Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sie 2022 11:31 

Loty: 801
Kilometry: 1 046 794
Krajów: 73 / 35.3%
platynowy
Pewnie ktoś na forum ma jakiegoś elektryka, ja w zupełności w tym temacie się nie orientuje,
w każdym bądź razie w kilku miastach w Polsce przy PKP są możliwości lądownia takich samochodów.

Normlanie do końca sierpnia wszystkich klientów obowiązywać będzie promocyjna stawka w wysokości 1,19 zł/kWh.
Docelowa stawka od września wyniesie 1,25 zł/kWh, natomiast jak kupuje się bilet kolejowy przez apke/stronę Blikom koszt ładownia spada do 1 PLN.

Chyba nie ma znaczenia cena biletu, na maila przychodzi później możliwość wygenerowania tego kodu.
Kod ważny 7 dni po podróży.
Jak wspomniałem nie orientuje się w temacie, także nie wiem czy ma to jaką wymierną wartość, ale wygenerowałem sobie taki kod jak ktoś potrzebuje przetestować do zapraszam na PW

https://www.pkp.pl/pl/stacje-ladowania

Załącznik:
8dcd8d0e-91c2-4ec4-90e4-383f77d58f13.png
8dcd8d0e-91c2-4ec4-90e4-383f77d58f13.png [ 215.8 KiB | Obejrzany 1856 razy ]

Załącznik:
mapa_stacji_adowania.png
mapa_stacji_adowania.png [ 84.66 KiB | Obejrzany 1856 razy ]
 Profil Relacje PM off
pawfazi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość