Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Lut 2013 12:40 

Wczoraj przeszukując połaczenia Ryana z Lipska natrafiłem na dobr ceny na lipiec.
Np. Malaga za 120 Euro RT od 01-15.07.2013 - 59.99 Euro -OW
Troche taniej do Faro w podobnych terminach.
Jak ktoś mieszka na zachodzie Polski to bez problemu z dojazdem do Lipska - samochodem 400 km po autostradach

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 11 Lut 2013 13:28 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Niestety ale taka "promocja" to się do kosza nadaje ;/ w zeszłym sezonie poniżej 300zł były oferty z każdego lotniska w PL.
aby nie być gołosłownym to:
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php? ... ga#p136306
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php? ... ga#p121317
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php? ... aga#p98193

#3 PostWysłany: 11 Lut 2013 13:52 

Zbanowany
niebieski
Skibek, słowo klucz w Twojej wypowiedzi to "w zeszłym sezonie" ;-)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Lut 2013 14:08 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Komornik to uważasz że 120 euro RT to atrakcyjna oferta?

#5 PostWysłany: 11 Lut 2013 14:10 

Fakt, było taniej i pewnie będzie, ale ...
Ja jadę z dzieciakami, więc biore pod uwagę zaletę lotu bezpośredniego, bez dziwnych przesiadek, a dodatkowo to pełne dwa tygodnie w pierwszej połowie lipca, czyli juz w okresie wakacji.
Mam czas na znalezienie sensownego noclegu z wyprzedzeniem i po rozsądnych cenach.

W czerwcu lub pod koniec maja mogę pewnie kupić o 100 zł taniej od osoby, ale zostaną mi drogie, przebrane hotele.

Tak więc, uwazam, że ta cena nie jest taka zła ;)

Pozdr

Ostatnio edytowany przez piwkoo, 11 Lut 2013 14:28, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Lut 2013 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 149 912
Krajów: 11 / 5.1%
Ja tylko dodam ze leciałem 4-11.07.2011 r. do Malagi z Wrocławia za cos ok 200zł RT. Co i tak wydawalo mi sie duzo. No ale moze te czasy nie wroca :(

#7 PostWysłany: 11 Lut 2013 15:34 

Loty: 213
Kilometry: 454 035
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Ja mam bilety do Malagi z Berlina za 79e RT na sierpień 2013 (easyJet) ale zostały zakupione w październiku 2012 ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Lut 2013 15:38 

W październiku o Maladze nie myślałem :?
ale za to wtedy kupiłem Sardynię z Berlina na koniec kwietnia za 140 zl RT od osoby.
Więc teraz ewentualnie moge trochę dopłacic do Malagi ;)

#9 PostWysłany: 11 Lut 2013 19:11 

niebieski
piwkoo napisał(a):
Fakt, było taniej i pewnie będzie, ale ...
Ja jadę z dzieciakami, więc biore pod uwagę zaletę lotu bezpośredniego, bez dziwnych przesiadek, a dodatkowo to pełne dwa tygodnie w pierwszej połowie lipca, czyli juz w okresie wakacji.
Mam czas na znalezienie sensownego noclegu z wyprzedzeniem i po rozsądnych cenach.

Zgadzam sie z przedmowca.. Z Lipska da sie doleciec do wielu miejsc, gdzie z PL nie ma połączeń bezpośrednich, a biorąc pod uwage czas dojazdu (przykladowo ze śląska, 4.5h przepisowo jadąc), to jest to bardzo atrakcyjna oferta. Oczywiscie kazdy robi jak lubi... Ja wole miec pewnosc ze nie zostane na lotnisku z Oslo, czy innym Bauvais czy gdziestam, z bagazem i dzieciakami, itd.. (mowie to jako taki co juz zostal wlasnie kiedys, w Madrycie o 22, podczas bezpiecznej 4h przesiadki z ACE).
I co z tego ze bedzie drozej.. Grunt zeby kupowac po takiej cenie, z jakiej jestesmy zadowoleni, i takie polaczenia, zeby nie zepsuly nam urlopu.. Ja skalkulowalem ile mnie kosztuje kazdy dzien urlopu i wole doplacic, niz brac iles tam wiecej na nocki/przesiadki, itd.. Co innego jak ktos ma czas, i nie ma tych paru stów wiecej, to wtedy wyboru nie ma, a ryzyko moze byc wkalkulowane w caly wyjazd.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości