Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 706  Następna
Autor Wiadomość
#11581 PostWysłany: 04 Kwi 2021 15:01 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W ramach promocji Limitless w kwietniu jest
Adagio Sao Paulo Barra Funda za 2000k pkt ze śniadaniem
Mercure Sao Paulo Jardins za 1700 pkt ze śniadaniem
Mercure Curitiba Golden za 2500 pkt ze śniadaniem
Mercure Curitiba Sete de Setembro za 1700 pkt ze śniadaniem
https://limitlesshotel.com/
 Profil Relacje PM off
Raphael lubi ten post.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#11582 PostWysłany: 12 Kwi 2021 11:37 
Awatar użytkownika

Loty: 592
Kilometry: 1 042 431
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
Punkty Reward za jedzenie z dowozem już w Warszawie z FOOD CARTEL

GŁODNY? ZAMÓW, ZDOBĄDŹ PUNKTY I 10% ZNIŻKI!

Food Cartel to jedyne miejsce, które pozwoli Ci na jednoczesne zaspokojenie preferencji kulinarnych wszystkich smakoszy! Tym razem nie musicie iść na kompromis zamawiając jedzenie, każdy może wybrać coś dla siebie spośród czterech wyjątkowych smaków świata, które otrzymacie w jednym zamówieniu:

- Primitivo - kuchnia pełna włoskich smaków;
- El Ranchero - potrawy rodem z Meksyku;
- Xi An - azjatyckie wibracje na talerzu;
- Souvlaki - greckie inspiracje kulinarne.

Zamówienie możesz odebrać osobiście lub wybrać opcję dowozu.

Dla uczestników ALL oferujemy 10% zniżki oraz punkty Reward za każde zamówienie (należy podać numer karty ALL przy zamówieniu)!

Zamówienia przyjmowane są telefonicznie (+48 882 032 522)

Link: https://www.foodcartelwarsaw.com/menu
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
Manuel uważa post za pomocny.

#11583 PostWysłany: 20 Kwi 2021 18:56 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Chyba jeszcze nikt nie pisał tu o zniżce 10% na rezerwacje last minute w apce
https://all.accor.com/promotions-offers ... r.en.shtml

Customers who book this offer agree that they have read and accepted the following conditions:

1. This offer is valid on the following staying dates: From 22 February 2021 to 31 August 2021, and booking dates: 22 February 2021 to 31 August 2021.
The List of participating hotels can be found on the offer page. The offer is valid for last minute stays only: booking must be made the day before, or the day of the stay.

2. Valid only for bookings made on ALL mobile APP and on the mobile version of all.accor.com. Theoffer is not available through resellers, tour operators, and online travel agencies (such as booking.com, expedia.com…)

3. The 10% discount is based on the FLEXIBLE UNRESTRICTED RATE for the dates requested upon booking. No prepayment required.

4. Bookings are flexible: cancellations or changes are possible up to the day of the stay, 6pm. This offer is not available for groups. This offer is subject to availability. Sales conditions apply for each hotel. It excludes black-out dates set by participating hotels.

5. The offer is available for ALL – Accor Live Limitless members only. Sales conditions of ALL – Accor Live Limitless loyalty programme apply. When booking the discounted rate in one of these hotels, members will be able to use and to earn Reward points.

6. If the offer rate is not available, the client cannot benefit from this offer.

7. You will have to provide your ALL – Accor Live Limitless card number during the booking and present your card at the hotel reception at your arrival.

8. Members’ rate applies
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#11584 PostWysłany: 22 Kwi 2021 14:31 

srebrny
pawfazi napisał(a):
Punkty Reward za jedzenie z dowozem już w Warszawie z FOOD CARTEL

GŁODNY? ZAMÓW, ZDOBĄDŹ PUNKTY I 10% ZNIŻKI!
Dla uczestników ALL oferujemy 10% zniżki oraz punkty Reward za każde zamówienie (należy podać numer karty ALL przy zamówieniu)!
Zamówienia przyjmowane są telefonicznie (+48 882 032 522)
Link: https://www.foodcartelwarsaw.com/menu

A przetestowałem, a co mi tam :)
Zamówienie zrealizowane 20.04, punkty na koncie po 2 dniach, przelicznik taki, że za wydane 1 EUR jest 1 pkt. (nie wlicza się opłata za dowóz, przynajmniej tak mi wychodzi z rozliczenia).
Ta aktywność przedłuża ważność punktów, mam obecnie ważne do 22.04.2022.
Nr karty podaje się telefonicznie, a czy sprawdzają zgodność nr z imieniem i nazwiskiem? Raczej nie, ale nie przetestowane, bo u mnie było zgodne ...

Załączniki:
ALL 20210422.png
ALL 20210422.png [ 12.74 KiB | Obejrzany 1821 razy ]
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#11585 PostWysłany: 22 Kwi 2021 14:45 

srebrny
@Tulio a dobre było? co jadłeś? ;)
 Profil Relacje PM off  

#11586 PostWysłany: 22 Kwi 2021 14:52 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
-puree ze smalcem
-nie ma ze smalcem, z dżemem są puree
-dobrze niech będzie :)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#11587 PostWysłany: 22 Kwi 2021 17:00 

srebrny
@Misiatek nic wyszukanego, 2 pizze. Mi mogły smakować, a Tobie nie będą i odwrotnie, więc nie ma sensu ich zachwalać ani kogoś zniechęcać.
W moim przypadku cała "otoczka" spowodowała, że ogólnie byłem na nich nieźle wpieniony, więc na szybko nie smakowała, a po ociepleniu w piekarniku już smakowała :)
A odnośnie otoczki to było tak, że z wyprzedzeniem zamówiłem na konkretną godzinę. Pół godziny po czasie, gdy pizzy ani widu ani słychu, wykonałem do nich telefon, a tam, że mieli problemy, nie wiedzą dlaczego zamówienie nie zrealizowane, musieli zamówić jeszcze raz, więc spod Novotelu dostawca wyjechał 36 minut po wyznaczonym czasie. A że kawałek drogi jest, to pizze odebrałem 25 minut później, czyli godzinę po wyznaczonym czasie .... Przy składaniu drugi raz zamówienia, pomylili nr mieszkania, więc dodatkowo musiałem na dostawcę czatować (miałem co prawda namiary, bo przyszedł SMS z linkiem do śledzenia DeliGoo - tam właśnie zobaczyłem, że mają inny nr wpisany).
Jak już pizza wjechała na stół, to zadzwonili jeszcze raz foodcartel z przeprosinami i ofertą na udobruchanie klienta (darmowe dowolne danie z oferty z darmowym dowozem), więc wyszli z tego z twarzą (pewnie nie ich wina, że była taka obsuwa, więc traktuję to jako wyjątkowe okoliczności). Nie wiem do kiedy mam termin na "domówienie", ale pewnie w przyszłym tygodniu to zrobię. To tyle tej przydługiej opowieści ...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#11588 PostWysłany: 23 Kwi 2021 21:36 
Awatar użytkownika

platynowy
Prośba do Adminów o dopisanie w wiki ibis Budget z Polski do listy uczestników programu All, gdzie można zbierać punkty Reward.
 Profil Relacje PM off
Kashpir uważa post za pomocny.

#11589 PostWysłany: 23 Kwi 2021 21:40 

srebrny
A to ktoś o tym jeszcze nie wie?
 Profil Relacje PM off  

#11590 PostWysłany: 24 Kwi 2021 00:44 

pawfazi po prostu musi wszystko o Accorze co dostanie napisać. To taki ich pośrednik na tym forum :D

#11591 PostWysłany: 24 Kwi 2021 11:17 
Awatar użytkownika

platynowy
Pamiętajcie, że są tu osoby, ktore nie śledzą każdego wpisu i ta informacja powinna tam się znaleźć.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#11592 PostWysłany: 24 Kwi 2021 11:45 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 634
Kilometry: 961 427
Krajów: 61 / 28.5%
Ta informacja była wcześniej w wikipoście, ale omyłkowo została skasowana przy jego aktualizacji - już poprawione. Dzięki dla @pawfazi i @skrzat :)

PS. W razie potrzeby aktualizacji, pamiętajcie, że takie zgłoszenie można wysłać używając przycisku z wykrzyknikiem - to najlepsza metoda.
Raphael lubi ten post.
pawfazi uważa post za pomocny.

#11593 PostWysłany: 24 Kwi 2021 12:40 

Loty: 16
Kilometry: 20 948
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
Tulio napisał(a):

Czy ktoś skorzystał z tej promocji i naliczyło Wam już te punkty.
 Profil Relacje PM off  

#11594 PostWysłany: 24 Kwi 2021 13:04 

Ja korzystałem z tej pierwszej i naliczyło mi 500pkt.
 Profil Relacje PM off
kewatkO lubi ten post.

#11595 PostWysłany: 25 Kwi 2021 10:12 
Awatar użytkownika

Loty: 409
Kilometry: 357 069
Krajów: 20 / 9.4%
Mi również naliczyło +500 za 1 nocleg z promocji z 1 linka

Załączniki:
1619338216657.jpg
1619338216657.jpg [ 24.89 KiB | Obejrzany 1348 razy ]
kewatkO lubi ten post.

#11596 PostWysłany: 25 Kwi 2021 12:10 

Loty: 16
Kilometry: 20 948
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
No ja nie zdążyłem bo mi hotele pozamykali ,ale kwietniowy pobyt z tej promocji mamy przełożony na czerwiec ciekawe tylko czy punkty się naliczą ?
 Profil Relacje PM off  

#11597 PostWysłany: 29 Kwi 2021 09:04 

Loty: 217
Kilometry: 508 812
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Drobne pytanko dla ekspertów: Jak wygląda sprawa z salonikami hotelowymi Accor (platyna i wyżej). W szczególności:
- ile razy w ciągu dnia mogę tam wejść z osobami ze mną przebywającymi;
- czy jedzonko i picie tam dostępne są za darmo;
- co z reguły jest do jedzonka (ciepłe, zimne dania);
- czy idzie się tym najeść, czy też trzeba planować wyjście i dojedzenie poza hotelem;
- czy spożywa się tam też śniadania i czym one się różnią od tych jedzonych w restauracji hotelowej?
Pytam, bo nie wiem, czy na siłę się dobijać do platyny, czy też lepiej sobie odpuścić, a nigdy z tego przywileju nie korzystałem.
 Profil Relacje PM off  

#11598 PostWysłany: 29 Kwi 2021 09:33 
Awatar użytkownika

Loty: 483
Kilometry: 513 572
Krajów: 56 / 26.2%
niebieski
@potek7 jeżeli na siłę i to bardzo, to chyba nie jest to warte. Zobacz, jak mało jest tych saloników. Ja jedynie w Azji spotkałem się z darmowymi śniadaniami, serwowanymi właśnie w tym saloniku (dla Ciebie + osób, które przebywają w pokoju... w sensie: mieszkają). W dodatku w Hong Kongu tylko Ibis miał te śniadania, a Novotel już nie. Wybrałem bardziej z ciekawości, ale wolałem już płacić za śniadanie niż spać w malutkich Ibisowskich pokojach, na ich twardych łóżkach. Czasami te saloniki są w ogóle zamknięte, a jak jest mało gości, to są tam same przekąski - podobnie jak w salonikach lotniskowych - bywają "fajne", a bywają tak beznadziejne, jak np. w Bergamo.

Dla mnie postaranie się o platynę kosztowało mnie odbycie dwóch noclegów przed Bożym Narodzeniem, a więc spoko. Ale gdyby to miało być 10 noclegów, to niekoniecznie. Do golda zawsze starałbym się dążyć, ale między goldem a platyną nie ma różnicy (dobra, jest upgrade... mam chyba na 2 noclegi, ale chyba piękniej by było na 2 pobyty... bo co, polecę do Rio de Janeiro, wezmę przy 5-noclegach upgrade do suite, dwie noce prześpię, a potem mnie wykopią do składziku pod schodami?) :D Nie korzystałem z tego jeszcze i nie wiem, czy kiedykolwiek skorzystam. Upgrade do wyższego standardu pokoju i tak masz od golda (nie wiem nawet czy nie od silvera?), a to już daje Ci prawie pewność otrzymania pokoju na wyższym piętrze z fajnym widokiem.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#11599 PostWysłany: 29 Kwi 2021 11:16 

srebrny
Mam podobne doświadczenia. Saloniki w Azji mają sens - w Pullmanie rewelacyjne żarcie i dobre alkohole, w Novotelach różnie bywa, ale generalnie OK. Zdobycie specjalnie wyższego statusu dla dłuższych pobytów w Azji ma sens, dla innych lokalizacji moim zdaniem nie.
 Profil Relacje PM off
1955845624 lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#11600 PostWysłany: 29 Kwi 2021 11:23 
Awatar użytkownika

Loty: 625
Kilometry: 983 931
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Pewnie, że wyższy status ma sens.
W hoteliku można poprosić obsługę o zapakowanie jedzonka do siateczki z ryneczku Lidla, by zaoszczędzić troszku pieniążków na falafelka i piweczko.

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off
travellista lubi ten post.
potek7 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 706  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość