się po temacie, powielając stereotyp. Mówiąc wprost: wrzucasz wszystkich i wszystko do jednego worka.

ja chcę oferty tanich lotów i promocji hotelowych, najlepiej bez Waszego komentarza” i jeszcze „latanie mnie nudzi i męczy”. Tak jest! Dajcie mięso! #megadeal! Same hity! Za darmo! Aby latać! I najlepiej jeszcze dopłaćcie!

Przykro mi :(
 Profil Relacje PM off  

#980 PostWysłany: 29 Cze 2018 15:46 

niebieski
A nie po to ten portal został stworzony?!? Pomóc z przetłumaczeniem nazwy Fly For Free na język ojczysty, czy dasz radę?
P.S. Płacić nie musicie (ale możecie :) ). Ale za ten ruch na forum, który Wam wygenerowałem, moglibyście wysłać choć głupią naklejkę na torbę. Za to możecie zabrać dostęp do TS, bo to żadna nobilitacja.
P.S. 2. Co w tym dziwnego, że latanie mnie męczy i nudzi? Odczuwanie przyjemności z kilkunastu godzin spędzonych w ciasnym fotelu, o wodzie i zjełczałych kanapkach naprawdę mnie nie jara. Dlatego też, nie rzucam się na każdą promocję, często biorę drożej, ale z krótszymi przesiadkami/ w wyższym standardzie, o czym pisałem nie raz. I również (a może nawet przede wszystkim) tu można nieźle zaoszczędzić.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1620 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 81  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: pawel_92 oraz 5 gości