Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Hej, tu NBA !
#101 PostWysłany: 11 Cze 2014 00:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Shaq napisał(a):
Ale najmilej wspominam pierwszy taki wyjazd. Rok bodajże 1996. Wtedy zobaczyć na żywo gwiazdy NBA to było coś! Mecz Pacers vs. Supersonics. Takie nazwiska jak Sam Perkins, Gary Payton, Jim McIlvaine, Detlef Schrempf z jednej strony, a Reggie Miller czy bracia Davis z drugiej. Ech, to były czasy.... ;)

rozumiem że to były inne czasy, mecz w Berlinie jeśli dobrze pamiętam, Sonics świerzo po finałach.... ale Jim McIlvaine? :P
rozumiem, sprawdzasz nas

btw ja z kolei NBA Live Tour widziałem tylko raz w życiu na żywo [Barcelona, 2006, FCB vs 76ers z tym pajacem Iversonem] i nie polecam - rzecz się dzieje przed sezonem i drużyny są zupełnie bez formy i chęci do gry

p.s. pogooglowałem chwilę i znalazłem to:
http://www.apnewsarchive.com/1996/Pacer ... 1a68d64da2

wydaje się że gruby mecz był faktycznie : )
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#102 PostWysłany: 11 Cze 2014 11:04 

złoty
W tym roku mamy w Europie zespół Spurs gdzie połowa zawodników jest w wieku emerytalnym a trener Popovich ma dość specyficzne podejście do tego typu zawodów. Nawet jeśli zagra Duncan to pewnie nie za długo i najwięcej punktów rzuci Bonner (jak mu przedłużą kontrakt) albo inny Ayers czy Joseph.

#103 PostWysłany: 11 Cze 2014 11:11 

Wie ktoś gdzie i kiedy odbędą się mecze NBA Europe Tour :?:
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 11 Cze 2014 11:17 

złoty
Było. W Berlinie i Stambule.

#105 PostWysłany: 11 Cze 2014 11:18 

Loty: 158
Kilometry: 320 173
Krajów: 28 / 13.5%
niebieski
Napisane wyżej, ale przypomnę:
San Antonio Spurs vs. Alba Berlin | Oct. 8 | Berlin, Germany | O2 World Berlin
San Antonio Spurs vs. Fenerbahçe Ülker Istanbul | Oct. 11 | Istanbul, Turkey | Ülker Sports Arena

To fakt, że Popovich potrafi dać wolne gwiazdom nawet w meczu sezonu zasadniczego, jeśli grają dzień po dniu.
Dlatego jest pewne, że w Europie sporo pograją zmiennicy.
Tak czy inaczej dla fanów Spurs (m.in. dla mnie) zobaczenie na żywo Big Trio jest nie do odpuszczenia.
Kiedy grali w Paryżu parę lat temu jeszcze nie jeździłem po Europie na koszykarskie mecze.

Nurtuje mnie jedno pytanie - czy Duncan zagra w Berlinie (czytaj nie skończy kariery). I nie wiem czy szybciej zrobi to kiedy Spursi wygrają ten finał, czy jeśli znowu się nie uda...

#106 PostWysłany: 11 Cze 2014 11:21 

złoty
greg0 napisał(a):

Nurtuje mnie jedno pytanie - czy Duncan zagra w Berlinie (czytaj nie skończy kariery). I nie wiem czy szybciej zrobi to kiedy Spursi wygrają ten finał, czy jeśli znowu się nie uda...

Dowiesz się pewnie około 10 lipca. Ma player option i sam zadecyduje czy przedłuża na rok czy nie. Ma młodą nową dziewczynę, która na pewno ma potrzeby a 10mln USD piechotą nie chodzi, więc pewnie tak. Pytanie tylko czy wtedy będą jeszcze bilety do Berlina.

#107 PostWysłany: 11 Cze 2014 11:24 

niebieski
tasma napisał(a):
greg0 napisał(a):

Dowiesz się pewnie około 10 lipca. Ma player option i sam zadecyduje czy przedłuża na rok czy nie. Ma młodą nową dziewczynę, która na pewno ma potrzeby a 10mln USD piechotą nie chodzi, więc pewnie tak. Pytanie tylko czy wtedy będą jeszcze bilety do Berlina.

Bilety do Berlina to ja już dawno mam :D

#108 PostWysłany: 11 Cze 2014 13:01 

niebieski
greg0 napisał(a):

Duncan mówił w jakimś wywiadzie ze jeszcze nie kończy.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 11 Cze 2014 13:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Patrzac na jego gre w tegorocznych finalach...spokojnie ze 3 sezony jeszcze pociagnie;) Tak samo reszta emerytow z SAS, wspomagana przez chocby w polowie tak dobrze grajacego jak ostatniej nocy Kawhi Leonard'a :)

Nigdy SA nie lubilem ale naprawde podoba mi sie ich gra zespolowa i ufanie sobie nawzajem.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Odp: Hej, tu NBA !
#110 PostWysłany: 11 Cze 2014 14:13 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 195 396
Krajów: 23 / 11.1%
niebieski
rw30 napisał(a):
Shaq napisał(a):
Ale najmilej wspominam pierwszy taki wyjazd. Rok bodajże 1996. Wtedy zobaczyć na żywo gwiazdy NBA to było coś! Mecz Pacers vs. Supersonics. Takie nazwiska jak Sam Perkins, Gary Payton, Jim McIlvaine, Detlef Schrempf z jednej strony, a Reggie Miller czy bracia Davis z drugiej. Ech, to były czasy.... ;)

rozumiem że to były inne czasy, mecz w Berlinie jeśli dobrze pamiętam, Sonics świerzo po finałach.... ale Jim McIlvaine? :P
rozumiem, sprawdzasz nas

btw ja z kolei NBA Live Tour widziałem tylko raz w życiu na żywo [Barcelona, 2006, FCB vs 76ers z tym pajacem Iversonem] i nie polecam - rzecz się dzieje przed sezonem i drużyny są zupełnie bez formy i chęci do gry

p.s. pogooglowałem chwilę i znalazłem to:
http://www.apnewsarchive.com/1996/Pacer ... 1a68d64da2

wydaje się że gruby mecz był faktycznie : )

Dzieki za linka, to dokladnie ten mecz. Rozgrywany jeszcze w hali Deutschland Messe.
Pamietam, Craig Ehlo mial jeszcze rzut na dogrywke ale nie trafil trojki w ost. sekundzie. Z gwiazd brakowalo wowczas tylko (i az) Shawna Kempa ktory negocjowal kontrakt i do Europy nie przyjechal.
Zgadzam sie jednak, ze nie zawsze te mecze sa tak porywajace. Kilka lat temu bylem na Wizards vs. Hornets i wrazenie zrobila tylko magiczna gra Chrisa Paula oraz sama o2 Arena.

PS. Dla porownania placilem 25 marek za wejsciowke. I to kupiona pod hala. Jakis dobry Niemiec, z ktorym pozniej mecz ogladalem, sprzedal mi bilet w cenie nominalnej...

#111 PostWysłany: 19 Cze 2014 15:49 

Loty: 4
Kilometry: 4 402
Krajów: 3 / 1.5%
Panowie a lecial ktos z Was specjalnie z Polski na mecz do USA?
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 20 Cze 2014 01:39 

niebieski
Mój wyjazd z rodziną do USA był w głównej mierze inspirowany meczami NBA. To dlatego zaliczyliśmy NY zimną zimą w czasie ferii zimowych. Dwa mecze w Madison i 2 w Barkleys (Knicks i Nets vs Lakers, Cleveland, Toronto i Oklahoma.

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
lahcimmm2 lubi ten post.

#113 PostWysłany: 20 Cze 2014 08:35 

złoty
Mimo że mam sporego świra na punkcie NBA to uważam że lot do stanów tylko na mecze mija się z celem. Tam jest tyle fajnych, wartych odwiedzenia miejsc. Poza tym można zrobić bardzo tanie zakupy (elektronika, ubrania, buty itp.).
Ja w przyszłym roku koło lutego/marca mam w planie zaliczyć Oakland i OKC, ale na pewno będzie to przy okazji jakiegoś innego tripu.
rw30 lubi ten post.

#114 PostWysłany: 20 Cze 2014 12:06 

Loty: 4
Kilometry: 4 402
Krajów: 3 / 1.5%
@greg, jak wygladaja ceny biletow na mecze?

@tasma wiadomo, najlepiej jak jechac to zostac tam tak dlugo, aby objechac wszystko wzdluz i wszerz :)
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 20 Cze 2014 12:23 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 480 633
Krajów: 45 / 21.7%
srebrny
Jeśli chodzi o ceny biletów, oprócz sektorów wszystko zależy od zespołu i od przeciwnika.
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 03 Lip 2014 17:31 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.7%
srebrny
jaraczk napisał(a):

@tasma wiadomo, najlepiej jak jechac to zostac tam tak dlugo, aby objechac wszystko wzdluz i wszerz :)

od 5 dolarów wysoko za koszem np. w Waszygtonie na mecze w trakcie sezonu,
do kilku tysiecy na finalowe mecze play off na środku przy parkiecie

#117 PostWysłany: 04 Sie 2014 14:52 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
Krajów: 1 / 0.5%
HON fly4free
Orientujecie sie moze kiedy oglosza schedule na sezon 14/15 ?

#118 PostWysłany: 05 Sie 2014 01:11 
Awatar użytkownika

srebrny
podobno w sierpniu

#119 PostWysłany: 05 Sie 2014 07:18 
Awatar użytkownika

Loty: 656
Kilometry: 1 493 721
Krajów: 95 / 45.9%
srebrny
lahcimmm2 napisał(a):
jaraczk napisał(a):

od 5 dolarów wysoko za koszem np. w Waszygtonie na mecze w trakcie sezonu,
do kilku tysiecy na finalowe mecze play off na środku przy parkiecie

Płaciłem około 100 $ na all star game ale to było 10 lat temu w denver , miejsca takie sobie ale klimat niesamowity
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 14 Sie 2014 01:47 
Awatar użytkownika

srebrny
lahcimmm2 napisał(a):
podobno w sierpniu

http://www.nba.com/gameline/20141028/
już jest
tom971 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość