Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lut 2012 20:03 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 82 783
Krajów: 15 / 7.0%
srebrny
Niby już trochę po sezonie, ale zapewniam, że słońca brakować nie będzie. Jedyny problem to powrót, który bezpośrednią drogą powietrzną na razie jest cenowo na minus (bo wizzair nie lata). Przesiadkowych połączeń lotniczych nie sprawdzałem, aczkolwiek może jest jakaś mega oferta.

Załączniki:
bulgaria.png
bulgaria.png [ 232.01 KiB | Obejrzany 2105 razy ]
burgas.png
burgas.png [ 6.02 KiB | Obejrzany 2105 razy ]

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 23 Lut 2012 01:25 

Zbanowany
Kolego podpowiedz na jakiej stronie są te pokoje w tak niskiej cenie?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Lut 2012 01:31 

booking.com :)

Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lut 2012 01:39 

Zbanowany
Dzięki, teraz jest cena 84E, za osobę za dzień wychodzi 25 zł. Bez rewelacji jak na taki standard i 400 m od plaży ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Lut 2012 01:48 
Awatar użytkownika

Loty: 183
Kilometry: 340 201
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
Dokładnie taka sama opcja była w tamtym roku i z niej korzystałem. Warunki na miejscu są naprawdę bardzo dobre. Płaciliśmy 5 euro od osoby - pokoje 3 osobowe. Plaże obok nie są za ciekawe, ale co chwilka jeżdżą autobusy do Sunny Beach (1 LEWA albo darmowe). Blisko były tanie i smaczne restauracje - w jednej pracowała nawet Polka:)
Bilety na stronie wizzaira w cenie 89 zlotych (z W-wy) mozna było kupić nawet dzień przed wylotem.
Przez 4 dni jak byliśmy (15-19 września) cały czas około 30 stopni i bardzo ciepła woda.
Nie było tanich powrotów - jechaliśmy do Sofii, a następnie z Salonik do Rzymu (były bardzo tanie bilety) i dopiero do Polski. Polecam taką trasę:)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lut 2012 11:26 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
Krajów: 10 / 4.7%
to ja wam powiem tyle. lądujecie w bourgas, stamtad autobus do chernomorca ( pod sozopolem ).
poza sezonem na poczatku wrzesnia mialem upały nawet po 30stopni.

http://www.bellehouse.eu/?AC=tariffs

i tutaj macie nocleg za 20zł ;) , ceny minimalne w miejscowosci bo glownie przyjezdzaja tam bulgarzy na odpoczynek, a do wiekszego miasta sozopola jedzie sie krotko autobusem miejskim. a wlascicielka dodatkowo robi dobre wino :) chociaz jest na tyle mocne ze po jednym czulem sie jak po trzech :d

#7 PostWysłany: 23 Lut 2012 12:09 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
arnold czym dostaliscie sie z sofii do salonik ?
faktycznie doleciec tam w dobrej cenie nie ma problemu, problem pojawia sie gdy chcemy wrocic :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Lut 2012 13:38 

Jestem z Krakowa, więc mówie jakby to wyglądało dla ludzi chcących tutaj zacząć i skończyć podróż. Mianowicie, opcje Czernomorec moznaby uzyskac chyba nieco taniej przesiadając się w Budapeszcie. Jednak przy założeniu podróży na 10 dni, biorąc pod uwagę wszystkie wydatki, tak czy siak trzeba by się liczyć z kwotą oscylującą w przedziale <1000zł,1500zł>. Wciaz nie jest to jakas super oferta;/ Jednak powrót wciąż robi swoje.. Najlepszą opcją byłoby gdyby przelot w obie strony zawarł się w kwocie 200zł:D Wtedy cały wypadzik z jedzeniem i wszystkim pewnie dałoby radę zamknąć poniżej 800zł swobodnie..
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 24 Lut 2012 11:35 

niebieski
Całkiem niedawno patrzyłem na ten kierunek i były fajne powroty z Burgas przez Bergamo, ale teraz Wizz tam nie lata [może się coś pojawi jeszcze].

Lata za to do Sofii, więc z Burgas busem do stolicy za 28 lewa w jedną stronę, potem lot do Bergamo i stamtąd do Polski. Wychodzi ok. 40-50 euro z Sofii do Bergamo i ok. 20 euro z Bergamo do Katowic. Terminów jest bardzo dużo, choć czasem cena wyższa o te 20-30 euro. Ale tym sposobem i tam oszczędzamy, bo w złotówkach zapłacimy tak ok. 400-450 zł, a mamy możliwość powrotu końcem września. Można też spróbować szukać innych podobnych połączeń, na zasadzie Sofia-Włochy-Polska.

#10 PostWysłany: 24 Lut 2012 12:30 
Awatar użytkownika

niebieski
ja juz od jakiegos czasu czatuje na Bulgarie/Ruminie...i zawsze nie udaje mi sie nic zlozyc za dobra cene i w czasie ktory mnie interesuje. probowalem przez wlochy w ferie i ostatencznie wlasnei na wloszech sie skonczylo...majowke tez obaczjalem i tez lipa. Moze w koncu raynem do Budapesztu a stamtad pociagiem, bo sporo czasu stracilem i nic poniezej 200PLN RT nie wypracowalem
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 24 Lut 2012 12:49 

niebieski
Można tez coś próbowac poskładać z Płowdiw albo z Konstancji

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 11 gości