Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Sty 2026 21:18 

Cześć,
mam przeloty krajowe ANA w taryfie Super Value 75. Niestety, na bilecie elektronicznym nie jest wskazany dopuszczalny bagaż. Na plikacji ANA też się nie wyswietla Na stronie ANA informacje nie są wystarczająco precyzyjne: (* Free baggage allowance varies depending on fare rules). Nie ma nigdzie prostej tabelki jaki bagaż dopuszczalny jest w jakiej taryfie. AI mówi, że dopuszczalny jest bagaż rejestrowany do 23 kg, ale asekuruje się, że decyduje to co jest na bilecie :( Informacja ANA nie odpowiada. Proszę o pomoc, bo brakuje mi już pomysłów jak to sprawdzić.

Wakacje w Alicante za 1083 PLN ⛱️🌊👣 Loty z weekendem i 2 noce w centrum miasta Wakacje w Alicante za 1083 PLN ⛱️🌊👣 Loty z weekendem i 2 noce w centrum miasta
Bułgaria z all inclusive na wakacje 🌊☀️ 7 dni w 4* hotelu w Słonecznym Brzegu za 2599 PLN Bułgaria z all inclusive na wakacje 🌊☀️ 7 dni w 4* hotelu w Słonecznym Brzegu za 2599 PLN
#2 PostWysłany: 13 Sty 2026 21:26 

Loty: 198
Kilometry: 320 251
Krajów: 61 / 29.5%
złoty
https://www.ana.co.jp/en/jp/guide/board ... item-box-1
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 13 Sty 2026 22:05 

Dzięki, zobaczyłem te podstronę w międzyczasie i tego się będę trzymał. Wygląda zatem, że wszystkie economy (value czy super value) dają możliwość nadania jednego bagażu do 20 kg

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość