Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Paź 2011 21:13 

Witam
Mam jak na razie bilet do New Delhi (z promocji), jednak moim celem jest Bangkok. Szukałam już na AsiaAir itp. i niestety bilet nie jest taki tani. Może wiecie o jakiś promocjach na loty w sty/luty lub tanich lotach? Byłabym bardzo wdzięczna :) Mogę ewentualnie z 2-4 dni pozwiedzać New Delhi :)
Termin: przylot do New Delhi 31.I 2012 , wylot 21.II
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 02 Paź 2011 22:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Z ciekawości zerknąłem na ceny Airasia:

DEL-KUL RT 02.02.2012-19.02.2012 164,20 Euro
DEL-BKK RT 02.022012-19.02.2012 196,22 Euro

To jest drogo?
Odległość spora, termin bliski (najlepsze promo Airasii są na 7-9 miesięcy wstecz).
Może jeszcze ogłoszą jakieś promo ze zniżką 20-30% na ten okres, ale w Azji Pd-Wsch to szczyt sezonu przypada na listopad-luty, więc cena jest niezła.

Rzadko udaje się połączyć w krótkim czasie 2 promocje lotnicze, aby uzyskać cenę, którą można by uznać za "miażdżącą". Jeśli uważasz, że 200e w sztywnym terminie na trasie DEL-BKK to drogo,to może użyj tym razem do maksimum pobytu w cudownych Indiach (bez urazy i chciałbym się mylić) .
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Paź 2011 23:05 

spoko nie mam urazy.. rozpoczęłam temat, żeby przeczytać opinię bardziej doświadczonych podróżników. Wiadomo, że zawsze chce się jak najtaniej :)
W takim razie faktycznie jutro kupię bilet, nie ma na co czekać.

dzięki za info.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Paź 2011 19:00 

airasiax, 10426INR - 705PLN, dobra cena. 5 dni w delhi - nie bedziesz sie nudzic. jesli to Twoj pierwszy raz w Indiach to 5 dni moze byc za malo aby sie oswoic z surrealizmem miejsca hahaha!

Załączniki:
del.png
del.png [ 22.31 KiB | Obejrzany 504 razy ]

#5 PostWysłany: 05 Paź 2011 12:22 

Faktycznie niezła cena (lepsza od tej za którą kupiłam bilety :), widziałam te daty (wtedy są najtańsze przeloty), ale w sumie też nie byłam pewna czy mogę na wizie wjeżdżać dwa razy?? (tam niby powinien być odstęp 1 miesiąca od wjazdu, czy jakoś tak), możliwe że się mylę... i ogólnie celem jest Tajlandia, Indie wyszły bonusowo ;) Za dużo tych Indii też nie zobaczymy w 3-4 dni, ale zawsze coś.

ostatecznie od razu lecimy do Bangkoku (z Delhi), a później wracamy 17.02 do Delhi.

Dzięki jeszcze raz jobi i raaadek :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 2 gości