Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 21 Sty 2013 20:22 

mod : Ocknij się, kolego smkmx
prosze przeczytac posty ponizej*
i przeszukaj trochę forum.
*Nikt nic nie zapewnia*. Wszystko robisz na własną odpowiedzialność. Tanie linie nie oferują lotów łączonych.
Jeśli nie stawiasz się na swój lot, to nie ma usprawiedliwienia i zostajesz na lodzie albo na śniegu.
prosze przeczytac posty ponizej
 Profil Relacje PM off  

#22 PostWysłany: 21 Sty 2013 20:25 

Dzięki za odpowiedź ale mogłoby być grzeczniej. Chodziło mi o odwołanie z powodu warunków atmosferycznych a nie o to ze sie spoznie itp
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 21 Sty 2013 20:48 

Nie ma znaczenia z jakiego powodu. Napisałem wyraźnie, jeżeli się nie stawisz. Polecam lekturę poradników dla początkujących i forum.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 21 Sty 2013 21:03 

niebieski
Ale przecież on nie pyta o sytuację gdy się nie stawi.

Pyta co w sytuacji, gdy normalnie przyjdzie na lotnisko na czas, a okaże się że lot odwołany.

#25 PostWysłany: 21 Sty 2013 21:48 

Jak normalnie przybędzie i będzie punktualnie to się zasadniczo nie ma czym martwić. Wrócić - wróci, pytanie kiedy. Jeżeli odwołają to dostanie możliwość przebukowania na inny na tej lub podobnej trasie albo zwrot kasy. Być może uda się ugrać hotel itd.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 21 Sty 2013 22:00 

Loty: 178
Kilometry: 329 695
Krajów: 27 / 12.6%
niebieski
To nieprawda, ze jesli sie nie stawisz na lotnisku to nie dostaniesz zwrotu za odwolany lot. Linia lotnicza przeciez nie sprawdza kto sie pojawil na lotnisku. Ja dostalam zwrot za lot Londyn - Galway mimo ze mnie w Londynie nie bylo, bo Warszawa-Londyn nie wylecial.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 22 Sty 2013 11:06 

niebieski
smkmx napisał(a):
Być może uda się ugrać hotel itd.

Nie "być może" a hotel się należy, oczywiście w przypadku, gdy wylot będzie w innym dniu.

Jeżeli lot Ci odwołają to dostaniesz możliwość zamiany swojego lotu na inny lot tego przewoźnika. Może oczywiście się okazać, że najbliższa możliwość będzie za kilka dni. W przypadku noclegu linia zapewnia hotel i wyżywienie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości