Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Cze 2011 11:47 

Hej,

Na początku sierpnia planuję lecieć do Portugalii. To już niedługo, więc najwyższy czas wymyśleć jak to zrobić.

Niestety musze mieć więcej niż tylko bagaż podręczny.

Jak to zrobić najtaniej, najkorzystniej? Z powodu bagażu, cena łączonych, nawet promocyjnych lotów, pewnie znacząco wzrośnie.

Może jednak macie jakieś dobre rady, pomysły? :)
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 04 Cze 2011 12:22 
Moderator forum

pomysły? :)
nie jestem pewien czy przeczytałeś zanim zapytałeś. Może już jest tu odpowiedź : )
Regulamin :?:
CZy wyjeżdżasz z Suwałk (i nie wracasz?) ? Co oznacza 'na początku sierpnia' ? ...

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Cze 2011 12:55 
Awatar użytkownika

Kilka dni temu był podobny temat i raczej się nic nie zmieniło. Tanimi liniami raczej wyjdzie drożej, gdyż za bagaż rejestrowany zapłacisz za każdy odcinek lotu, x4 wyjdzie opłata za bagaż co już stanowi duża cześć ceny. viewtopic.php?f=8&t=3168
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Cze 2011 19:36 

Dzięki za odpowiedź.

Faktycznie , przeoczyłem ten podobny wątek.

Jeśli miałbym sprecyzować:

-początek sierpnia - pierwszy tydzień
-Polska - obojętnie skąd, ale najlepiej KTW/KRK/WRO
-nie pisałem o powrocie bo na razie myślę tylko o podrozy w jedna strone.

Prosiłem o pomysły bo wiem że, wasze będą na pewno lepsze niż moje.

Wniosek taki że raczej tanio z bagażem nie da rady, i trzeba by znaleść jak najkorzystniejszy cenowo bilet do samej Portugalii.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Cze 2011 19:47 
Awatar użytkownika

Gotowe pomysły już zostały podane w moim poście powyżej. Zobacz teraz na stronie przewoźników jakie są aktualne ceny i napisz ile wyszło. Znalazłem opcję Ryanairem (ceny z MasterCard Prepaid i bagaż podręczny):

Ryanair Lodz (LCJ) Liverpool (LPL) Thu, 11 Aug 11:35 -13:05 2h 30 181.40 PLN
Ryanair Liverpool (LPL) Faro (FAO) Thu, 11 Aug 16:45 -9:45 3h 00 101.97 PLN

albo

Ryanair Krakow (KRK) East Midlands (EMA) Thu, 4 Aug 10:40- 12:15 2h 35 181.40 PLN
Ryanair East Midlands (EMA) Faro (FAO) Thu, 4 Aug 20:05- 22:55 2h 50 133.01 PLN
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Cze 2011 14:38 

Witam,
na przyszły rok akademicki wybieram się na erasmusa do Portugalii, dlatego potrzebuję znaleźć jak najtańszą opcję lotu z jak największym bagażem dodatkowym ;)
Wylot w ostatni weekend sierpnia tj. 27-28 najlepiej z Warszawy.
Lotnisko w Portugalii może być dowolne ponieważ i tak będę musiała przetransportować się z niego do Coimbry, ale im bliżej tym lepiej. Liczę na pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 07 Cze 2011 15:40 
Awatar użytkownika

Jeśli z bagażem rejestrowanym to odpowiedź znajdziesz w linku do konkretnego tematu gdzie udzieliłem odpowiedzi na to pytanie i sprawdź jak dzisiaj się kształtują ceny.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 2 gości