Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Wrz 2015 14:37 

niebieski
witam, jak w temacie, sama cena nie powala, oferta przede wszystkim dla posiadaczy voucherów BPH, dla mojej rodziny 2+2, przy wykorzystaniu jednego vouchera za półrocze żony, jednego mojego powitalnego i jednego za półrocze, cała cena 302PLN!!!
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 26 Wrz 2015 15:05 

To po co to umieszczasz w promocjach skoro cena utrzymuje się praktycznie od pół roku?
 PM off  

#3 PostWysłany: 26 Wrz 2015 15:38 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
Euforia po zakupie biletów z voucherow BPH :))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Wrz 2015 15:48 

niebieski
@greg1291 napisałem, że dla posiadaczy BPH, cena zmienia się i akurat teraz jest najkorzystniej od paru tygodni, nie każdy śledzi bilety na bieżąco, dużo osób na forum ma tą kartę, źle to więcej nie napisze, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Wrz 2015 16:10 

Ja śledzę ten kierunek od dłuższego czasu i ceny zmieniają max 50 - 70 zł, co przy cenie biletu 500-600 zł nie robi większej różnicy. Również z tymi feriami trochę przesadziłeś, bo ferie w Małopolsce kończą się 29 stycznia. Chyba, że ktoś będzie jechał z Dolnego Śląska lub Podlasia w tym terminie, co też jest wątpliwe, bo podobne ceny są np. z Wrocławia.
Jedyna ciekawa informacja to możliwość połączenia 1 biletu półrocznego z wykorzystaniem pozostającej nadwyżki na bilet dla 2 osoby, nad czym bardzo długo zastanawialiśmy się w wątku o karcie, bo to podważa sens robienia obrotu za 6500 skoro to samo mamy za .3500 zł. Jesteś pewny że taka obniżka nastąpiła, bo za 3 vouchery powinna być obniżka o 2202 zł a cena lotu dla 4 osób to 2072 zł. Skąd wzięła się dopłata?
 PM off  

#6 PostWysłany: 26 Wrz 2015 20:00 

niebieski
hey, 1. jeśli dla Ciebie 50-70PLN na jednym bilecie nie robi różnicy to po co to "biecie piany" dla mnie różnica jest, 4 osoby razy łatwo policzyć, 2. dlaczego odnosisz ferie do małopolski, czy inni mam na myśli siebie z opolskiego nie latają, 3. ceny z Wrocka są dużo wyższe, choćby z tego powodu, że jest tylko jeden lot w tygodniu, to nie miejsce na rozliczanie kuponów (proszę admina o przeniesienie jak jest potrzeba do właściwego tematu), 518RT x2=1036 PLN voucher żony półroczny 732 suma 1036-732=302 PLN bilety żona + córka; 518RT x2=1036 PLN voucher mój powitalny+półroczny 1036PLN suma 1036-1036=0 PLN bilety ja + syn, na tym proszę skończmy bo do niczego to nie prowadzi, uważasz, że wrzuciłem spam, to trudno, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Wrz 2015 18:26 

@santech Próbowałeś kupić wszystkie 4 bilety w ramach jednej rezerwacji(z jednoczesnym użyciem wszystkich kuponów), czy system na to nie pozwalał?
 PM off  

#8 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:32 

niebieski
hey, nie, jest to jasno opisane w tekście, jedna na żonę druga na mnie, technicznie dodam, że w obawie wykorzystanych voucherów na jednym locie, robiliśmy to jednocześnie z dwóch komputerów, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Wrz 2015 22:26 

Skoro nie pokazywalo, ze biletow na te loty jest mnie niz 4 to jak dla mnie niepotrzebnie komplikowales sobie zycie bo vouchery do 4 w jednej rezerwacji tez by weszly.
Sam temat bez urazy, ale jest bez sensu bez przeniesienia do tematu o kk BPH RYANAIR bo dla osob jej nie posiadajacych ta cena to zadna okazja i wielu nie rozumie w czym rzecz
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości