Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Paź 2013 18:32 

niebieski
Bardzo dużo terminów na loty LWO-KUT RT w maju, czerwcu a nawet lipcu. Cena z bagażem rejstrowanym 32 kg i duzym podręcznym. Cena dla WDC to 600 UAH (poniżej 250zł).

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 29 Paź 2013 18:35 

niebieski
Jesli wiadomość się zdublowała to przepraszam.

#3 PostWysłany: 29 Paź 2013 18:49 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
Wg mnie to bardzo dobra wrzutka!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Paź 2013 19:16 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
Dzięki.
Dobra wrzuta, wakacje 2014, bagaż rejestrowany w cenie i b.dobra cena :)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Paź 2013 22:31 

Loty: 277
Kilometry: 430 135
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
JIK napisał(a):
Dzięki.
Dobra wrzuta, wakacje 2014, bagaż rejestrowany w cenie i b.dobra cena :)

I właśnie dlatego tydzień w czerwcu kupiony! :-)
szumny, dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 31 Paź 2013 10:25 

niebieski
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, tak jak zakłada plan to od marca/kwietnia będę rezydował w Gruzji. W całej Gruzji :)

#7 PostWysłany: 05 Lis 2013 17:36 

złoty
Po co jechać do Lwowa?
WizzAir wrzucił dzisiaj bilety z Katowic na lato.
Np.17-20.05 z WDC można polecieć za 218,40zł.
Są jeszcze inne kombinacje dość tanich lotów z Katowic w maju i w czerwcu.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Lis 2013 17:44 
Awatar użytkownika

srebrny
Loty z Ukrainy mają tę przewagę, że w cenę biletu jest wliczony bagaż rejestrowany. W sam raz, żeby przywieźć trochę specjałów z Gruzji. A dojazd do Lwowa transportem kombinowanym drogi nie jest, może trochę czasochłonny.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 05 Lis 2013 17:46 

złoty
Gorzej mają ci co mieszkają w zachodniej części Polski.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 05 Lis 2013 17:49 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
koncentrator napisał(a):
Loty z Ukrainy mają tę przewagę, że w cenę biletu jest wliczony bagaż rejestrowany. W sam raz, żeby przywieźć trochę specjałów z Gruzji. A dojazd do Lwowa transportem kombinowanym drogi nie jest, może trochę czasochłonny.

Bagaż rejestrowany czy duży podręczny?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 05 Lis 2013 17:55 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak jak napisałem - rejestrowanego. Co do podręcznego to w Wizz Ukraine nie ma rozróżnienia na mały/duży podręczny.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 05 Lis 2013 18:10 
Redaktor F4F

koncentrator napisał(a):
Tak jak napisałem - rejestrowanego. Co do podręcznego to w Wizz Ukraine nie ma rozróżnienia na mały/duży podręczny.

Wow, o braku rozróżnienia na duży/mały wiedziałem, o rejestrowanym nie. Lot musi zaczynać się na Ukrainie, żeby "w gratisie" był rejestrowany? Czy całość musi odbyć się poza UE (chociaż rozumiem, że chyba nie, chodzi o to, żeby lot realizowany był przez Wizzair Ukraine?)

Czy takie same zasady są lecąc przykładowo na Ukrainę? Czy kupując bilet z Katowic do Kijowa będę miał już rozróżnienie na duży, mały podręczny, a rejestrowany ekstra płatny?

(to w sumie sprowadza mnie do zadania jeszcze jednego pytania: lecąc w drugą stronę, Kijów - Katowice, rozumiem że mam darmowy rejestrowany. A wracając? Muszę dopłacić? Wydaje się to trochę nielogiczne, ale niewiele jeszcze może mnie zdziwić w tanich liniach ;)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 05 Lis 2013 18:20 

niebieski
normalny bagaż podręczny 10 kg i 1 szt. bagażu rejestrowego 32 kg przysługuje bez dopłaty :P
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 05 Lis 2013 18:24 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
ciacho_majonez napisał(a):
koncentrator napisał(a):

Wow, o braku rozróżnienia na duży/mały wiedziałem, o rejestrowanym nie. Lot musi zaczynać się na Ukrainie, żeby "w gratisie" był rejestrowany? Czy całość musi odbyć się poza UE (chociaż rozumiem, że chyba nie, chodzi o to, żeby lot realizowany był przez Wizzair Ukraine?)

Czy takie same zasady są lecąc przykładowo na Ukrainę? Czy kupując bilet z Katowic do Kijowa będę miał już rozróżnienie na duży, mały podręczny, a rejestrowany ekstra płatny?

(to w sumie sprowadza mnie do zadania jeszcze jednego pytania: lecąc w drugą stronę, Kijów - Katowice, rozumiem że mam darmowy rejestrowany. A wracając? Muszę dopłacić? Wydaje się to trochę nielogiczne, ale niewiele jeszcze może mnie zdziwić w tanich liniach ;)

jak się dobrze przyjrzysz to zauważysz, że istnieje więcej niż jeden wizz i te w/w loty się odbywa na pokładzie ukraińskiego wizza. generalnie wszystko jest bardzo podobne a różnice widać właśnie na przypadku bagaży.
np ryanair jest tylko jeden ale gdyby zaczeli latać na UA to pewnie by podobny twór do tego wizzowego powstał choć pewnie nie było by im to na rękę i być może dlatego tam nie latają.

#15 PostWysłany: 05 Lis 2013 18:34 
Redaktor F4F

Tylko doprecyzowując ostatnią nurtującą mnie kwestię: czy w przypadku trasy Katowice - Kijów mam wliczone bajery od Wizz Ukraine? (czyli czy kawus odpowiedział mi na to pytanie ;) )
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości