Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Sty 2014 20:24 

Zbanowany
Takie rzeczy możliwe są chyba tylko w Polsce - niestety :(

Biuro podróży ostatnie miejsca.pl niespełna 2 miesiące temu ogłosiło upadłość zostawiając po sobie blisko milion złotych długu (700 000 zł wg oświadczenia spółki powtarzanego przez Rzeczpospolitą).

Dziś bankrut wraca pod tym samym logiem, z tą samą stroną i reklamuje się jako nowa jakość w turystyce !!!
http://www.wakacjeipodroze.com/item/178-upadle-biuro-podrozy-wstaja-zza-grobu

Według oświadczenia biura podróży ostatnie miejsca, które znaleźć można na facebookowej stronie już nie podoba im się działalność biur podróży (pewnie tu już się nie da robić przewałów, bo wszyscy znają ...) Więc od teraz będą uczyć (co ważne - charytatywnie i bez prowizji:):) podróżników jak ... podróżować taniej.

Więc fly4free i inne serwisy już powinny się zacząć bać. W końcu też według teorii nowej jakości w turystyce są be. W końcu zarabiają na reklamach i na polecanych linkach. Wstyd i hańba.

Od dziś wszystko i wszystkim za darmo !

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać tak na prawdę ...
 Profil Relacje PM off
Kamil lubi ten post.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 28 Sty 2014 20:35 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
My nawet nie potrafilibyśmy zrobić bańki długu :)

Wszystko skończone. Otrząsam pył z moich nóg i przeklinam.
Qdik lubi ten post.

#3 PostWysłany: 28 Sty 2014 20:53 

Zbanowany
To była sieciówka skupiająca agentów turystycznych (w złotych latach miała kilkadziesiąt biur) w całej Polsce. Z czasem organizatorzy zaczęli im wypowiadać umowy (prawdopodobnie z powodu braku wpłat) to teraz się obrazili śmiertelnie na wszystkich - szczególnie na biura podróży ...:)

Z tą konkurencją dla fly4free oczywiście żartowałem:) Jak przeczytałem, że bankrut będzie nas uczył teraz jak podróżować taniej to umarłem ze śmiechu.

A później przyszła refleksja, że takie rzeczy chyba tylko w Polsce są możliwe :(
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości