Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 706  Następna
Autor Wiadomość
#1961 PostWysłany: 27 Wrz 2015 17:43 

niebieski
Ja będę miał wyniki za dwa dni, taka mam nadzieję. A też rejestrowalem się po dokonaniu rezerwacji na wrześniowa promo.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#1962 PostWysłany: 27 Wrz 2015 17:51 

niebieski
@kasiat
Proponuję czytać wcześniejsze posty a nie tylko ostatnie, nie będzie problemu. Nikogo też nie zwalniam od myślenia i czytania regulaminów promocji.
 Profil Relacje PM off  

#1963 PostWysłany: 27 Wrz 2015 18:20 

niebieski
Dzięki, czytam wszystkie z zapartym tchem i widziałam kontekst pojawienia się linku do promocji, odnoszę się raczej do
egg napisał(a):
Jeśli więc ktoś nie ma zamiaru w najbliższym czasie nic rezerwować a nie odbył jeszcze wszystkich zaplanowanych pobytów, choćby w promocji wrześniowej, wystarczy, że zapisze się do tej promocji a system naliczy mu punkty bonusowe za najbliższy odbyty pobyt.
- BrunoJ po prostu wyklarował warunki dostania tych 1000 pkt (bo nie wystarczy jeśli ktoś się zapisze do tej promocji, gdy nie ma pobytu w ciągu miesiąca...), a zeszło na kolejność zapisywania się do promocji.

#1964 PostWysłany: 27 Wrz 2015 19:32 

niebieski
Po pierwsze, nie wiem, o którym kontekście pojawienia się linka z promocją piszesz, było ich kilka. Po drugie, prosiłbym, aby nie wyrywać zdań z kontekstu. W kontekście informacji od @BrunoJ na temat tego, że otrzymał 1k pkt w prezencie po pierwszym odbytym pobycie w promocji wrześniowej, przy czym do promocji 1k pkt rejestrował się po zrobieniu rezerwacji w promocji wrześniowej, napisałem: "To by oznaczało, że do promocji 1000 pkt w prezencie łapią się wcześniej zrobione rezerwacje. Jeśli więc ktoś nie ma zamiaru w najbliższym czasie nic rezerwować a nie odbył jeszcze wszystkich zaplanowanych pobytów, choćby w promocji wrześniowej, wystarczy, że zapisze się do tej promocji a system naliczy mu punkty bonusowe za najbliższy odbyty pobyt. Tak bym to interpretował." Czy już rozumiesz, co napisałem? Naprawdę prościej nie potrafię. Mogę jedynie podkreślić.

To co wyklarował Ci @BrunoJ w kwestii warunków jest w regulaminie, wystarczy przeczytać. Zakładam, że osoby zainteresowane czytają regulaminy. Sprawy, którymi zajmujemy się tutaj (a przynajmniej takie jest założenie) to nie czytanie na głos regulaminów, ale konfrontowanie ich zapisów z rzeczywistością. Innymi słowy, badamy, w jakim stopniu zapisy regulaminów mają wpływ na naszą końcowa satysfakcję lub jej brak. Jeżeli ktoś ma zamiar zabrać głos w dyskusji, sugeruję najpierw zapoznać się z materiałem źródłowym, czyli właśnie regulaminem. W przeciwnym wypadku dyskusja trąci piaskownicą i głównie dotyczy wyjaśnianiu oczywistych oczywistości, jak mawia klasyk gatunku. A co do kwestii kolejności zapisywania się do promocji, to wbrew pozorom często dość istotna sprawa. Nie wiem, jakie masz doświadczenie w kontaktach z biurem Accora, ale podejrzewam, że niezbyt duże. Ostatecznie podejrzewam, że mówimy o różnych kontekstach pojawienia się linka z promocją 1k pkt. Tylko nie wiem, kto z nas jest dziadem a kto babą :)
 Profil Relacje PM off  

#1965 PostWysłany: 27 Wrz 2015 20:44 
Awatar użytkownika

Loty: 901
Kilometry: 809 273
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Moje ostatnie wypowiedzi (przy ostatnim linku) były podyktowane dokładnie taka sama wątpliwością o jakiej wspomniał(a) @kasiat. Dlatego napisałem o tym miesięcznym okresie zeby ktos radośnie i bezmyślnie (bez czytania warunków) nie zapisał sie do promocji a potem żałował. Tak, wiem, powinien przeczytać regulamin.
Rozumiem ze skupiasz sie na kolejności zapisania vs rezerwacji i czy nie bedzie w związku z tym problemow z zaliczeniem punków. Czyli w zasadzie rozmawialismy teraz o dwóch roznych rzeczach.

Wysłane z mojego iPhone (łatwo zgadnąć po błędach z "ułatwiacza" pisania), przez Tapatalk

#1966 PostWysłany: 27 Wrz 2015 21:40 

niebieski
Ok, nie ma problemu. Po prostu uniosłem się ;)
 Profil Relacje PM off
BrunoJ lubi ten post.

#1967 PostWysłany: 28 Wrz 2015 14:26 

niebieski
Brakuje mi 446 punktów do golda. Muszę je zrobić do końca października. Niestety żadnych pobytów nie mam w planach - macie pomysł jak natrzaskać te punkty?
 Profil Relacje PM off  

#1968 PostWysłany: 28 Wrz 2015 14:28 

niebieski
250 za erewards plus chyba trzaskanie ankiet na ten minimalny pułap dający kolejne 250 pkt.
 Profil Relacje PM off
adamuto uważa post za pomocny.

#1969 PostWysłany: 28 Wrz 2015 14:57 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Big Win jak najbardziej łączy się z Tysiakiem w Prezencie. Wczoraj zakończony pobyt, wpadło łącznie 2500 pkt. w kumulacji z wczesną rezerwacją, plus jakieś grosze za sam pobyt.
 Profil Relacje PM off

#1970 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:11 

niebieski
@adamuto
1. Aplikacja Places by Le Club AccorHotels, jeśli jeszcze jej nie masz.
2. Generalnie chodzi o rejestrowanie bieżących pobytów, ale aplikacja dopuszcza meldunki dla pobytów do dwóch miesięcy wstecz. Jeśli je miałeś, spokojnie możesz je zarejestrować.
3. Zdobywasz punkty za przyznane odznaki, jeśli się do nich kwalifikujesz.
4. Być może uzbiera się tyle, ile potrzebujesz.

Ostatnio edytowany przez egg, 28 Wrz 2015 15:58, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off

#1971 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:25 

Loty: 119
Kilometry: 254 856
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
A jak szybko wpadają punkty z erewards (250) za zapisanie się do programu?
Tak samo szybko jak punkty zdobyte z ankiet?

#1972 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:28 

niebieski
U mnie realnie to było około 4 dni po zapisaniu się do programu. Jednak oficjalny zapis jest kilka tygodni z tego co pamietam...
 Profil Relacje PM off

#1973 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:41 

niebieski
Raczej szybko, tak jak wspomniano ok tygodnia.
 Profil Relacje PM off  

#1974 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:41 
Awatar użytkownika

niebieski
michal24 napisał(a):
A jak szybko wpadają punkty z erewards (250) za zapisanie się do programu?
Tak samo szybko jak punkty zdobyte z ankiet?

Pytanie co oznacza szybko.
08 września zamieniałem 6000 e-rewards points na 1000 pkt Accor. Niestety do dzisiaj jeszcze na koncie Accor ich nie ma....

#1975 PostWysłany: 28 Wrz 2015 15:41 

Loty: 213
Kilometry: 278 320
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Za ankiety punkty ida mi już ponad 2 tygodnie. Nie ma reguły.
 Profil Relacje PM off  

#1976 PostWysłany: 28 Wrz 2015 16:20 

niebieski
egg napisał(a):
1. Aplikacja Places by Le Club AccorHotels

Dzięki. Places już ogarnąłem. Jak często (jeśli w ogóle) dostajecie punkty za ankiety po pobycie? Mnie raz naliczyło 500 pkt za Ipsos Survey 2014, chociaż nie jestem już teraz pewien, czy to była ankieta satysfakcji.
 Profil Relacje PM off  

#1977 PostWysłany: 28 Wrz 2015 17:04 

niebieski
Źle nas zrozumiałeś. Tu nie chodzi o ankiety po pobycie tylko poprzez stronę internetową e-rewards. Możesz o tym poczytać na forum tutaj tez. Za to są punkty jak wypełniasz tam ankiety a potem te punkty erewards wymieniasz na accory. Jeśli się nie mylę to za ankiety accora po pobycie nigdy punktów nie było.
 Profil Relacje PM off  

#1978 PostWysłany: 28 Wrz 2015 20:18 

niebieski
Zrozumiałem dobrze :) Pytanie o ankiety po pobycie było niezwiązane z e-rewards - widzę różnicę. Natomiast kiedyś dostałem punkty za jakąś ankietę, którą wypełniałem po pobycie (przynajmniej przyznanie punktów za IPSOS Survey zbiegło się w czasie z pobytem). Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#1979 PostWysłany: 28 Wrz 2015 20:20 

niebieski
A to przepraszam :) ja nigdy nie dostałem żadnego punktu za ankietę po pobycie:(
 Profil Relacje PM off  

#1980 PostWysłany: 28 Wrz 2015 21:08 

niebieski
Nie spotkałem się z punktami przyznawanymi za wypełnienie ankiety po pobycie. Ipsos Survey 2014 to była jakaś jednostkowa akcja i nie była związana za konkretnymi pobytami. Jakiś czas temu była Survey for Women ;) Ogólnie rzecz biorąc takie premiowane ankiety są rzadkością.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 706  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość