Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 239 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 30 Kwi 2017 12:31 

Zarezerwowałem bilety przez pośrednika Esky, przysyłają e-tickety. Płaciłem przelew za bilety. Nie sprawdzili.
 Profil Relacje PM off
lewy70 lubi ten post.
lewy70 uważa post za pomocny.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#42 PostWysłany: 30 Kwi 2017 13:19 
Awatar użytkownika

złoty
Leciałem z Flydubaj 4 razy, na plus, że mają nowe samoloty w dwóch kofiguracjach, z monitorani i wtedy można wykupić wifi i rozrywkę albo oglądać lot na ekranie, albo bez monitrów i tylko sen zostaje,
można jeszcze wybrać miejsce dzień przed lotem i przyspieszną odprawę bez bagażu tam gdzie nie można wydrukować kart pokładowych,
@‌lewy70‌, kupowałem bilety przez ich stronę KK i nigdy nie chcieli tej karty oglądać,
na minus drogie posiłki pokładowe i w moim przypadku duże opóźnienie lotu, bez jakiejkolwiek z ich strony interwencji, dopiero na moje uwagi o prawach pasażera skierowali nas do mcdonalda z kartami pokładowymi na posiłek, inni którzy się nie upomnieli nic nie dostali przez 5h.
 Profil Relacje PM off
lewy70 lubi ten post.
lewy70 uważa post za pomocny.

#43 PostWysłany: 11 Maj 2017 09:09 

Mój bagaż nie dotarł do miejsca docelowego. Odebrałem po 8 dniach. Dziś dostałem wiadomość na mailu że nie zamierzają wypłacić odszkodowanie ani voucher...

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 11 Maj 2017 09:26 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 365 764
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Czy w przypadku, zakupu biletów Emirates i jednego odcinka realizowanego przez FlyDubai też trzeba płacić za dodatki takie jak jedzenie, IFE itd.?
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 07 Wrz 2017 22:08 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Szukam lotu na południe Indii. U pośrednika nieźle wygląda połączenie Praga - Dubaj (Flydubai) i dalej Dubaj - Kochi (Jet Airways). Powrót wygląda tak samo. Pytanie tylko, czy te loty będą na jednym bilecie? Jak to sprawdzić?
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 07 Wrz 2017 22:44 

Loty: 1135
Kilometry: 1 133 873
Krajów: 98 / 45.8%
platynowy
Flydubai to linie budżetowe, więc o ile dany pośrednik nie sprzedaje tych połączeń w pakiecie, to najprawdopodobniej będą to 2 oddzielne bilety.

#47 PostWysłany: 17 Wrz 2017 14:07 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Na wyloty z Pragi strona Flydubai pokazuję cenę w czeskich koronach. Ktoś ma doświadczenie jaką kartą walutową będzie najkorzystniej kupić? Euro, dolary?
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 17 Wrz 2017 20:34 

Czy kupując bilet Kijów-Dubaj-Colombo i z powrotem, bezpośrednio na Flydubai z przesiadkami w Dubaju 1 godz 20 min i 4 godz., w razie obsuwy działa to tak jak w normalnych liniach, bookują następny dostępny lot, czy kolejny lot przepada jak w Wizz czy Ryanair? Czy kupuję 4 osobne odcinki czy jeden bilet?
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 17 Paź 2017 21:10 
Awatar użytkownika

Loty: 414
Kilometry: 1 349 089
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
Chciałbym polecieć Flydubai z bagażem sportowym - to znaczy sprzętem do kite'a. Nie potrafię informacji o kosztach znaleźć na ich stronie, napisałem do nich e-maila, ale nie odpisują, a telefonowanie do ZEA mi się nie uśmiecha. Czy macie doświadczenie w kwestii sportowego bagażu w Flydubai?

#50 PostWysłany: 13 Lis 2017 14:26 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W FlyDubai będą rozkładane na płasko łóżka w klasie biznes:
http://onemileatatime.boardingarea.com/ ... ess-class/
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 13 Lis 2017 20:14 
Awatar użytkownika

srebrny
ledakar napisał(a):
Chciałbym polecieć Flydubai z bagażem sportowym - to znaczy sprzętem do kite'a. Nie potrafię informacji o kosztach znaleźć na ich stronie, napisałem do nich e-maila, ale nie odpisują, a telefonowanie do ZEA mi się nie uśmiecha. Czy macie doświadczenie w kwestii sportowego bagażu w Flydubai?

pojecia nie mam ale pochwal sie, na jaki spot lecisz i jak tam sie plywa ? : )
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 06 Gru 2017 14:20 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 179 182
Krajów: 29 / 13.6%
srebrny
FLYdubai od 8 kwietnia będzie latać z Krakowa do Dubaju:D
Cytuj:
Fancy a stroll through Krakow’s historic old town or a hike up to the summit of mount Etna in Catania, Sicily?
Wait no longer and book your tickets to our new 2018 destinations ✈️
From 08 April we will offer weekly flights to Krakow ?? and from 13 June we will fly to Catania ??

żródło: fanpage flydubai na FB https://pl-pl.facebook.com/flydubai/
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#53 PostWysłany: 06 Gru 2017 17:45 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Świetna informacja - może pojawią się dobre ceny np. na loty do Nepalu albo do krajów Zatoki (np. Bahrajn).
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 28 Gru 2017 14:00 

Pytanie do Ledakara jak poszło z bagażem sportowy bo w marcu lecę i chciałem sprzęt wziąć ze sobą
Mam kilka info odnośnie lotu liniami FLYDUBAI
Leciałem w lutym Praga-Dubai Dubai-Zanzibar i powrotne tak samo Otrzymaliśmy posiłki ciepłe przy każdym locie i dodatkowo przekąski
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi przy rezerwacji nic nie pisało odnośnie posiłku i mieliśmy ze sobą zapasy ale zjedliśmy podczas przesiadki
Oczywiście żeby nie było że wszystko jest ok w drodze powrotnej wylot z Zanzibaru był opóźniony co uniemożliwiło przeładowanie bagażu rejestrowanego i na lotnisku w Pradze zostaliśmy przy temp około 2 stopniach w krótkich rękawkach a auto było w centrum Pragi musieliśmy korzystać z Taxi
Bagaż dojechał cały nazajutrz w nocy przywieziony do domu
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 31 Mar 2018 07:48 
Awatar użytkownika

Loty: 282
Kilometry: 534 026
Krajów: 80 / 37.4%
srebrny
Może ktoś mi odpowiedzieć czy na lot do Nepalu jest wliczony bagaż rejestrowany?

#56 PostWysłany: 31 Mar 2018 08:29 

W zeszłym roku w cenie biletu miałem 20kg bagaż rejestrowany
 Profil Relacje PM off
Marco Manno lubi ten post.

#57 PostWysłany: 31 Mar 2018 10:13 
Awatar użytkownika

Loty: 282
Kilometry: 534 026
Krajów: 80 / 37.4%
srebrny
A jak to wyglada z przesiadkami ? Warto brać pod uwagę przesiadki w Dubaju 1.40 H?

#58 PostWysłany: 31 Mar 2018 10:21 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
pierwszy-lot-z-przesiadka-pare-pytan,225,54345
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 31 Mar 2018 11:31 
Awatar użytkownika

złoty
czy jest bagaż zależy od taryfy, w najniższej nie ma, leciałem do Nepalu rok temu z przesiadką w DXB, bagaż podręczny, przesiadka na terminalu Flydubay, mały i beznadziejny, nie ma nic wspólnego z tym Emirates, służy do przewozu pracowników do Pakistanu, Indii itp., wszystko na pokładzie płatne, jedyny plus to nowe samoloty, mieliśmy kilka godzin opóźnienia na locie DXB-KTM, to dopiero po poszukaniu pracownika i ostrej rozmowie zostaliśmy skierowani do MD na zestaw z piciem, reszta nic nie dostała,
jeśli chodzi o bagaż podręczny to luzik, robotnicy taszczą takie wielkie kartony, że nikt nie zwraca uwagi na wypchany plecak
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 04 Kwi 2018 13:52 

niebieski
Jakiś czas temu leciałem flyDubai na trasie Praga - Dubaj - Bangkok i w zasadzie złego słowa powiedzieć nie mogę. Tak jak było opisane przy kupowaniu biletów, wszystko potwierdziło się na pokładzie.

Podczas lotu powrotnego zaczęła mnie bardzo boleć głowa. Stewardessy widząc że coś jest ze mną nie tak, same dopytywały co się ze mną dzieje i mimo że odpowiadałem że "na pewno zaraz przejdzie" to po chwili dostarczyły mi jakieś słodycze i kilka "kartoników" z zimną wodą. Jak narzeczona później poszła do nich, żeby za te słodycze zapłacić, to stwierdziły żebyśmy się nie wygłupiali. Nie wiem czy to standard w takich sytuacjach (mnie spotkało po raz pierwszy), ale byłem mile zaskoczony.
jasiek1212 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 239 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości