Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Lut 2018 16:19 
Awatar użytkownika

Loty: 27
Kilometry: 62 305
Krajów: 22 / 10.3%
W dziale znalazłem tylko Viva Colombia, a po El burrito deal myślę, że kilku userów mogło skorzystać z usług tej linii-siostry. Moje doświadczenia są bardzo słabe, przede wszystkim ze względu na obsługę: kiepski angielski, brak zrozumiałych komunikatów, odwołany lot z obietnicą zwrotu środków do grudnia, na które wciąż czekam. Na plus jedynie fakt, że po odwołanym locie otrzymaliśmy zakwaterowanie w Sheratonie w Limie, tu zaznaczę tylko, że miejscowych zawieźli tam najpierw, a grupą 7-8 Europejczyków zajęto się na końcu. W hotelu trzykrotnie dzwoniłem do ichniego menadżera, który opiekował się całym lotem (rozmowa kleiła się tak długo, jak długo mówiłem po hiszpańsku, a gdy tylko pytałem czy możemy przejść na angielski, to sygnał się urywał). Zakłopotany był sam recepcjonista, który zdawał się bardziej oburzony ode mnie. Warto pamiętać, że odprawa na lotnisku działa tak jak w europejskich tanich liniach - jest dopłata, więc trzeba ją zrobić przez Internet (kilka osób się na to nadziało). Flota całkiem okej, chociaż lot odwołali nam właśnie ze względu na awarię maszyny. Macie jakieś doświadczenia?

Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊 Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊
Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎 Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎
#2 PostWysłany: 01 Mar 2018 07:04 

srebrny
nie macie, ale prawie... ;-) sprawdzalem loty ale odpuscilem.

po pierwsze ceny lotow na stronie sa random, skacza bez skladu i ladu, raz na na caly miesiac byla ta sama cena w kazdym dniu. po drugie do ceny na stronie trzeba dodac podatki i oplate za rejestrowany, bo ich podreczny to bardziej damska torebka a nie bagaz. po trzecie maja bardzo mala flote w Peru, zdaje sie 2 samoloty, ktore patrzac na rozklad lotow lataja chyba non stop. i z tego wynika po czwarte, cos sie sypnie z samolotem i pol siatki lotow jest rozwalone, jesli ktos nie ma marginesu/dnia lub dwoch w zapasie, to lepiej nie planowac kolejnych lotow w tym samym dniu.

przejrzalem sporo opinii i raczej byly negatywne, jako non reliable service na zasadzie nie mamy panskiego lotu i co nam pan zrobi. jest jeszcze drugi low cost, star peru, tylko ze ten lata na zabytkowych samolotach i opinie odnosnie wiarygodnosci ma podobne.

avianca i podobne doliczaja gringo tax i ceny sa juz inne.

natomiast na plus to mozna trafic bilety w promo po 21usd + tax i bagaz.
 Profil Relacje PM off
ineedadollar lubi ten post.

#3 PostWysłany: 01 Mar 2018 08:33 

Loty: 119
Kilometry: 254 646
Krajów: 39 / 18.2%
W trakcie pobytu w Peru dużo Peruwiańczyków właśnie odradzało Vive, Star i LC Peru. Ja przed wylotem do Am Płd miałem kupione bilety już z LC Peru na czym sie przejechałem bo opóźnili mi lot o 4 godz przez co posypały mi się kolejne plany.

Z doświadczenia w Am Płd mocno polecam LATAM i Avancie. Chociaż trzeba mieć na uwadze, ze praktycznie każdy loy wewnątrz Am Płd jest opóźniony (na 13 lotów na trasach Chil-Arg-Per-Bra punktualnie miałem tylko jeden :D)
 Profil Relacje PM off
ineedadollar uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Misiatek oraz 2 gości