Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Wrz 2014 10:12 

Dokąd
  • Obojetnie

Data wylotu
  • 26.09.2014

Data powrotu
  • 31.12.2014

Długość pobytu
  • 1

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Wroclaw (WRO) -> Oslo (TRF) 9.11.2014 W6 1879

Dodatkowe informacje
  • Ma ktos wiedze na temat jakiejs fajnej jednodniowki w tym roku?

Chce zabrac nasza coreczke (3,5 roku) na pierwszy lot samolotem.
    Cena nie jest jakim glownym czynnikiem, ale dobrze by bylo zeby nie bylo straszliwie drogo.

Idelnie Wroclaw, bo mamy 30 minut jazdy. Na upartego Katowice albo Poznan tez moze byc.

Zalozenia:

Nie chcemy pchac sie do duzego miasta, niechce dojazdow, bo dziecko jest male. I dojazd do Londynu by ja wykonczyl.
    Pokrecic sie na lotnisku chwile, podejsc na jakies lody do miasteczka obok i final.
    09.11 lece z mlodymi Szwagrami i siostrzenica na ich pierwszy lot na kilka godzin do Oslo. Mloda do tej pory kategorycznie niechciala jechac, ale ostatnio zmienila zdanie i chyba innej opcji nie ma jak ja gdzies wziac. :)
    Kupilbym nawet jej bilety na nasz wyjazd, ale raz,ze drogo dosc (to bym przelknal) a dwa,ze logistycznie nie opanuje. Bo juz biore trojke dzieci i czwartego (biorac pod uwage temperament) sie boje. No i dojechac do lotniska w takim zestawie nie mamy za bardzo jak. A przydalby nam sie troche czasu sam na sam.

Macie jakies pomysly?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Wrz 2014 10:21 
Awatar użytkownika

Loty: 102
Kilometry: 171 431
Krajów: 28 / 13.1%
http://samolotemtaniej.pl/tanie-loty/z-Wroclawia ;)
do tego bla bla car, jeśli nie chcesz przepłacać za autobusy/pociągi z lotnisk

jeśli z dzieckiem 3,5 letnim to osobiście stawiałabym na Eindhoven
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2014 10:26 

Myślę, że jeżeli Wrocław to idealne będą loty jednodniówka wizzair Wrocław - Eindhoven - Wrocław np. 17 listopada lub 8 grudnia 2014r. za 108 zł/osoba + 139 zł wykupienie na rok wdc (jak ktoś z wdc Ci kupi 3 x 108 zł)

http://www.fly4free.pl/rezerwacja-bilet ... -poradnik/
eindhoven,1479,5540&hilit=eindhoven
viewtopic.php?f=71&t=23942&hilit=eindhoven
 PM off  

#4 PostWysłany: 25 Wrz 2014 10:26 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Zawsze zostaje wycieczka do Modlina z Wrocławia
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

#5 PostWysłany: 25 Wrz 2014 10:48 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Od siebie również polecam przelot Ryanair do Modlina: dziecko zobaczy co i jak w samolocie. Do tego można pojechac sobie modlinbusem do Warszawy (pomijając Modlinbus, w Warszawie dzieci w komunikacji miejskiej (metro tramwaje autobusy i część koleji) jeżdza za dormo -nie wiem jak wygląda do z koleja z Modlina do Warszawy inf na "ztm Warszawa" dorosły chyba 12 zł bilet jednodniowy na wszystko) . W Warszawie zalezy od pogody albo centrum Copernikus -albo jak ładna pogoda to ZOO. Plus zobaczyc starówke i zabrac dziecko na puszne ciastko albo cos takiego i będzie szczęśliwe. Przerabiane tez z dziećmi.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Wrz 2014 10:07 

bygones napisał(a):
http://samolotemtaniej.pl/tanie-loty/z-Wroclawia ;)
do tego bla bla car, jeśli nie chcesz przepłacać za autobusy/pociągi z lotnisk

jeśli z dzieckiem 3,5 letnim to osobiście stawiałabym na Eindhoven

Bla,bla car niechce. Z 3,5 letnim dzickiem? Pozna jesienia ? Eeee...
Mam swoje auto. To nie jest problem. Nie moge poprostu na wycieczke w listopadzie ze Szwgrami Jej wziac, bo sie do auta nie zmiesci, bo 4 osobowe. Zreszta jak pisalem z 3 jka dzieci moze byc roznie. ;-)

z Eindhoven bardzo dobry trop. Dzieki. Nie bralem pod uwage.

Anonymous napisał(a):
Myślę, że jeżeli Wrocław to idealne będą loty jednodniówka wizzair Wrocław - Eindhoven - Wrocław np. 17 listopada lub 8 grudnia 2014r. za 108 zł/osoba + 139 zł wykupienie na rok wdc (jak ktoś z wdc Ci kupi 3 x 108 zł)

WDC mam. 8-) Termin fajny. Lokalizacja super. A i sam na Edihoven nie bylem nigdy :lol:

Zeus napisał(a):
Zawsze zostaje wycieczka do Modlina z Wrocławia

Amcio napisał(a):
Od siebie również polecam przelot ...

Ha! I chyba mam faworyta. Rano wylot (nawet za rano) i wieczorem powrot. Super. 39 zeta w jedna strone to juz wogole fajnie. Szkoda,ze ten wieczorny lot jest tak pozno, bo na pewno mi zasnie. Tak czy inaczej dziekuje za fajne pomysly. Rozwiazanuje to chyba moj "problem".
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Wrz 2014 11:42 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
newbie007 napisał(a):
Lokalizacja super. A i sam na Edihoven nie bylem nigdy :lol:

Ha! I chyba mam faworyta. Rano wylot (nawet za rano) i wieczorem powrot. Super. 39 zeta w jedna strone to juz wogole fajnie. Szkoda,ze ten wieczorny lot jest tak pozno, bo na pewno mi zasnie. Tak czy inaczej dziekuje za fajne pomysly. Rozwiazanuje to chyba moj "problem".

Chyba "w", a nie "na" Eindhoven? ;) Chyba, że chcesz się zatrzymać tylko na lotnisku.

WMI masz już za 38 RT :D brać nie czekać.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Wrz 2014 12:01 

Wszystko zalezy od jak daleko "do miasta", a ze nigdy NA Eindhoven nie bylem to i nigdy W Eindhoven nie bylo okazji byc. :mrgreen:
Tutaj clue wycieczki jest sam lot. 8-)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 26 Wrz 2014 12:07 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
To nie kombinowałbym z Holandią i leciał do Modlina, lot krótki, a jak się nie spodoba to wrócisz lądem ;)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 26 Wrz 2014 14:04 

Do tego teraz w cenie np. kilograma cukierków krówek:

http://www.fly4free.pl/hit-loty-krajowe ... aleria1072
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości