Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Wrz 2011 19:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Wasa Museum i inne atrakcje za cenę biletów wstępu + cenę kebaba na krakowskich ulicach ( 8PLN w obie strony). W paru przypadkach nie jest wymagane członkostwo w Xclusive Club.

Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia dojazdu ze Skavsta do samego Sztokholmu.

Inne możliwości:

17-19.XI (więcej niż 5 biletów)
22-24.XI (więcej niż 5 biletów)
24-26.XI (więcej niż 5 biletów, nie wymagany Xclusive Club)
29.XI-01.XII

Załączniki:
KatowiceSztokholm.jpg
KatowiceSztokholm.jpg [ 58.01 KiB | Obejrzany 867 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨ Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨
All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN
#2 PostWysłany: 20 Wrz 2011 21:31 

To samo z Poznania i Wrocławia. Dzięki za wrzucenie oferty jak i kupienie mi biletów kartą wizz :)

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2011 10:08 

Zbanowany
nie ma juz:(
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Wrz 2011 13:37 

Gallar napisał(a):
nie ma juz:(

Z Poznania wciąż są, a jako, że np. do listopada daleko, to za grosze dojechać tam tez można polskim busem :) Ja jestem z Lublina i za wszystko (Lublin - Warszawa, Warszawa - Poznań (polski bus), Poznań - Skavsta, Skavsta - Poznań (wizz), Poznań - Warszawa, Warszawa Lublin (znowu polski bus) dałem 25 PLN, a mieszkam przecież prawie 500km od Poznania - także dla chcącego nic trudnego ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości