Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lut 2017 02:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Wycieczka na daleką północ Norwegii. Według mnie cena dobra, bo z tego co widzę dostać się tam drogą lotniczą nie jest tak łatwo, a już na pewno nie tanio. Niestety nocka w Oslo, ciężko to obejść żeby się cena nie zmieniła. Plan wygląda tak:

17.03/18.03 GDN - OSL - KKN
19.03 KKN - HVG
23.03 HVG - KKN
28.03 KKN - GDN

Wiem, że Norwegian to tania linia ale większość lotów jest normalnymi, więc dałem w tym dziale.

Temperatury tam w marcu to taka zwykła polska zima, no ale słońca to niestety za dużo nie będzie :)
Na Nordkapp z Honningsvag jeszcze ok. 35km, bliżej samolotem już podlecieć nie da rady :D

Tak na marginesie. Jak ktoś lubi krótkie ale intensywne podróże samolotem, to Wideroe oferuje loty na tej trasie z 7 stopami po drodze :D

Załączniki:
Nordkapp.png
Nordkapp.png [ 60.51 KiB | Obejrzany 1689 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości