Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 14 Kwi 2015 21:19 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 96 376
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
@niewielki - na Ukrainie nie mamy do czynienia z fanatykami religijnym. Do tego w Nigerii zamachy miały miejsce nawet w stolicy a na Ukrainie dotyczy to izolowanego obszaru na wschodzie.
Nie ma co porównywać tych dwóch konfliktów.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#22 PostWysłany: 14 Kwi 2015 21:30 
Awatar użytkownika

wojtkow napisał(a):
@niewielki - na Ukrainie nie mamy do czynienia z fanatykami religijnym. Do tego w Nigerii zamachy miały miejsce nawet w stolicy a na Ukrainie dotyczy to izolowanego obszaru na wschodzie.
Nie ma co porównywać tych dwóch konfliktów.

Nie porównuje konfliktów, poruszyłem jedynie kwestie geograficzną. Ukraina to nie tylko Donbas, Nigeria to nie tylko Boko Haram, a Afryka to nie ebola.
Jeżeli ktoś jedzie do Nigerii to prawdopodobnie wie (lub powinien wiedzieć) jakie jest zagrożenie w kraju i z taką świadomością i z zachowaniem ogólnych zasad bezpieczeństwa powinien po nim swobodnie podróżować.

Sam Lagos jest miastem bardzo bezpiecznym, mam tą informacje potwierdzoną od swoich nigeryjskich przyjaciół.
 Profil Relacje PM off
Kozi lubi ten post.

#23 PostWysłany: 15 Kwi 2015 07:00 

Loty: 210
Kilometry: 469 202
Krajów: 56 / 26.2%
srebrny
Dla tych, którzy żałują dealu - w nocy dostałem anulację (kupowane przez OTA, przez Iberię pewnie by przeżyło). Widocznie Iberia uznała, że Nigeria jest zbyt niebezpiecza :)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 15 Kwi 2015 07:51 

srebrny
I ta informacja uwolnila mnie od rozwazan i bezsennej nocy ;)
Chcialem dac lajka, ale moglby zostac opacznie zrozumiany (ze ciesze sie z Twojego nieszczescia).
 Profil Relacje PM off
jasiub lubi ten post.

#25 PostWysłany: 15 Kwi 2015 08:11 

Loty: 644
Kilometry: 1 419 433
Krajów: 59 / 27.6%
niebieski
jasiub napisał(a):
Dla tych, którzy żałują dealu - w nocy dostałem anulację (kupowane przez OTA, przez Iberię pewnie by przeżyło). Widocznie Iberia uznała, że Nigeria jest zbyt niebezpiecza :)

A miales wystawiony bilet, czy tylko numer rezerwacji? Moze OTA nie wystawiła biletu zanim Iberia poprawiła błąd?
Jeżeli tak to kolejna lekcja, że lepiej kupować bezpośrednio u linii (na Iberii była trochę wyższa cena 144 Euro zamiast 128 Euro).

#26 PostWysłany: 15 Kwi 2015 08:37 

Loty: 210
Kilometry: 469 202
Krajów: 56 / 26.2%
srebrny
Tak właśnie było, dlatego napisałem, że przez Iberię by przeżyło. Nie sądziłem, że błąd tak szybko naprawią, bo kierunek niszowy i nie pojawił się na wielu blogach,a kupowałem duuużo taniej. No risk no fun :)
 Profil Relacje PM off
jacek96 lubi ten post.

#27 PostWysłany: 15 Kwi 2015 21:00 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Nie tym to innym razem ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości