Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Mar 2011 12:28 

witam wszystkich,
szukam na własną rękę takiego bileciku, jednak jeśli będziecie słyszeć o jakiś promocjach to proszę o informację
nie przeszkadzają mi przesiadki
planujemy wybrać się do madrytu kiedy będzie gran derbi, czyli w grę wchodzi 16-17 kwietnia wylot i powrot 18-19 kwietnia
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#2 PostWysłany: 12 Mar 2011 14:15 

niebieski
17.04
Wroclaw (WRO) Barcelona (Girona) (GRO) 09:30 11:55 2h 25 21.95 EUR
Barcelona (Girona) (GRO) Madrid (MAD) 14:40 16:00 1h 20 4.97 EUR

19.04
Madrid (MAD) Alicante (ALC) 08:10 09:10 1h 00 4.97 EUR
Alicante (ALC) Wroclaw (WRO) 13:45 16:30 2h 45 60.89 EUR

#3 PostWysłany: 12 Mar 2011 14:25 

interesujaca oferta, dziekuje
jesli ktos jeszcze by cos znalazl to bardzo prosze
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Mar 2011 01:01 
Awatar użytkownika

srebrny
ja mam inne pytanie, masz moze rozkminiony jakis sposob na to jak kupic bilet na ten mecz ? i ew ile taka przyjemnosc kosztuje ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Mar 2011 02:04 

niebieski
Jeżeli nie znasz Iniesty ;-) to nie wydaje mi się, żeby możliwe było kupienie biletu na ten mecz w wolnej sprzedaży. Ewentualnie u koników pewnie za jakieś 500e niestety.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Mar 2011 12:35 

na taki mecz, ludzie spoza hiszpani, ba, spoza madrytu mają ciezko zdobyć. oczywiscie w rozsadnej cenie bo wiadomo ze mozna kupic na www za 1000euro. jednak jesli wycieczka miala by nie kosztowac duzo, to wierni kibice sa w stanie tam jechac, i stac nawet pod stadionem :]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Mar 2011 22:23 
Awatar użytkownika

srebrny
wydaje mi sie, ze nie do konca jest tak jak mowicie, no ale przekonamy sie w kwietniu

np za tydzien sa derby madrytu na estadio vicente calderon i jest jeszcze sporo biletow
to samo na srodowy mecz ligi mistrzow real vs olympique lyon

szczegoly tutaj:
http://www.servicaixa.com/nav/es/index.html
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Mar 2011 22:27 
Awatar użytkownika

srebrny
aha, czekaj, bo ty jestes ta osoba ktora leci ;) hmmm no to myslalem, ze jakos lepiej masz to dopracowane

tak czy inaczej, powodzenia, jakbys znal jakies inne motywy albo wiedzial kiedy ruszy sprzedaz na stronce servicaixa to odezwij sie na priv albo wpisz tutaj

btw czy ustalono juz dokladnie date i godzine meczu ?

p.s. te stronki z ofertami typu 'gran derby ticket, 1000 euro' czy tez 'champions league final, 500 euro' to jakies lewe oferty sa, nie wiem o co dokladnie chodzi ale to jakies oszustwa sa
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 14 Mar 2011 01:08 

Nie są lewe. Możesz tam kupić bilet kiedy chcesz, długo przed meczem, na jakiś hit, 2 dni przed meczem wybierasz, przebierasz. Tylko, że płacisz jakby Ci ze złota te bilety robili :P
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości