Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1325 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67
Autor Wiadomość
#1321 PostWysłany: 22 Cze 2026 20:20 

niebieski
@1955845624
Mam to samo. Ani autoryzacyjne, ani do resetu hasła. Ale nie badałem tematu głebiej bo na tej karcie mam jakieś drobne. Daj znać jak uda się rozwiązać problem.
 Profil Relacje PM off
1955845624 uważa post za pomocny.

Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN
Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN
#1322 PostWysłany: 23 Cze 2026 13:56 

srebrny
Tulio napisał(a):
W BC mają czasami skopane te terminy wygasania pkt. Na niektórych kontach, mimo odbioru nagród, ilość pkt. wygasających się nie zmienia, więc nie wiadomo czy trzeba czyścić konto do zera czy jednak ryzykować, że to jest błędnie pokazywane. Na jednym koncie mam taki kwiatek: saldo pkt. 698, a wygasające w lipcu są 3k pkt. !? Sprawę kontrolnie zgłosiłem, ale odpowiedzi brak.

Okazuje się, że saldo może być ujemne! Odpowiedź z BC na moje zgłoszenie:
"W nawiązaniu do zgłoszenia xxxxxxx, uprzejmie proszę o kontakt w momencie, gdy saldo punktowe stanie się ujemne, w celu wyrównania salda punktowego."
 Profil Relacje PM off  

#1323 PostWysłany: 25 Cze 2026 12:14 

złoty
Mastercard Travel Experiences się zmienia Przechodzimy na Mastercard Travel Pass.
Aby zapewnić Ci lepsze warunki podróży, przechodzimy na usługę Mastercard Travel Pass oferowaną przez Dragonpass – nową platformę z ulepszonymi funkcjami i płynniejszym procesem rezerwacji. Usługa Mastercard Travel Experiences zostanie wycofana 22 lipca 2026 r.
Od 22 lipca 2026 r. nie będzie można dokonywać nowych rezerwacji usług Fast Track i transferów lotniskowych w ramach usługi Mastercard Travel Experiences świadczonej przez Dragonpass.
Istniejące rezerwacje dokonane za pośrednictwem usługi Mastercard Travel Experiences świadczonej przez Dragonpass zostaną zrealizowane i przeniesione do usługi Mastercard Travel Pass świadczonej przez Dragonpass.
Twoje uprawnienia do usługi Fast Track zostaną przeniesione do usługi Mastercard Travel Pass świadczonej przez Dragonpass.
Dostęp do wszystkich rezerwacji Fast Track można również uzyskać za pośrednictwem poczty e-mail..

EDIT - przysłali maila z właściwymi datami ;) wkleiłem nową treść.
 Profil Relacje PM off  

#1324 PostWysłany: 25 Cze 2026 15:56 

Loty: 146
Kilometry: 297 001
Krajów: 27 / 12.6%
Wiadomo czy coś się zmieni dla użytkowników w związku ze zmiana na ten Mastercard Travel Pass?

#1325 PostWysłany: 26 Cze 2026 08:30 
Awatar użytkownika

Loty: 130
Kilometry: 249 917
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
Wiadomo, aplikacja
Marco Manno lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1325 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości