Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Paź 2012 19:02 

Hej,

Może ktoś wie jak przejść odprawę online w opcji 2xadult + niemowlak.
W potwierdzeniu wysłanym na maila dziecko widnieje z imienia i nazwiska
W potwierdzeniu rezerwacji na stronie ryana jest wzmianka że leci ze mną infant.
Przy odprawie online ślad po nim ginie.
Na forum przeczytałam, ze normalnie drukuje się dla niego kartę pokładową. Jak to zrobić?

Proszę, pomóżcie - jutro lecimy.

Ps. Nie mogę też dodać 1 -go darmowego wózka / czy ten jeden przysługujący wózek trzeba zaznaczyć jako dodatkowy sprzęt czy nigdzie się tego nie zaznacza?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 18 Paź 2012 19:38 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Wozka sie nie zaznacza nigdzie. Nie wiem gdzie jest problem z niemowlakiem. Normalnie wypelnia sie dla niego karte pokladowa.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Paź 2012 21:01 

Po przejściu do odprawy nie ma go wyszczególnionego jako pasażera. To chyba znaczy, ze musze zadzwonić?

Załączniki:
potwierdzenie rezerwacji.jpg
potwierdzenie rezerwacji.jpg [ 204.67 KiB | Obejrzany 5056 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Paź 2012 21:27 

MagdaM napisał(a):
Po przejściu do odprawy nie ma go wyszczególnionego jako pasażera. To chyba znaczy, ze musze zadzwonić?

Tak to wygląda.
Tylko w mailu potwierdzającym rezerwację jest imie i nazwisko dziecka, potem jak próbuje zrobić odprawę- jest tylko dla 2 dorosłych pasażerów.

Kurcze, zaczynam się stresować że w ogóle źle rezerwację zrobiłam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Paź 2012 11:59 

Kurde właśnie mam w tej chwili to samo!
Ktoś może pomóc?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Paź 2012 20:27 

No ja już mogę.
Jest taki moment odprawy, kiedy niemowlak/infant przepada.
Trzeba śmiało klikać dalej, uzupełniać dane i nie przejmować się - pojawi się na samym końcu, niejako "doczepiony" do głównego pasażera. Przy wydruku jego karta pokładowa wygeneruje się prawidłowo.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość