Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Cze 2016 12:25 

Turcja i Kazachstan za 938 PLN* na majówkę 2017. Dobra oferta dla oszczędzających urlop mieszkańców południowej Polski. Zainteresowani tym regionem czasami mogą trafić na dość niskie ceny (około 1200 PLN) Turkish Airlines z Pragi do Biszkeku. Tym razem Kazachstan, z opcją na kilkudniowe zwiedzanie Stambułu. Podana cena dla wszystkich*.

Od siebie mogę południe Kazachstanu szczerze polecić. Tutaj relacja, gdyby ktoś się wahał:
https://don-bartoss.fly4free.pl/blog/13 ... kazakstan/
Załącznik:
map.gif
map.gif [ 15.92 KiB | Obejrzany 1725 razy ]

* - podana cena jest za wszystkich, ale nie zawiera powrotu z Kijowa do Katowic (lub do Gdańska jeśli połączenie się utrzyma, aczkolwiek na mapce są Katowice. Skoro to oferta głównie dla południowej Polski to Gdańsk mniej mi pasuje). Odcinek IEV-KTW(GDN) trzeba będzie dokupić Wizzairem, gdy uruchomią siatkę na sezon letni 2017.

Pierwszy odcinek z Pragi do Stambułu (Konstantynopola) z przesiadką w Kijowie. Cena to 52 EUR:
Załącznik:
01. PRG-IST.png
01. PRG-IST.png [ 21.91 KiB | Obejrzany 1725 razy ]

Z Warszawy ten przelot jest za 89 EUR, jakby co.

Potem kilka dni w Stambule i przelot do Ałmaty. Nie wyjdzie taniej jeśli wybierzemy multicity do KBP, WAW i VNO. Innych nie sprawdzałem. W drodze powrotnej wysiadamy w KBP i przesiadamy się na kupiony, gdy będzie to możliwe, lot IEV-KTW(GDN). W tym przykładzie założyłem, że nie dojdzie do zmiany dni na trasie do Katowic.
Załącznik:
02. IST-ALA RT.png
02. IST-ALA RT.png [ 33.57 KiB | Obejrzany 1725 razy ]

Załącznik:
03. koszty.png
03. koszty.png [ 6.91 KiB | Obejrzany 1725 razy ]

Informacje praktyczne:
Turcja - informacje wizowe i konsularne
Turcja - wiza, wątek na forum Fly4Free
Turcja - informacje z MSZ dla udających się w podróż

Kazachstan - informacje wizowe i konsularne
Kazachstan - wiza, wątek na forum Fly4Free
Kazachstan - informacje z MSZ dla udających się w podróż
MSZ - program Odyseusz

Stambuł (Konstantynopol) - pogoda w maju
Ałmaty - pogoda w maju
Kijów - pogoda w maju

Ukraine Airlines - opinie SKYTRAX
Bilet łączony - opuszczenie ostatniego odcinka lotu
 PM off
3 ludzi lubi ten post.
Jarecki uważa post za pomocny.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Uffff oraz 6 gości