Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost

Wszystkie próby obrotu biletami na mecze "wymiana" lub sprzedaż zostaną nagrodzone w sposób ostateczny więc proszę nie próbować

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 134  Następna
Autor Wiadomość
#901 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:13 

Co mieliby niby zablokować??? Jaką opcję?
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#902 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:16 

O bilety na Ukr bym się nie martwił - pod stadionem będzie tego mnóstwo i pewnie przed samym meczem będą oddawać po cenie nominalnej, a każdy kto chce złapać ten mecz na platformie spokojnie złapie :) Trochę więcej wysiłku zajmą inne mecze :) Będę już w Marsylii 20 czerwca rano a z racji tego ze niedaleko będzie inny mecz to jeśli ktoś ma bilety na 20 czerwca w Tuluzie Rosja - Walia chętnie się wymienię :)
 Profil Relacje PM off  

#903 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:35 

niebieski
mistrzdioda napisał(a):
O bilety na Ukr bym się nie martwił - pod stadionem będzie tego mnóstwo i pewnie przed samym meczem będą oddawać po cenie nominalnej, a każdy kto chce złapać ten mecz na platformie spokojnie złapie :) Trochę więcej wysiłku zajmą inne mecze :) Będę już w Marsylii 20 czerwca rano a z racji tego ze niedaleko będzie inny mecz to jeśli ktoś ma bilety na 20 czerwca w Tuluzie Rosja - Walia chętnie się wymienię :)

Lubię ludzi o typie Porok - specjalista :)
Skąd niby takie przeczucie?

Pamiętam na Euro bilety na mecze innych drużyn.. było ciężko dostać bilety jakiekolwiek pod stadionem (w rozsądnej cenie), nieważne jakie mecze były do rozegrania.
 Profil Relacje PM off
Maniek1986 lubi ten post.

#904 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:37 

Proszę napiszcie mi w prywatnej wiadomości (bo już jeden nerwa dostał) co robię źle, bo mi platforma ani w chromie jak dotychczas ani w mozilli nie działa. Mam taki komunikat: No sufficient right to access this page. A ciasteczka usunęłam...
 Profil Relacje PM off  

#905 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:47 

To jest komunikat o banie ... dostalaś bana od UEFA zapewne za stosowanie odświeżania, skryptu lub innej niedozwolonej rzeczy.
Polecam skorzystać z innego dostawcy internetu lub zmiany adresu IP bo to własnie po nim Twój komputer jest banowany i nie może wejść do sklepu z biletami..
 Profil Relacje PM off  

#906 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:48 

Jezu Chryste, ja tylko F5 wciskałam, żadnych skryptów (nie mam o tym zielonego pojęcia), żadnych niedozwolonych rzeczy. I co teraz???????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 Profil Relacje PM off  

#907 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:50 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
Krajów: 7 / 3.3%
niebieski
POL-Ger 3 kat było
 Profil Relacje PM off  

#908 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:52 

No to za szybko wciskalas f5. Zmień adres IP, skorzystaj może z jakiegoś proxy, cokolwiek zrób aby mieć inne IP
 Profil Relacje PM off  

#909 PostWysłany: 18 Mar 2016 14:54 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Byly 4 szt 4 kat na polfinal w Marsylii po 65 eur. Ktos zlapal ?
 Profil Relacje PM off  

#910 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:04 

Nie chcę tu marudzić, nie wiem co robić, nie mogę wejść z 3 przeglądarek :cry: :cry: :cry: , błagam pomóżcie na priv.
 Profil Relacje PM off  

#911 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:07 

sloniklbn napisał(a):
mistrzdioda napisał(a):

Lubię ludzi o typie Porok - specjalista :)
Skąd niby takie przeczucie?

Pamiętam na Euro bilety na mecze innych drużyn.. było ciężko dostać bilety jakiekolwiek pod stadionem (w rozsądnej cenie), nieważne jakie mecze były do rozegrania.

Nie prorok :) Przyjacielu ogarniam bilety na mecze naszych od 2006 od mistrzostw świata w Germanii byłem za naszymi wszędzie - porównywanie naszego Euro gdzie mielismy je na miejscu, a wyjazdu poza granice mija się z celem - Pierwszy mecz po kilkunastu latach kiedy awansowaliśmy do wielkiej imprezy to Polska - Ekwador stadion 60 tyś -wielkie oczekiwania wielki boom, a nas na stadionie 45 tyś - bilety pod stadionem cena nominalna + 10 euro :) To samo później Wiedeń 2008 także kto pojedzie do Marsylii spokojnie sobie bilet ogarnie :) Nie wspomnę o platformie :) Pozdro :)
 Profil Relacje PM off
asdop lubi ten post.

#912 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:12 

Mistrzu:D a powiedz, jak Twoim zdaniem będzie wyglądać sytuacja z meczem Ger-Pol na platformie i pod stadionem?
 Profil Relacje PM off  

#913 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:13 

sim14 napisał(a):
Nie chcę tu marudzić, nie wiem co robić, nie mogę wejść z 3 przeglądarek :cry: :cry: :cry: , błagam pomóżcie na priv.

Nic Ci nie da wchodzenie z 3 przeglądarek. Zmień swój IP i wejdziesz wtedy na wszystko. A jak nie wiesz jak to zrobić, to wygoogluj sobie jak to się robi.
Albo zadzwoń do swojego dostawcy usług internetowych i tam zapytaj.
Dla łącz realizowanych przez sieci komórkowe, często wystarczy rozłączyć się z internetem i ponownie połączyć.
Informacji juz masz komplet, nie wypisuj tu o swoich próbach, bo ban działa na wszystkie komputery zalogowane przez zewnętrzne ip, z którego korzysta Twój komputer.
 Profil Relacje PM off  

#914 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:18 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Może pomyślimy o jakimś wewnętrznym systemie wymiany biletów ? Dużo osób ma bilety na POL - UKR a jeszcze inna chce takie bilety nabyć oczywiście po cenie minimalnej.

Może na Facebook zrobimy polską wersję wymiany biletów ?

Ostatnio edytowany przez cool_aka_romeo, 18 Mar 2016 15:26, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#915 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:19 

Lancaiero napisał(a):
Mistrzu:D a powiedz, jak Twoim zdaniem będzie wyglądać sytuacja z meczem Ger-Pol na platformie i pod stadionem?

Na platformie ciężko - ale do zrobienia :)

Pod stadionem full koni, a konie to są osoby raczej nie zachowujące się standardowo, więc będą narażeni na częste i liczne kontrole legitymowanie ( Paryż po zamachach nie jest już taki sam ) - do tego ludzie nie są chętni przepłacać aż tyle więc konie będą szybo się chciały pozbyć biletów- bilety 3 kat po 100 euro :) 15 min przed meczem po 70

To Tylko moja opinia :) Możecie się z nia zgadzać lub nie :)
 Profil Relacje PM off  

#916 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:22 

Co jakiś czas pojawiają się bilety na Niemcy, 4x3 i 1x1. Widmo? Ktoś bierze do koszyka i potem wyrzuca, czy jak to wygląda?
 Profil Relacje PM off  

#917 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:24 

Lancaiero napisał(a):

było dokładnie tak jak kolega @mistrzdioda napisał, bilety na Polska-Kostaryka były sprzedawane poniżej ceny nominalnej,

z meczem na Polska-Niemcy w 2006 było oczywiście dużo ciężej, ale tuż przed rozpoczęciem meczu, a nawet chwilę po, bilety szły z bardzo niewielką przebitką (rzędu 20-40 euro, już nie pamiętam dokładnie)

edit: widzę już mistrzdioda odpisał wyżej, byłem w 2006, 2008 i 2012 (Ukraina, tam to było już bardzo łatwo o bilety) i w pełni zgadzam się z tym co napisał

Ostatnio edytowany przez asdop, 18 Mar 2016 15:26, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#918 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:25 

@mistrzdioda

Najpierw sam kupujesz bilety na platformie na mecze Polaków, po czym piszesz takie pierdoły (moim skromnym zdaniem oczywiście)
Już pal licho zapotrzebowanie ze strony Polaków, ale są jeszcze Niemcy + mało kto się odważy jechać np. do Nicei czy Paryża bez biletu choćby ze względu np. na koszty

Przed chwilą był jeden 1 kat Pol-Ger, nie do kupienia oczywiście
 PM off
mistrzdioda lubi ten post.

#919 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:28 

Anonymous napisał(a):
@mistrzdioda

Najpierw sam kupujesz bilety na platformie na mecze Polaków, po czym piszesz takie pierdoły (moim skromnym zdaniem oczywiście)
Już pal licho zapotrzebowanie ze strony Polaków, ale są jeszcze Niemcy + mało kto się odważy jechać np. do Nicei czy Paryża bez biletu choćby ze względu np. na koszty

Do odważnych świat należy :) pożyjemy zobaczymy :) To nie pierdoły to rzeczywistość :)
 Profil Relacje PM off  

#920 PostWysłany: 18 Mar 2016 15:38 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
mistrzdioda napisał(a):
Anonymous napisał(a):
@mistrzdioda

Do odważnych świat należy :) pożyjemy zobaczymy :) To nie pierdoły to rzeczywistość :)

Bylem w 2006 i w 2008 i bylo tak jak mistrzdioda pisze, w Hanowerze wokol stadionu jezdzili po 10 km/h Turcy w autach z opuszczonymi szybami i tylko zagadywali "tickets,tickets" i sprzedawali ponizej ceny nominalnej
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 134  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość