Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 17 Maj 2014 21:48 
Awatar użytkownika

platynowy
limaK napisał(a):
Jak się wybiera jakieś takie "super" miejsce początkowe, typu lotnisko, dworzec kolejowy, to się płaci ekstra "mit end grit". Przykład: chciałem dworzec kolejowy Kraków Główny - KRK to wyszło 30,5 euro, zaś gdy wziąłem jakiś adres tuż przy dworcu jako start, to wyszło 26,5 euro. Oczywiście druga opcja lepsza. ;)

ha, rzeczywiście! Wystarczy trochę się oddalić i jest 4 € mniej. W naszym wypadku to by jednak nie zagrało (a w każdym razie, nie byłoby warte tej kwoty), bo z terminala na TXL do zwykłej ulicy jest spory kawałek. Ale przy innej okazji postaram się o tym pamiętać. Dzięki za podpowiedź.
Pozdrawiam, Bartek.
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#502 PostWysłany: 17 Maj 2014 21:51 

Znalazłam, dzięki :)
Czy konieczne jest bookowanie powrotu? po wprowadzeniu kodu cena się zmniejszyła do 0 EUR i pojawił się odcinek powrotny, a ja chcę w jedną stronę...
 Profil Relacje PM off  

#503 PostWysłany: 17 Maj 2014 21:53 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Krajów: 8 / 3.7%
Caffe napisał(a):
Znalazłam, dzięki :)
Czy konieczne jest bookowanie powrotu? po wprowadzeniu kodu cena się zmniejszyła do 0 EUR i pojawił się odcinek powrotny, a ja chcę w jedną stronę...

Jak nie chcesz powrotu, to nie ma problemu. Nic nie musisz robić więcej.
 Profil Relacje PM off  

#504 PostWysłany: 17 Maj 2014 21:54 
Awatar użytkownika

niebieski
jerzy92 napisał(a):
witekkowal napisał(a):
jerzy92 napisał(a):
Na marginesie, dziwne że kod tak długo działa :twisted:

Bo nie jest na głównej :-P
BTW Jurek, dzięki Tobie rezerwacja na przejazd w nocy z lotniska na warszawska Białołękę kosztowała 10 euro z groszami :-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Pewnie jak byś zrobił, z hotelu który jest obok była by tańsza o 4E :D (z lotniska WAW)
Ja zaklepałem lotnisko-dom za 0,3eur więc tylko czekam na potwierdzenie :P

P.S. Powinniśmy wyznaczyć warty na stronie globals, bo stamtąd w zasadzie trafiają te kody 8-)

Na mojej trasie różnica to ok 0,5 e (Tarchomin).

Dziękuję za kod, Tarchomin - WAW za 0,7e! :)
 Profil Relacje PM off  

#505 PostWysłany: 17 Maj 2014 22:26 

jerzy92 napisał(a):
Na marginesie, dziwne że kod tak długo działa :twisted:

Wystarczy nie publikować na głównej, facebook i mailing i nie ma problemu. Mam nadzieję, że tak się nie stanie.
 PM off  

#506 PostWysłany: 17 Maj 2014 22:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Kod działa nadal.Czekam na potwierdzenie oferty.

#507 PostWysłany: 17 Maj 2014 22:48 
Awatar użytkownika

niebieski
limaK napisał(a):
Jak się wybiera jakieś takie "super" miejsce początkowe, typu lotnisko, dworzec kolejowy, to się płaci ekstra "mit end grit". Przykład: chciałem dworzec kolejowy Kraków Główny - KRK to wyszło 30,5 euro, zaś gdy wziąłem jakiś adres tuż przy dworcu jako start, to wyszło 26,5 euro. Oczywiście druga opcja lepsza. ;)

A sprawdzał ktoś na odwrót. To znaczy czy jest drożej kiedy miejsce końcowe jest właśnie takie 'super' typu lotnisko ?

#508 PostWysłany: 17 Maj 2014 22:51 
Awatar użytkownika

Zbanowany
pawelos napisał(a):
limaK napisał(a):

A sprawdzał ktoś na odwrót. To znaczy czy jest drożej kiedy miejsce końcowe jest właśnie takie 'super' typu lotnisko ?

Raz tak,raz nie (gdn i waw), więc najlepiej każdy przypadek indywidualnie sprawdzać a najlepiej (dla chytrusów) mierzyć aplikacją ceny odcinków :P
 Profil Relacje PM off  

#509 PostWysłany: 17 Maj 2014 23:23 
Awatar użytkownika

platynowy
W środę żona wraca z FRA do GDN, więc zrobiłem jej rezerwację na transfer z lotniska do domu. Teraz zastanawiam się tylko, jak odbiór pasażera wygląda w praktyce, zwłaszcza na lotniskach takich, jak GDN, gdzie funkcjonuje parking "kiss and fly"? Żona przylatuje o 17.40, a jej odbiór na transfer zarezerwowałem na 18.00. Czy kierowca będzie czekał punktualnie o tej 18.00, czy też stanie sobie w jakiejś odległości od lotniska i będzie się jakoś kontaktował z pasażerką, żeby sprawdzić, czy jest już gotowa? Jak wyglądało to u tych osób, które brały już transfer z GDN?
Na razie, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#510 PostWysłany: 17 Maj 2014 23:30 

niebieski
Kierowca dzwoni do pasazera i umawia sie gdzie i o ktorej ma stac pasazer/kierowca.
Ogolnie nie ma zasady, to sa chyba niezalezni kierowcy, wiec najwazniejsze, zeby pasazer mial wlaczony telefon wtedy kierowca z nim ustali wszystkie szczegoly.

#511 PostWysłany: 17 Maj 2014 23:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Słuchajcie, za każdym razem z innej karty rezerwujecie? Kredytówkę już wykorzystałam przy poprzedniej promocji, a że jedziemy w 8 osób, to na wakacyjne przejazdy z / na lotnisko jeszcze by coś się przydało ;) Czy normalne debetówki Wam przechodzą? Czy np. na drugą osobę rezerwacja i mail a na inną karta?
 Profil Relacje PM off  

#512 PostWysłany: 17 Maj 2014 23:45 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 629 490
Krajów: 49 / 22.9%
niebieski
Cytuj:
W środę żona wraca z FRA do GDN, więc zrobiłem jej rezerwację na transfer z lotniska do domu. Teraz zastanawiam się tylko, jak odbiór pasażera wygląda w praktyce, zwłaszcza na lotniskach takich, jak GDN, gdzie funkcjonuje parking "kiss and fly"? Żona przylatuje o 17.40, a jej odbiór na transfer zarezerwowałem na 18.00. Czy kierowca będzie czekał punktualnie o tej 18.00, czy też stanie sobie w jakiejś odległości od lotniska i będzie się jakoś kontaktował z pasażerką, żeby sprawdzić, czy jest już gotowa? Jak wyglądało to u tych osób, które brały już transfer z GDN?
Na razie, Bartek

Ja jechałam z lotniska GDN, kierowca po prostu stał w terminalu z kartką z nazwiskiem a samochód czekał na parkingu. W żaden sposób się wcześniej nie umawiałam i telefon miałam wyłączony z prostego powodu, byłam w samolocie. Przy rezerwacji gdzieś jest pole w które wpisuje się jakieś hasło czy znak rozpoznawczy, nie pamiętam dokładnie jak to się tam nazywało, ale wpisałam swoje nazwisko i to pan miał na kartce. A i chyba jeszcze przy rezerwacji podawałam numer lotu, więc wiedział pewnie kiedy się nas spodziewać.

#513 PostWysłany: 17 Maj 2014 23:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
bo76 napisał(a):
Słuchajcie, za każdym razem z innej karty rezerwujecie? Kredytówkę już wykorzystałam przy poprzedniej promocji, a że jedziemy w 8 osób, to na wakacyjne przejazdy z / na lotnisko jeszcze by coś się przydało ;) Czy normalne debetówki Wam przechodzą? Czy np. na drugą osobę rezerwacja i mail a na inną karta?

Część debetówek przechodzi, natomiast przechodzą wszystkie z entropay-a 8-)
 Profil Relacje PM off  

#514 PostWysłany: 18 Maj 2014 00:04 

na 4 kontach rejestrowałem się tą samą kartą debetową (prapaid bzwbk), nikt tego nie weryfikuje bo 4 razy wszystko zostało potwierdszone
 Profil Relacje PM off  

#515 PostWysłany: 18 Maj 2014 00:07 
Awatar użytkownika

Zbanowany
fly_ napisał(a):
na 4 kontach rejestrowałem się tą samą kartą debetową (prapaid bzwbk), nikt tego nie weryfikuje bo 4 razy wszystko zostało potwierdszone

U mnie na przy takim numerze zlikwidowali jedną rezerwację (z dwóch), wiec może wyrywkowo to sprawdzają. (karta agricol)
 Profil Relacje PM off  

#516 PostWysłany: 18 Maj 2014 01:10 

niebieski
kliperjk napisał(a):
Kierowca dzwoni do pasazera i umawia sie gdzie i o ktorej ma stac pasazer/kierowca.
Ogolnie nie ma zasady, to sa chyba niezalezni kierowcy, wiec najwazniejsze, zeby pasazer mial wlaczony telefon wtedy kierowca z nim ustali wszystkie szczegoly.

No dobra, a jak lecę z Agadiru do Berlina to kierowca i tak się nie dodzwoni bo w samolocie będę miał wyłączony telefon. I co w takim przypadku?

Pozdrawiam
Mariusz
 Profil Relacje PM off  

#517 PostWysłany: 18 Maj 2014 01:18 

niebieski
Przy rezerwacji przecież podajesz adres, więc kierowca po prostu będzie czekał we wskazanym miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 18 Maj 2014 01:41 

niebieski
Hej, zarezewowałem jeden przejazd z użyciem tego kodu: g1obalsvip. Chciałem dokonać jeszcze dwie inne rezerwacjie z innych maili i nic, przy wpisaniu kodu wyskakuje mi: this voucher has been used... Też tak macie? Kod przestał działać?
 Profil Relacje PM off  

#519 PostWysłany: 18 Maj 2014 01:54 

Wygląda, że się rozeszło.
 PM off  

#520 PostWysłany: 18 Maj 2014 08:11 
Awatar użytkownika

platynowy
mydlo93 napisał(a):
Hej, zarezewowałem jeden przejazd z użyciem tego kodu: g1obalsvip. Chciałem dokonać jeszcze dwie inne rezerwacjie z innych maili i nic, przy wpisaniu kodu wyskakuje mi: this voucher has been used... Też tak macie? Kod przestał działać?

Chodzi o to, że dany kod możesz wykorzystać na koncie jeden raz. W celu zrobienia nowej rezerwacji z użyciem tego samego kodu (o ile jeszcze działa), musisz założyć inne konto. Ja założyłem na żonę, bo podejrzewam, że na to samo nazwisko mogłoby nie przejść.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 57  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości