Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Sie 2014 13:29 

Dokąd
  • ZDY, AZI, AUH, DWC, AAN, DXB, SHJ / CMN, RBA, RAK, FEZ, OZZ, ESU, AGA

Data wylotu
  • 08.11.2014

Data powrotu
  • 16.11.2014

Długość pobytu
  • 4-9 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ZEA - 1231zł / Maroko - 1300-1500zł za osobę

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu z "południowej" części Polski (aż po Warszawę) do Zjednoczonych Emiratów Arabskich (Dubaj/Abu Dhabi) lub Maroka (Casablanca/Marakesz/Tangier/Rabat/Agadir)
    Termin wylotu to 08/09.11.2014
    Termin przylotu 11/12.11.2014 bądź 15/16.11.2014
    Możliwe połączenia kombinowane.

Do tej pory znalazłem najtaniej:
    - do ZEA z Krk za 1231zł (przez Oslo) SAS. Są też loty kombinowane z Air Serbia / Ukraine International Airlines czy Turkish Airlines w cenach 1300-1500zł.
    - do Maroka 1200/1500zł Alitalia/Norwegian/Air France

Przy dłuższej opcji nie mam nic przeciw (nawet jestem za) by spędzić 1 dzień w ciekawym mieście przesiadkowym takim jak Oslo czy Stambuł.
    Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia po podróżowaniu między wybranymi miastami Maroka lub Dubaju to byłbym wdzięczny za ewentualne porady czym najlepiej przemierzać kilometry (wynajęty samochód/kolej/inne) i w miarę możliwości ciekawe noclegi.

Czytałem również ten temat dubaj-listopad-14,8,54032 ale nie znalazłem interesującej mnie pomocy.

Mógłbym prosić o ewentualną dodatkową pomoc? Szczególnie dotyczy to lotów. Znajdę coś lepszego? Jakieś ciekawe zniżki internetowe? Z góry uprzejmie dziękuje :)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 24 Sie 2014 14:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Nocka na lotnisku może być? Bo jak tak to:
Załącznik:
waw-crl.png
waw-crl.png [ 48.67 KiB | Obejrzany 428 razy ]
a potem masz do wyboru Tangier albo Nador:
Załącznik:
crl-maroko.png
crl-maroko.png [ 34.29 KiB | Obejrzany 428 razy ]
Jeśli nie masz, to opłaca Ci się kupić WDC (139PLN) żeby zapłacić za loty Wizzem 156PLN.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Sie 2014 18:55 

Dzięki wielkie fajna opcja. Można zapytać jak udało Ci się to wyszukać? Użyłeś Azuona? Niestety ani na flyscanner, ani na kayak, matrix czy innych nie pokazało mi tego połączenia.

Czy ktoś mógłby użyć swoich wyjątkowych zdolności wyszukowania i sprawdzić czy jest jakieś fajne połączenie Polska - ZEA (termin 8-9.11.14 do 15-16.11.14) z przesiadką w Stambule tak by spędzić w nim 2 dni (obojętnie czy lecąc w stronę ZEA czy Polski). Najtańsze takie zestawienie udało mi się odnaleźć w okolicach 1800zł
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Sie 2014 19:29 
Awatar użytkownika

niebieski
lukfasz napisał(a):
Dzięki wielkie fajna opcja. Można zapytać jak udało Ci się to wyszukać? Użyłeś Azuona? Niestety ani na flyscanner, ani na kayak, matrix czy innych nie pokazało mi tego połączenia.
Korzystałem (głównie) z http://www.azair.cz.
lukfasz napisał(a):
Czy ktoś mógłby użyć swoich wyjątkowych zdolności wyszukowania i sprawdzić czy jest jakieś fajne połączenie Polska - ZEA (termin 8-9.11.14 do 15-16.11.14) z przesiadką w Stambule tak by spędzić w nim 2 dni (obojętnie czy lecąc w stronę ZEA czy Polski). Najtańsze takie zestawienie udało mi się odnaleźć w okolicach 1800zł
Pokombinuj coś z Pegasusem z Pragi/Berlina (zależy gdzie macie bliżej) ew Wizz z Waw-y do Budapesztu i dalej Stambuł/Dubaj a odcinek między tymi dwoma miastami np Pegasusem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości