Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sty 2014 18:25 

Dokąd
  • Alicante Hiszpania

Data wylotu
  • 23.07.2014

Data powrotu
  • 31.08.2014

Długość pobytu
  • od 12 do 14 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • ok 650 funtów / rodzina wydaje mi się trochę dużo

Dodatkowe informacje
  • Planuję wyjazd do Alicante dla dwóch rodzin z dziećmi. Loty w dwie strony.
    Już mi głowa od tego paruje kilka dni szukam i wydaje mi się że na początku na początku były tańsze ;-)
    Jedna rodzina (2 dorosłych 2 dzieci 4 i 7lat) leci z KRK -> ALC i ALC -> KRK tu w zasadzie jest Ryanair
    można bez problemu polecieć za 522zł osoba + opłata za 1 bagaż łączna cena ok 2,325
    Loty Sobota do soboty - 14 dni
    W zasadzie ta rodzina może się dostosować pobyt może być dłuższy bo nie ma problemu z urlopem.
    Pobyt minimum 14 dni max 18dni
    Dozwolona przesiadka chociaż ponad pół roku do lotu więc nie wiem czy warto ryzykować
    Tu jest Ok

Problem polega na znalezieniu lotu z UK.
    Preferowane lotnisko wylotu London Stansted ale może być też Luton.
    Tutaj musi być 2 tygodnie urlopu czyli jak np wylot z Londynu w środę powrót musi być maksymalnie we wtorek za dwa tygodnie.
    Wyjątek stanowi Jak wylot jest w sobotę może być przylot w niedziele (wiadomo weekend).
    Ta rodzina (2 dorosłych 1 dziecko 5lat i 1 dziecko 1,5roku) + jeden bagaż rejestrowany
    Terminowość dowolna w zadanym okresie.
    Pobyt minimum 11dni max 14dni
    tutaj też pasowało by żeby loty były też w miarę normalnych godzinach ze względu na dzieci powiedzmy od 5 do 22
    Wiem że można dograć easyjet i monarch na luton ale lot o 2 z małymi dzieciakami mnie przeraża.
    Raczej bez przesiadki ze względu na niemowlaka.
    Pytanie do osób posiadających "Azuona" i historię cen czy warto czekać z zakupem lotu z Londynu?
    Podobno bardzo zapchane samoloty bo wakacje na popularnej przez anglików trasie.
    Ogólnie najlepiej jak lot do byłby rano - zyskujemy jeden dzień na plaży ale to nie jest wymagane.
    Bardzo proszę o pomoc.
    Zwłaszcza o rade czy warto czekać na lepsze ceny czy nie.

Ostatnio edytowany przez kilu, 10 Sty 2014 23:13, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 10 Sty 2014 23:11 

Malutka uwaga - w tytule podałeś błędny kod lotniska Stansted - jest to STN, a nie STL.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Sty 2014 23:14 

sorki rzeczywiście już poprawione ;-)
Literówka za szybko chciałem napisać LTN
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości