Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Kwi 2017 20:25 

Dokąd
  • Bangkok, Singapur, Kuala Lumpur, Hanoi i okolica

Data wylotu
  • 01.01.2018

Data powrotu
  • 28.02.2018

Długość pobytu
  • 3-4 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • Bilet w dwie strony do Bangkoku lub Singapuru za 1800 zł

Dodatkowe informacje
  • Hej. Poszukuję biletów do Azji. Znalezienie biletów w dwie strony z Warszawy za mniej niż 2000 raczej nie będzie stanowić problemu, ale zależy nam raczej na biletach w jedną stronę np do Singapuru, a powrót np z Bangkoku. W sumie to jest nam totalnie obojętne gdzie przylecimy a skąd wrócimy, bo ogarniemy jakieś przeloty wewnętrzne. Bilet w jedną stronę do Bangkoku w okolicach za mniej niż 1000 zł myślę że się znajdzie (akurat teraz nic nie widzę) ale gorzej mi idzie ze znalezieniem powrotu za mnie niż 1000 zł z innego miejsca.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 26 Kwi 2017 20:44 

niebieski
Uważam, że cena 1800 za WAW-SIN RT to dobra cena i ja w tej cenie bym brał. Mając dużo czasu do wyjazdu więcej jesteście w stanie zaoszczędzić na dobrym planie trasy zwiedzania i ew. polowaniu na fajne promocje na przelotach wewnętrznych niż skubiąc przykładowe 200 PLN na tej trasie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Kwi 2017 20:53 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 629 490
Krajów: 49 / 22.9%
niebieski
Nie szukaj oddzielnych biletów w obie strony, tylko na jednej rezerwacji z innymi miejscami przylotu i wylotu. Tak będzie taniej, niż robić dwie oddzielne rezerwacje OW.

#4 PostWysłany: 26 Kwi 2017 20:55 

Loty: 291
Kilometry: 621 848
Krajów: 46 / 21.5%
złoty
Do złożenia są loty open-jaw typu waw-kul-bkk-waw (sam na taki poluję aktualnie tylko na jesień). Masz sporo czasu trzeba szukać wytrwale - czasem się pojawia jednego dnia oferta :) ja w zeszłym roku trafiłem za 1400zł bud-hkg-kul-bud :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Kwi 2017 21:17 

Dzięki za wskazówki, będę szukał.
W listopadzie zeszłego roku strzeliliśmy AMS-MNL za 1260. Jednak cena miała dwa oblicza. Za doloty i noclegi podczas przesiadek trochę dołożyliśmy do głównego biletu. Z drugiej jednak strony ogarnęliśmy Amsterdam, Taipei i Bangkok w oczekiwaniu na przesiadki. W listopadzie aura jeszcze sprzyjała bez konieczności zabierania "kożucha", ale w styczniu bardziej komfortowo byłoby wylecieć z Polski.
Źle spojrzałem, te 1800 zł to jest wylot ze Sztokholmu, z Wawy akurat nic poniżej 2k nie widzę.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Maj 2017 20:47 

Ktoś widział coś związane z tematem na styczeń luty? Bo straszna posucha.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Maj 2017 23:12 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
ja bym na twoim miejscu poczekal na promocje qatar airways, u nich jest na tyle fajnie, że im więcej osób leci tym jest taniej
spoglądaj też na wyloty z Budapesztu bo tam Emirates/Air China maja stosunkowo tanie bilety

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości