Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lip 2016 13:56 

Oslo, Bergen, Trondheim, Lofoty, Trolltunga, Kjerag, Preikestolen, Nordkapp — gruntowny objazd Norwegii z południa na północ. Jest jedno wolne miejsce na całą wycieczkę, a druga osoba może dolecieć do nas w Bergen 17 sierpnia i jechać do końca.

W każdym razie, jeśli
masz prawo jazdy,
• nie zaplanowałeś jeszcze nic na sierpień,
• nie jesteś mięczakiem,
• nie umiesz usiedzieć w jednym miejscu i lubisz takie bardziej srogie zwiedzanie zamiast obserwowania ruchu płyt tektonicznych z koca na plaży...
... jeśli to wszystko prawda — to może chodzić o Ciebie... Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, właściwe poczucie humoru, znajomość angielskiego (lub norweskiego — akceptujemy zarówno bokmål lub nynorsk :) ), no i ogólna fajność. I dobre buty.

Garść faktów.
→ Wyjazd: 10 sierpnia (AD 2016) z Katowic przez Wrocław.
→ Spodziewany powrót: 31 sierpnia (raczej tego samego roku).
→ Sposób podróży: autem.
→ Noclegi: CS, Abnb, namiot, samochód, improwizacja. :)
→ Do zwiedzenia w Norwegii: z grubsza wszystko od Oslo po Nordkapp: fiordy, góry, trasy widokowe, zabytki; zostało przeprowadzone gruntowne rozpoznane i plan jest niezwykle rozbudowany.
→ Powrót przez Finlandię i kraje bałtyckie (ale raczej już pospieszny).
→ Trasa: ok. 12 000 km. Plus trochę łażenia z buta w górę i na dół.
→ Koszty: zrzutka na paliwo, promy, opłaty i ew. noclegi. Istnieje pewien zakres elastyczności w sprawie udziału w kosztach, w ramach którego możliwe są krótkie negocjacje zakończone metodami siłowymi. :)

Więcej nie piszę, bo nie chcę, żeby Ruscy wszystko wiedzieli. Jeśli nie jesteś ruskim szpiegiem, możesz pytać. Oferta skierowana jest potencjalnie do wszystkich. Można przekazywać dalej, nawet do osób, których jeszcze nie poznałem, ale mógłbym chcieć.
Załącznik:
Komentarz do pliku: Tak to będzie wyglądało. :)
1.jpg
1.jpg [ 139.14 KiB | Obejrzany 1967 razy ]
Załącznik:
Naeroyfjordpanorama_8accc4d5-1df1-4e79-bcda-b1e6946de9f3.jpg
Naeroyfjordpanorama_8accc4d5-1df1-4e79-bcda-b1e6946de9f3.jpg [ 190.99 KiB | Obejrzany 1967 razy ]
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#2 PostWysłany: 30 Lip 2016 08:57 

[Aktualizacja]

Wstępny kosztorys to ok. 2300 zł na głowę. Może się zmienić w obie strony, głównie w sferze noclegowej. Kontakt 792 066 356.

-- 30 Lip 2016 09:52 --

Napisał do mnie użytkownik Martinez.... ale nie mogę odpisać przez PW (nie wiem, czy to jakieś ustawienia użytkownika czy inne ograniczenia), więc proszę o kontakt telefoniczny. :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości