Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lip 2015 14:19 

Dokąd
  • Nie mam określonego miejsca. Gdzieś, gdzie będzie ciepło. Grecja, Chorwacja, Hiszpania, Wlochy. Równie dobrze mogą to być kierunki egzotyczne - Tajlandia, Teneryfa :)

Data wylotu
  • 04.09.2015

Data powrotu
  • 13.09.2015

Długość pobytu
  • najlepiej w okresie od 4 września do 13 września

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Niestety w tym terminie nie udało mi się niczego znaleźć dlatego zglaszam się do Was o pomoc

Dodatkowe informacje
  • Chciałabym zaskoczyć mojego narzeczonego wycieczką w jakieś ciepłe miejsce we wrześniu. Nie chcemy wydawać na wycieczke 5 tysięcy złotych. Chcemy polecieć w fajne i ciepłe miejsce, z możliwością zwiedzania i poznawania nowości. Gdyby komuś wpadły w oko jakieś loty w tym terminie to byłabym ogromnie wdzieczna za pomoc :)

Ostatnio edytowany przez Abcn, 26 Lip 2015 15:55, edytowano w sumie 1 raz
Usuwam ów niefortunny rok 2014 z tytułu (dzięki , singielka1976) Jednocześnie zaznaczam że nie przesuwam od razu do kosza bo forumowicze już odpowiedzieli - proszę jednak doprecyzuj i podaj przyklady co znalazlas i czemu nie pasowalo. Witamy na forum.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 26 Lip 2015 14:57 

Loty: 82
Kilometry: 97 797
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Jak w 2014 to nie ma czego szukać
:-D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

#3 PostWysłany: 26 Lip 2015 15:14 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
No jak niczego nie ma w tym okresie to nie możemy pomóc...

A tak poważnie, ciężko zgadywać by cokolwiek doradzić przy tak ogólnym poziomie zapytania.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 26 Lip 2015 15:42 
Awatar użytkownika

Loty: 120
Kilometry: 193 529
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
brak checi wydania na wycieczke 5 tys i Tajlandia -to niemozliwe w przypadku dwoch osob :D
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 26 Lip 2015 15:59 

Do Grecji, żeby nie zbankrutować
Na głównej stronie często były oferty do Grecji -
wystarczy przejrzeć stare oferty i coś podobnego sobie zorganizować.
 PM off  

#6 PostWysłany: 05 Sie 2015 18:16 
Awatar użytkownika

Dokładnie tak. Do Grecji loty nie są drogie, więc można wykombinować wycieczkę właśnie do tego kraju. Byłam z męzem w lipcu na tygodniowym pobycie na wyspie Kos i zamknęliśmy się w 3,5 tys za dwoje. Fakt - założenie było, ze ma byc to budżetowy wyjazd... Można również pomyśleć o Malcie albo Sycyli. We wrześniu można też tanio dolecieć do Bergamo i zwiedzić północ Włoch - jezioro Garda, Como,Werona, Mediolan.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Sie 2015 18:29 
Awatar użytkownika

Loty: 571
Kilometry: 1 086 037
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
A ja proponuję kosz. Czy nie drażni was, że w średnio co 10tym temacie, autor pytania nie wie gdzie chce jechać. Co więcej, wymieniona liczba krajów wskazuje, że jest mu to najzupełniej obojętne. Czasem się zastanawiam, czy niektórzy nie umieszczają takich postów, by tylko ponapawać się zamieszczonym odpowiedziami. Mam 4 i pół tysiąca (bo 5-ciu nie dam), świat mogę zawojować, a wy rozkminiajcie razem ze mną, gdzie i na co mógłbym je wydać;-)
Pawel_T lubi ten post.

#8 PostWysłany: 05 Sie 2015 18:36 

Dużo ludzi nie pasjonuje się podróżami tak jak my na forum. Dla przeciętnego Polaka ważne jest żeby gdzieś pojechać i fajnie spędzić czas. Nie mają takiego rozeznania jak forumowicze w podróżowaniu i stąd takie posty.
 PM off  

#9 PostWysłany: 05 Sie 2015 18:58 

niebieski
Za taką "samodzielność" to tylko kosz się należy!
Autorka nic nie znalazła? Czyli szuka jelenia do podania wszystkiego na tacy.

Dla takich osób to są biura podróży. Rozumiem, że ktoś mało ogarnięty w temacie ale są podwieszone posty z pomocą.
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

#10 PostWysłany: 05 Sie 2015 19:27 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Jak widać autorka ma nas w oku proroka, jeden post i tyle...kosz albo podwiesić ku przestrodze "jak nie pisać" :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości