Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Paź 2015 05:56 
Awatar użytkownika

niebieski

Dokąd
  • Tajlandia, Kambodża, Birma, Indonezja, Indie, Filipiny

Data wylotu
  • 06.01.2016

Data powrotu
  • 27.01.2016

Długość pobytu
  • 3-4 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • tajlandia głównie od 2200

Dodatkowe informacje
  • Prośba dość ogólna. Szukam lotu po Nowym Roku przy następujących założeniach:
    - kierunek - szeroko pojęta Azja Płd.-Wschodnia, ważne aby był to jeden z tańszych krajów typu Tajlandia (cel podróży - zwiedzanie, widoki plus odpoczynek z opcją pływania przy plaży itp. ale najważniejsze tzw. experiences), choć jako osoba która nie była w Indiach akurat przed tym krajem miałbym pewne obawy po relacjach znajomych co do czystości itd.
    - data i termin: szukam czegoś po Nowym Roku, wyjazd od początku stycznia do max końca lutego, na 3 lub 4 tygodnie
    - głównym kryterium sprawdzania jest oczywiście cena,promocji typu "Tajlandia za 1400" już dawno na f4f niestety nie było
    Z najlepszych cenowo opcji na razie widywałem Tajlandię za ~1860 by UIA. Ale może jesteście w stanie wskazać nawet inny kierunek, który o tej porze roku będzie atrakcyjny pogodowo a lepszy cenowo (biorąc pod uwagę cenę biletu i warunki cenowe na miejscu, stąd raczej odpada Szanghaj który ostatnio był w dobrej cenie - z czysto ideowego punktu widzenia nie widzi mi się jechać do krajów gdzie płaci się słono za łaskę otrzymania wizy).
    ps. nie interesuje mnie Afryka kontynentalna ani propozycje typu Maroko itp. Zmęczony tymi rejonami jestem nastawiony zimą na Azję.
    Czy sądzicie, że będzie jeszcze duża szansa na promocje na styczeń-luty na Tajlandię za 1600-1800 biorąc pod uwagę, że jest to tzw."sezon"? Jestem skłonny poczekać, przesiadka nie jest dla mnie dużym kryterium. Za rok LOT będzie latał dreamkiem do BKK (a niedługo wrzuci bilety na First Minute) więc wszelkie męczarnie przesiadkowe będą wspomnieniem zamierzchłych czasów:)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 02 Paź 2015 09:24 
Awatar użytkownika

Loty: 216
Kilometry: 423 432
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
Super okazja cenowa może trafić się przy zakupie biletów na czarter np Rainbow Torus, w zeszłym roku można było kupić bilety właśnie w podanych przez Ciebie widełkach, zdarzały się też okazje typu 300 za bilet, ale tylko w jedną stronę. Póki co jest drogo bo ponad 3000, i tutaj raczej szybko się to nie zmieni.
Obserwowałbym również Norwegian , w chwili obecnej na styczeń Oslo-BKK 974 zł , gorzej z powrotem bo już wszystko powyżej 1100 zł.

#3 PostWysłany: 02 Paź 2015 16:52 

Popatrz tutaj: http://www.fly4free.com/deal/europe/hot ... y-290-eur/

Wiem że nie te daty ale ręcznie samemu na twoje daty też coś w okolicach 350E można znaleźć, nie wiem jak z dolotami z Warszawy będzie to wyglądać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Liu oraz 2 gości