Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Paź 2016 11:09 

Dokąd
  • Los Angeles

Data wylotu
  • 24.06.2017

Data powrotu
  • 26.07.2017

Długość pobytu
  • 30 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • 2286 zł z Krakowa przez Londyn , linie BA

Dodatkowe informacje
  • Na początek chciałem się przywitać , gdyż to mój pierwszy post na tym forum. A więc witam wszystkich :)
    Szukam lotu najlepiej z Krakowa do LA i powrót z Toronto. Maksymalnie 1 przesiadka, 3 osoby dorosłe i 1 dziecko 11 lat. To co znalazłem to lot liniami BA z KRK z przesiadka w Londynie. Samolot A380 a z Toronto B777. Czy ta cena jest w miarę dobra czy lepiej czekać i liczyć na coś tańszego? Czy taka cena to standard w tym okresie ? Jak cena kształtowała się np. w wakacje 2016?
    Dziękuje wszystkim za pomoc.
    Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 14 Paź 2016 13:37 
Awatar użytkownika

Loty: 82
Kilometry: 161 171
Krajów: 23 / 10.8%
Jak na cenę z opcją multi-city i jedną przesiadką to raczej jest to dobra cena. Oczywiście cena może spaść, ale nie musi ze względu na okres wakacyjny. Możesz jeszcze chwile poczekać, nie powinno się to jeszcze gwałtownie zmieniać. A co do cen-sam leciałem pod koniec Sierpnia do LA z wylotem z KRK i powrotem do WAW i płaciłem jakoś w granicach Twojego biletu, z tym, że miałem 2 przesiadki i czekała mnie nocka na lotnisku. Możesz zawsze kombinować z wylotem z innych miast, ale jak lecicie z dzieckiem, to pewnie nie widzi Wam się taka opcja ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Paź 2016 17:11 

Dzięki za odpowiedź. Wydaje mi się cena jest dość dobra, może ze względu na taniego funta? Rezerwacja bezpośrednio przez stronę British Airways, cenę podaje mi w PLN, czy oni przeliczają wg aktualnego kursu GBP czy EURO ? Czy płacąc kartą w PLN ściągnie mi kwotę taką jak podają w złotówkach czy przeliczy na ich walutę?
I jeszcze jedna ważna sprawa, po przylocie z Krakowa, rozkładowo jest 65 minut na przesiadkę, jest to możliwe? Ten sam terminal 5. CO w sytuacji jeśli samolot np. się spóźni i nie zdążymy? Wiem że polecimy innym lotem, ale w tym dniu ani w następnym nie ma bezpośredniego lotu do LAX, będziemy musieli się tłuc przez NY lub Chicago? Czy w tej sytuacji należy się jakieś odszkodowanie?
Z góry przepraszam za "głupie pytania" :oops: ale to mój pierwszy lot z przesiadką :P
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Paź 2016 18:27 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
A przeczytałeś?
poradnik-dla-pasazera,8,99435
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Paź 2016 21:45 

Bilety kupione.
Dziękuje wszystkim za pomoc .
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 4 gości