Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2013 11:49 

Witam!

Bardzo prosze o porade....

W najblizszym czasie bede chciala sie dostac z Ceuty na lotnisko do Malagi.
Planuje wyjechac z Ceuty okolo 14.oo, nastepnego dnia o 6.00 mam wylot z lotniska w Maladze.....
zastanawiam sie jak zagospodorawac ten czas......
bede sie przemieszczala autobusem......
co mi radzicie zwiedzic w tym czasie...
dziekuje z gory za wszelkie sugestie
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Kwi 2013 13:32 
Moderator forum

Jaki jest rozklad jazdy/polaczen promu i autokar-ow ?
Mysle ze podroz jest w duzej mierze tym warunkowana,
+tym gdzie nocujesz i czym dojedziesz na lotnisko w nocy.
Marbella jest po drodze, ale tam to raczej plazowanie czy bytowanie w swiatku wielkich pieniedzy, jachtow szejhów itp
nie wiem co mozna(warto) tam zobaczyc w pare godzin, gdyby byl mozliwy przystanek

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Kwi 2013 14:03 

o 15.25 mam byc w Algecires, pozniej o 16.oo autobus albo do Malagi albo do Marbelli - jednak jezeli jest tam tylko plazowanie , to odpada.....

zadecydowalam ze pojade do Malagi..... o 18 bede w Maladze......poznym wieczorem pojade na lotnisko, i tam bede czekala na ranny samlot....

jak zagospodarowac te pare godzin w Maladze?
dzieki z gory za sugestie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości