Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Lip 2015 17:53 

Cześć!

Jestem ciekaw czy część z Was ma podobne doświadczenia do mnie jeśli chodzi o podróżowanie. I może powiecie mi jak sobie z tym radzicie:
W ostatnich miesiącach zauważyłem, że coraz częściej jedną z pierwszych rzeczy które robię to sprawdzanie np. na fly4free gdzie mógłbym wyruszyć w podróż. Liczba możliwości jest olbrzymia i mam wrażenia, że tanich lotów ciągle przybywa.

Mimo to w momencie kiedy siadam do komputera loty które chciałbym kupić już dawno się rozeszły (nic dziwnego swoją drogą). Przez pewien czas próbowałem się czaić: sprawdzałem często stronę i fanpage, zapisałem się na newsletter, ale jest to bardzo uciążliwe - rozpraszam się w pracy i nawet jeśli coś się pojawi to nie mam czasu kupować wtedy biletów. Od dawna też mam wykupiony dostęp do Azuona, ale loty które tam udaje mi się znaleźć zazwyczaj mocno odbiegają ceną od fly4free (bo tanie jak pewnie się domyślacie - są już wykupione). Najgorsza sytuacja jest wtedy kiedy chciałbym na wyjazd pojechać z kimś - muszę dzwonić, te osoby się muszą zastanowić, itp.

Tutaj pierwsze pytanie: Czy u Was to wygląda podobnie czy inaczej? Może macie jakieś sprytne sposoby?

Może porywam się z motyką na słońce, ale opowiem Wam co ja zrobiłem. Na własny użytek napisałem sobie małą aplikację na smartfona, która szuka mi ofert (np. na Islandię). Będąc w pracy dostaję na telefon informacje o ofercie i bezpośrednio z niej mogę kupić bilet (dane mojej kary na razie zaszyłem w kodzie aplikacji). Na razie działa mi tylko ryanair i wizzair.

Tutaj drugie pytanie: Czy komuś jeszcze coś takiego by się przydało? Może ktoś z Was chciałby pomóc mi zbudować coś bardziej solidnego?

Czekam na Wasze opinie i rady!

Dzięki,
Filip
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości