Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Gru 2017 23:52 

• Warszawa/Polska, w ostateczności Amsterdam/Berlin

Dokąd
  • Azja, Czarna Afryka, Ameryka środkowa

Data wylotu
  • 14.02.2018

Data powrotu
  • 28.02.2018

Długość pobytu
  • 8-13

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Penang 1700, krótkie przesiadki i Gwadelupa z za 1550 z przesiadką w USA (z AMS), Kuba 1900 - chyba jednak trochę za drogo na miejscu

Dodatkowe informacje
  • Szukam ciepłego miejsca poza Europą, z ciepłymi plażami, ciekawą architekturą/miejscami które można pozwiedzać. Po drodze też chciałabym coś zobaczyć więc mile są widziane przesiadki do 48h również poza Europą i bez wizy do USA.
    Byłam w Maroko, Izraelu, Abu Dhabi i Tajlandii więc te miejsca chciałbym już omijać, ale w ostateczności Tajlandia też może być
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 11 Gru 2017 10:26 

HON fly4free
dwie afrykańskie propozycje ode mnie:

Wybrzeże Kości Słoniowej - 1709 zł/os: Berlin-Abidjan-Berlin, TAP, z długą przesiadką w Lizbonie
Załącznik:
ber-abj.png
ber-abj.png [ 27.38 KiB | Obejrzany 1455 razy ]

Wyspy Zielonego Przylądka - ~1324* zł/os: Berlin-Praia-Warszawa, z przesiadkami umożliwiającymi "liźnięcie" Portugalii kontynentalnej (Lizbona) i wyspiarskiej (Azory)
Załącznik:
ber-praia.png
ber-praia.png [ 34.32 KiB | Obejrzany 1455 razy ]
Załącznik:
praia-lis.png
praia-lis.png [ 8.23 KiB | Obejrzany 1455 razy ]
Załącznik:
lis-waw.png
lis-waw.png [ 4.84 KiB | Obejrzany 1455 razy ]
*1 już nie sprawdzałem, ale możliwe (a nawet wielce prawdopodobne), że rezerwacje osobno lotów "tam" wyjdą korzystniej
*2 Lizbona-Warszawa bedzie 10€/os taniej przy wykupionym WDC GRUPA
*3 z Lizbony do Warszawy można polecieć taniej (np. z przesiadką w Brukseli), ale przedstawiam wersję, którą sam bym wybrał pod względem cena/komfort

w podobnej/nieco wyższej cenie możliwe też połączenia na inne wyspy archipelagu

e: poniżej mapka dla 2. propozycji
Załącznik:
ber-tls-lis-pdl-rai-lis-waw.png
ber-tls-lis-pdl-rai-lis-waw.png [ 21.53 KiB | Obejrzany 1455 razy ]
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 11 Gru 2017 11:11 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Ogólnie z TP da się kilka afrykańskich kierunków znaleźć w przyzwoitej cenie. Przykład na screenie to Akra z krótkimi przesiadkami, da się zrobić multicity np. z Lome, ale podróż się wydłuża przez długi postój w Lizbonie. Z wylotami np. z Orly da się urwać cenę o kolejne 300-400 zł.

Załączniki:
txl_acc.png
txl_acc.png [ 12.89 KiB | Obejrzany 1400 razy ]
 Profil Relacje PM off
anienn lubi ten post.

#4 PostWysłany: 11 Gru 2017 11:36 

Loty: 168
Kilometry: 361 697
Krajów: 35 / 16.4%
platynowy
To co kolega napisał wcześniej Wyspy Zielonego Przylądka tylko z wylotem z BRU, powrót przez LIS i dalej FR albo W6 do PL.

Chociaż ja bym chyba wziął ten Penang z WAW i zwiedził malezyjskie wyspy ewentualnie zrobił oblotówkę po Wyspach Kanaryjskich.

Załączniki:
wyzpy ziel.jpg
wyzpy ziel.jpg [ 186.19 KiB | Obejrzany 1372 razy ]
 Profil Relacje PM off
anienn lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości