Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 142  Następna
Autor Wiadomość
#561 PostWysłany: 20 Kwi 2014 21:59 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Krajów: 8 / 3.7%
lagor napisał(a):
limaK napisał(a):
niciej napisał(a):
próbowałeś w wersji mobilnej?

Oczywiście. :(

spróbuj użyć karty innej osoby (z innym nazwiskiem)

Nic z tego... :(
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#562 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:01 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Krajów: 18 / 8.4%
Zbanowany
do usunięcia.

powód: Grants z lodem

Ostatnio edytowany przez zales, 20 Kwi 2014 22:06, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#563 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:03 

niebieski
zales napisał(a):
To może przez mobilną stronę na tel?

limaK napisał(a):
niciej napisał(a):
próbowałeś w wersji mobilnej?

Oczywiście. :(
;)
 Profil Relacje PM off  

#564 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:18 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Czy istnieje jakaś możliwość odzyskania jajecznego kodu, który został wykorzystany do transakcji, która zakończyła się natychmiastową anulacją z powodu niemożliwości ściągnięcia pieniędzy z karty (limit 0 na transakcje internetowe - oczywiście to mój błąd)?
Rezerwacja ma status anulowanej, natomiast sam kod niestety już nie działa.
 Profil Relacje PM off  

#565 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:19 

niebieski
nie wiem jakim cudem ale... w bilecie ktory kupilem - moje nazwisko to "Poland". :(

Czyli bilet do kosza? czy na krajowce sie nie przyczepia :D ?
 Profil Relacje PM off  

#566 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:32 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 11 288
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
zales napisał(a):
adam006 napisał(a):
Panowie, nie straszcie, mam kilka nocy w Krakowie, Gdańsku, Berlinie, Mediolanie, jak za każdym razem będę miał się denerwować czy moja rezerwacja jest opłacona, to chyba dostanę w końcu padaczki odbytu. :(

adam006 musiałem to w końcu napisać... twój avatar doprowadza mnie do łez za każdym razem gdy go widzę :mrgreen:

Haha, dziękuje. :D

A żeby nie było totalnego offa, to z tego co widzę za wszystkie rezerwacje hotelowe płaci Hotelbeds, więc siłą rzeczy wydaje się, że problemów być nie powinno.
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:34 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
manio napisał(a):
nie wiem jakim cudem ale... w bilecie ktory kupilem - moje nazwisko to "Poland". :(

Oczywiście, że się przyczepią, przecież to podstawowe dane.
Błąd w dacie urodzenia czy płci mógłby przejść, ale nie w nazwisku.

Chyba, że w ogóle nie będą sprawdzać, jeśli lecisz tylko z podręcznym i będziesz miał kartę pokładową w komórce, to jest spora szansa, że nikt dowodu/paszportu od Ciebie nie będzie chciał. Ostatnio zauważam, że coraz rzadziej przy boardingu na krajówkach chcą ID.
 Profil Relacje PM off  

#568 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:39 

niebieski
sranda napisał(a):
manio napisał(a):

Chyba, że w ogóle nie będą sprawdzać, jeśli lecisz tylko z podręcznym i będziesz miał kartę pokładową w komórce, to jest spora szansa, że nikt dowodu/paszportu od Ciebie nie będzie chciał. Ostatnio zauważam, że coraz rzadziej przy boardingu na krajówkach chcą ID.

No wlasnie... w Wa-wie by to przeszlo... Niestety jest to powrotny z KRK a tam sie nudza na tym "duzym" terminalu i sprawdzaja przy "security".

Jedyna szansa to ze jakis dobry konsultant w LOT zmieni mi nazwisko na bilecie...

Z drugiej strony gdy pokaze ze rano przylecialem i wracam wieczorem...rowniez "nazwisko" jest specyficzne ktore raczej wyglada na ewidentny blad ...
 Profil Relacje PM off  

#569 PostWysłany: 20 Kwi 2014 22:53 

Loty: 81
Kilometry: 110 787
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
Komornik napisał(a):
zakino napisał(a):
Rezerwacja z zeszłego tygodnia jest niewidoczna w novotelu we Wrocławiu, twierdzą, że to nie jest nawet ich kod rezerwacji.

Dziś Mercury w Warszawie jest podobny do kodu rezerwacji ale nie ma jej jeszcze w systemie, więc czekam.

we wszystkich rezerwacjach hoteli numer rezerwacji wyglada identycznie:
Your Hotel Confirmation Number: 214-284***

I w Mercury mam taki układ. Natopmiast w novotelu mam 6 cyferek bez myślnika.

#570 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:01 

Jeżeli chodzi o loty, to przetestowane i narzekać nie mogę :) Żadnych problemów.
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:10 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
Mam już dziś dość kasowania postów związanych z ATF które przez Wasze lenistwo są zamieszczane w niewłaściwych tematach. Więc teraz poleciały ostrzeżenia i w ramach akcji edukacyjnej, dalsze offtopiki spotkają się również z taką samą reakcją. Opanujcie podniecenie darmowymi rezerwacjami i zanim napiszecie posta - zwróćcie uwagę na tytuł tematu.

Co do ATF są tematy:
- oddam,
-zamienię
- kody
- pytania, kłopoty, etc.
2 ludzi lubi ten post.

#572 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:18 

niebieski
manio napisał(a):

Nie da rady tego jakos zmienic na stronce LH? Zobacz opcje Retrive booking jest mozliwosc zmiany nazwiska ale nie wiem czy przejdzie. nie masz nic do starcenia.
 Profil Relacje PM off  

#573 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:21 

Mi nadal eticket z rezerwacji o 17 nie przyszedł ... Czekać czy wykorzystać 2 ostatnie kody na ponowny booking ?
 Profil Relacje PM off  

#574 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:23 

niebieski
ciagle piszecie ze Wam etix nie przychodza...przeciez podczas rezerwowania wyswietla sie nr rezerwacji oraz etix. Ja robie print screen i potem malo mnie interesuje czy dostane emailem...
 Profil Relacje PM off  

#575 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:24 

niebieski
skoczek650 napisał(a):
manio napisał(a):

Nie da rady tego jakos zmienic na stronce LH? Zobacz opcje Retrive booking jest mozliwosc zmiany nazwiska ale nie wiem czy przejdzie. nie masz nic do starcenia.

nie przejdzie bo taryfa bezzwrotna. Jedyna szansa to kumaty konsultant...
 Profil Relacje PM off  

#576 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:32 

niebieski
manio napisał(a):
skoczek650 napisał(a):
manio napisał(a):

nie przejdzie bo taryfa bezzwrotna. Jedyna szansa to kumaty konsultant...

Próbowałeś zmienic? Bo jak ja wchodze w moja rezerwacje to mam mzliwosc zmiany nazwiska osoby lecacej mimo iz taryfe mam bezzwrotna... Zobacz, moze sie uda
 Profil Relacje PM off  

#577 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:34 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 233 296
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
Cytuj:
Booking Canceled
Hi, Thank you for your reservation with AirFasttickets we would like to inform you that the booking has been cancelled because a problem has been occurred with the credit card and the transaction was not successful. If you could be so kind please check your card or use another one and proceed to a new reservation You can find the cancellation details below.

Oczywiscie z karta wszystko w porzadku, a kod juz figuruje jako użyty. Mial ktos tak? Pisal ktos do AFT o przywrocenie kodu?
 Profil Relacje PM off  

#578 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:37 

niebieski
skoczek650 napisał(a):
manio napisał(a):

Cytuj:

Próbowałeś zmienic? Bo jak ja wchodze w moja rezerwacje to mam mzliwosc zmiany nazwiska osoby lecacej mimo iz taryfe mam bezzwrotna... Zobacz, moze sie uda

gdzie masz mozliwosc zmiany? widzialem tylko mozliwosc wybrania "username" w celu zalozenia konta na LH ;)
 Profil Relacje PM off  

#579 PostWysłany: 20 Kwi 2014 23:47 

niebieski
Cytuj:
gdzie masz mozliwosc zmiany? widzialem tylko mozliwosc wybrania "username" w celu zalozenia konta na LH ;)

wejdz: my booking-> my booking summary -> Retrieve single booking i masz okno z mozliwoscia zmiany nazwiska. nie wiem czy opcja przechodzi
 Profil Relacje PM off  

#580 PostWysłany: 21 Kwi 2014 00:02 

bonifacy napisał(a):
Cytuj:
Booking Canceled
Hi, Thank you for your reservation with AirFasttickets we would like to inform you that the booking has been cancelled because a problem has been occurred with the credit card and the transaction was not successful. If you could be so kind please check your card or use another one and proceed to a new reservation You can find the cancellation details below.

Oczywiscie z karta wszystko w porzadku, a kod juz figuruje jako użyty. Mial ktos tak? Pisal ktos do AFT o przywrocenie kodu?

ja miałem dzisiaj otwarte dwa okna z róznymi hotelami i datami, w jednym wpisalem już kod i wyepłniłem pola i zarezerwowało mi całkiem inny hotel (ten otwarty w drugim oknie). Napisałem, czy istnieje szansa na anulowanie rezerwacji i ponowne użycie kodu. Opowiedzieli,że jeden kod=jedna rezerwacja i nie ma opcji.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 142  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości