Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sty 2015 21:38 
Awatar użytkownika

Dokąd
  • Cebu/Manila (Filipiny)

Data wylotu
  • 08.04.2015

Długość pobytu
  • 2/3 mce

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Helsinki - Cebu za 3000 pln ... a szukam max do 2000 pln

Dodatkowe informacje
  • wylot I połowa kwietnia powrót po 2/3 m-cach (obojętny termin byle tanio z priorytetem 2 mc-e). Dowolna ilość przesiadek byle w 60h dotrzeć ... z wizami nie mam problemu w każdym kraju ! ... do 2000 pln kupuję od ręki (płacę kartą), bagaż = plecak 20 kg + laptop (podręczny)

z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc :)

Ps. lecę po "materiał" na żonę więc na podróży muszę oszczędzać żeby na miejscu starczyło mamony na weryfikację :)

Ostatnio edytowany przez zonazfilipin, 02 Sty 2015 15:11, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Sty 2015 22:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli mogę coś doradzić, to sugerowałbym trochę podpatrzeć wcześniej, np. na dateinasia.com
Chyba, że jesteś typem casanovy i wolisz nagabywać wszelkie kandydatki na miejscu.
Ja trochę się tam najeździłem i bywało często, że siedziało ich kilka w kafejce internetowej, gdzie szukały faceta a mnie w ogóle traktowały jak powietrze - pomimo, że mam długi nos itd. A widać było na ich twarzach determinację w poszukiwaniach tego jedynego.
Wiem, że marzą o spotkaniu w realu, bo to kosztuje i jest jakimś tam sygnałem, że są szanse na coś więcej, niż przelotny flirt.
Oczywiście małżeństwo to nie temat na to forum, ale skoro już masz tutaj taki nick, to chyba sprawa jest poważna.
Podobno w okolicach Cebu są najładniejsze dziewczyny, ale to już pewnie wiesz, skoro tam właśnie się udajesz.

Raczej będzie trudno o tani bilet bezpośrednio do Cebu - trzeba lecieć do Manili a stamtąd lokalnymi liniami (np. Airasią) do Cebu, co nie powinno kosztować więcej, niż jakieś 200 zł.
Niestety podobnie jak Ty, nie widzę żadnych dobrych cen w tej chwili, wprawdzie nie szukałem długo.
Fakt, że z Berlina latają czasem do Cebu z jakichś biur podróży ale nie znam tematu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Sty 2015 23:19 
Awatar użytkownika

napisałem do Cebu bo tam zaczyna się wtedy sezon i przelot Manila Cebu często jest w cenie :), ale zdaję sobie sprawę, że 90% ofert jest do Manili .... to połączenie z Helsinek nie jest złe ale w połowie grudnia była oferta London-Manila za 380 GB więc szukam dalej ....

co do "materiału na żonę" to oczywiście nie jadę w ciemno :) ... nie jestem samobójcą :) ... cel podróży już on line zweryfikowałem :), teraz przyszedł czas na "na żywca :)" ... przynajmniej wiem na 100 % że istnieje, nie jest "shemale", wiem co robi Ona i jej Rodzina .... reszta na miejscu :) ..... ja polecam portal http://www.filipinocupid.com nie jest tanio ale profesjonalnie, tylko trzeba wyczuć "shemale" bo ich jest najwięcej - jak ktoś potrzebuje rad w tym temacie to służę :), bo mam kilka patentów :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Sty 2015 23:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Hahaha, naprawdę mnie rozbawiłeś tym "shemale".
Faktycznie się zdarzają, ale przecież chyba tego nie ukrywają?
Jest ich może 1%, 5% to narkomanki, które po 3 wymianach zdań poproszą o pieniądze,
20% to księżniczki tęskniące za księciem Edwardem z prawem do tronu, 70% interesuje się wyłącznie pływaniem i oglądaniem telewizji, ale deklaruje, że są żywo zainteresowane każdym żywym facetem do 98 lat, itd...
Normalnie, jak to na tego typu serwisach.
Jeżeli na chwilę obecną stanąłeś na punkcie "nie jest facetem", to trochę jeszcze odkryć przed Tobą, życzę Ci, aby były tylko pozytywne.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Sty 2015 23:43 
Awatar użytkownika

:lol: wszystko to prawda jedyna poprawka to taka, że % tych "homoniewiadomo" na tego typu portalach jest dużo większy ... przynajmniej ja mam takie doświadczenia :) mimo, że wyraźnie pisałem o chęci posiadania dzieci :)))) .... a z tym oglądaniem TV to w naszej Ojczyźnie nie jest lepiej :) ...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Sty 2015 18:51 

srebrny
No coz jesli jedziesz po zone z Filipin to ci tylko moge wspolczuc je jak juz interesuje nie ty a twoja kasa i wyrwanie sie do raju jakim w ich oczach jest Europa.
Co do biletu to albo trzeba czekac na promocje albo ponizej 2000pln powinienes sie zmiescic z wizzerem do Dubaju przez Budapeszt potem w Abu Dhabi lub Dubaju low costem do Manili no i potem do Cebu.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 06 Sty 2015 18:41, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Sty 2015 18:37 

niebieski
szukaj Manili, bo dużo łatwiej znaleźć, na Cebu lata kilka ich lokalnych linii w na prawdę niskiej cenie.
ustaw sobie preisalarm na Kayaku, momondo czy czymś podobnym, sprawdź w matrixie
a Filipińczycy to bardzo miła nacja
powodzenia
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość