Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Maj 2018 20:15 

• Warszawa Berlin Praga Buapeszt etc ....

Dokąd
  • Hongkong

Data wylotu
  • 20.08.2018

Data powrotu
  • 16.09.2018

Długość pobytu
  • 3,5 tyg

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • 1670 zl

Dodatkowe informacje
  • Witam Szukamy biletow dla 3 osob w korzystniejszej, badz zblizonej cenie do podanej przeze mnie powyzej tj 1670 zl Air China Warszawa-Hongkong i Bangkok- Warszawa . Od 1 tyg ten przewoznik ma bilety w tych kosztach ,jednakowoz w momencie podjecia ostatecznej diecezji o Jego wyborze ,czyli wczoraj, ucieklo nam polaczenie powrotne ze stoopoverem 21 h w Pekinie . Teraz jest zdecydowanie krotsze ,co koliduje nam z planami konsumpcji tzw. kaczka po pekinsku na mieście i ewent murem hhehehehheh. Od 2 tyg scoot ma niesamowite ceny bo znalzlismy nawet 1210 zl wawa-singapur singapur -wawa czy 1520 berlin -hongkong i singapur -berlin . Jednak brak korytka w cenie hehhehe przechylily szale na korzyśc air china . Ok zmierzając do clue.... Liczymy na to iz chinski przewoznik jutro badz pojutrze ponownie uraczy nas tym 36 h stoopoverem w Pekinie w drodze powrotnej do ojczyzny z wylotem z Bangkoku . Ale gdyby sytuacja byla zgola odmienna to serdecznie Was prosze Drodzy Forumowiecze o ewent. jakis typ podstawowego lotu tj Wawa-Hongkong i Bangkok-Wawa w terminie 20.08,2018-16.09,2018 <plus minus 2 dni > Dziekuje zawczasu........ Krzysiek Ps Qatar 3 dni temu dawal loty na Panang na pazdziernik za 1600 zl i wczoraj podajze na sri lanke w podobnej cenie ale w wdrazajac nasza kombinacje nie bylo juz tak rózowo....
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 03 Maj 2018 20:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Tą przesiadkę w PEK sam możesz sobie wydłużyć. Ile razy sprawdzałem to dłuższe stopy w Pekinie są darmowe (ale pewny nie jestem czy zawsze). Wyszukaj loty tak aby rozdzielić na BKK - PEK i PEK - WAW. Powinno być w tej samej cenie co całość BKK - WAW.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Maj 2018 21:26 

Witaj Sjk na publicznym Królu Ty moj :D Idac za Twoja radą kombinowałem z datami ale jak bym nie chcial to cena podbijala sie o okło 300-400 zl. Wspomne tylko iz od dziejszego poranka koszt karva wzrósł o 90 zl na sztuce :oops: z tym 15 h stoopoverem. Cisnie sie na usta stwierdzenie ,, biednemu i wiatr w oczy,, :lol: Tak wogole to chcialbym Ci rzec ,iz blisko bylismy zakupu Twojej propozycji z Fidzi,Papua,Wyspy owcze i Manila jednak Renia < znaczy sie Kobieta ma> finalnie Hongkongu nie odpuscila ,a ja musialem sie pokornie dostosowac ,,,, Dołożylośmy do niego jeno Dzakarte i okolice a na koncu jakas ,, rajską wyspe ,, -o ile jeszcze takowe są w Tajlandii. Plan juz chyba sie nie zmieni bo ,,mało casu kruca bomba mało casu,, choc Kobita ma nieodgadniona jezzzzd.... Ponawiam prosbe gdyby ktos znalazl jakias propozycje to prosze sie nie krepowac... Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Maj 2018 10:26 

Loty: 302
Kilometry: 645 232
Krajów: 46 / 21.5%
złoty
@kris1970: w jakich datach konkretnie znalazłeś w podanej przez Ciebie cenie (1670)? bo dziś matrix już niestety pokazuje zupełnie inne ceny...

Tak czy owak w warunkach taryfy Air China jeden stopover w Chinach na pewno jest za free:
Fragment taryfy:

Category 8: Stopover restrictions
UNLIMITED STOPOVERS PERMITTED ON THE PRICING UNIT
LIMITED TO 2 FREE AND UNLIMITED AT EUR 70.00 EACH.
1 FREE IN CHINA IN EACH DIRECTION
UNLIMITED AT EUR 70.00 EACH.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości